Проєкт, на який надихнув Perfect Stranger

17.01.2023

Ця новина, напевно, трохи підніме настрій тим, хто пам’ятає учасника нашої спільноті Руслана Каменєва, більше відомого як Perfect Stranger. Так вийшло, що півтора роки тому він залишив цей світ та пішов у кращий. Ми знали його як людину, що допомагає іншим та вміє побачити потенціал, підтримати, надихнути. Добрі справи, які він встиг зробити, продовжують жити та розвиватися.

 

Недавно ми дізналися, що з’явився мобільний застосунок із провокативною назвою «Давай займемось текстом». У нього незвичне призначення: закохувати українців в українську мову. Застосунок є частиною однойменного проєкту. Його авторка Наталя Місюк розповідає, що саме Руслан свого часу спонукав її до заснування власної справи: «Він був першим, хто повірив у мене до того, як це стало мейнстрімом».

 

Застосунку лише два місяці, але вже встиг стати популярним та опинитися в топах різних рейтингів, включно з десяткою найкращих застосунків України за версією App Store. Також він здобув нагороду «За внесок у суспільство».

 

Ім’я Руслана вказане в розділі «Подяки» в самому застосунку. Хоча це дуже сумно, що Perfect Stranger немає з нами, новина про те, що учаснику нашої спільноти вдалося ініціювати початок чогось чудового та потрібного людям, додає віри в майбутнє. Саме тому ми ділимося нею з вами.

Застосунок можна безкоштовно завантажити тут:

GooglePlay: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.olegnovosad.tekstom&pli=1

AppStore: https://apps.apple.com/us/app/id1639924199?platform=iphone

Попереджуємо, апп збирає персональні дані:

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

Purchases / Contact Info / Identifiers / Usage Data
Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

Purchases / Contact Info / Identifiers / Usage Data / Diagnostics

Наталя Місюк

теги: text stranger memorium

Новости по теме

З новим 2019 роком, друзі!

31.12.2018: Happy Honda Year, dear friends!Нових надій, нових цілей, нових досягненнь, нових перемог. Всім добра і любові і порозуміння!

З Новим Роком, Друзі!

31.12.2017: Люба Сім’я, щиро вітаємо вас з наступаючим Новим роком! Бажаємо міцного здоров'я, щирої любові та вірних друзів! Творчих успіхів, сил і наснаги.Хай віра в краще майбутнє міцніє щосекунди и ніколи не зникає надія. Все буде добре! Для кожного з нас.Мяв.  

З Новим 2017 Роком!

01.01.2017: Мрії збуваються! Мрійте! Веселих новорічних свят, Родино!