Вла-д:littlebo: Да, прикинь, см должен делать реверанс и шёпотом вежливо интересоваться не нужна ли мне помощь, это его обязанность помогать людям а не

ить их в райотделах в целях профилактики и повышения раскрываемости, если ты не знал этого. Если его мама не научила быть человеком то так написано в законе о милиции.
littlebo, вот про обязанность помогать людям работникам милиции ты лихо закрутил. Наверное там в должностной инструкции бойца Беркута так и записано: иноких ночных гонщиков и снимать кошечек с деревьев".
Найдешь такое в каком-нибудь документе, регламентирующем работу спецподразделения милиции, с меня литруха Хенесси. А не найдешь - сам придумай, чем выставляться будешь за базар

как минимум:
- Міліція в Україні - державний озброєний орган виконавчої влади, який захищає життя, здоров'я, права і свободи громадян, власність, природне середовище, інтереси суспільства і держави від протиправних посягань.
- забезпечення особистої безпеки громадян, захист їх прав і свобод, законних інтересів;
- Принципи діяльності міліції
Діяльність міліції будується на принципах законності, гуманізму, поваги до особи, соціальної справедливості, взаємодії з трудовими колективами, громадськими організаціями й населенням.
- Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт.
Взято отсюда http://umvdt.dn.ua/zakon/omilic.htm и на сколько я знаю, Беркут так же руководствуется и на него распространяется этот закон...я прав? если нет, поправьте плз меня.