must(a)ng:Жодної моєї гривні в
Дельтабанку не буде! Ввести обмеження на розрахунки в 500 грн. (півбаку 95го) на добу і не повідомити про це клієнтів адресно (хоча б смскою) - це рідкісне мудачество!
В колцентрі читачі з папірця - разово підняти ліміт, щоб розрахуватися за вже залитий в бак бенз, не можуть. По факту купа незручностей і втрачений час.
"У нас на сайті було оголошення". Ніби я кожен свій день починаю з того, що перечитую оголошення на сайті і дякую Богу, що він дав мені для цього очі. Навіть в інтернет-банкінг повідомлення не спромоглися кинути. Один спам про нові продукти.
ДААА! Я тоже так попал. Заправился на 800 грн, расчитываться - а хрен там!
Налички 500 грн т.к. банкоматы больше не выдают, да и в отделениях тоже. Снять с банкомата - "Отказ, не знаем что за карта"
))))
Повезло, что была карта примата на которой было бабло.
Я перевожу все, кроме денег на погашение кредитки в другие банки, чтоб не было таких вот сюпризов
Бабла в банке нет, если появляется, очень ограничивают. Хотя маман сняла свои деньги за неделю (местами даже давали по 2500).
Работники банка говорят, на "нараде" сообщили, что до февраля месяца банк будет работать вот так через жопу.
Added after 6 minutes:
Кстати! Через дельта платежи можно рассчитываться до 2500 в сутки.
ИИИ! Самое главное! Мы так долго этого ждали.
http://deltabank.com.ua/press/news/2014/11/2010/