ХондаМафії - 20!

17.07.2024

Вітаємо, шановна родино!

Цього року ми відзначаємо важливий і символічний ювілей—20 років з дня заснування нашої родини. Це були роки, наповнені спільними радощами, труднощами, підтримкою і любов'ю. Кожен з нас зробив свій внесок у створення тієї міцної родинної спільноти, якою ми можемо пишатися сьогодні.

На жаль, обставини цього року не дозволяють нам зібратися разом, щоб відзначити цей важливий момент у колі родини. Проте навіть на відстані ми залишаємося єдиними серцем і думками.

Від щирого серця дякуємо всім, хто був і залишається з нами на цьому шляху. Ваша присутність і підтримка значать для нас більше, ніж слова можуть висловити.

Ми також пам'ятаємо тих, хто, на жаль, вже не з нами. Їхня любов, доброта і тепло назавжди залишаться в наших серцях, і ми будемо зберігати їхню пам'ять, передаючи її наступним поколінням.

Будьмо разом у думках і серцях! Нехай наша родина залишається сильною і єдиною, незважаючи на всі життєві обставини.

Будьмо!

ХондаСімʼя

теги: honda mafia family сімʼя день народження 20 років

Новости по теме

З Днем Народження, Родино!

17.07.2023: Вітаємо з 19 річчям!

Хонда Мафії - 18! Вітаємо!

17.07.2022: Найщиріші вітання в цей непростий рік для всіх нас. Нажаль не всі з нами вже.. Хвороби, дорожні пригоди та війна росією забрали життя багатьох.. Але вони назавжди залишаються в наших серцях.  Мафія назавжи. Слава Україні!

З новим Роком, Родино!

01.01.2020: Нових враженнь, надійних машин, вірних друзів та міцного здров'я!

15 років Хонда Сім'ї

17.07.2019: Вітаємо з ювілеєм, Друзі! Рівних доріг, якісного палива, вірних друзів. Да прибуде з вами VTEC!