Пишу з Чернівців!
Так як в Чернівцях не знайшлось кваліфікованих майстрів, щоб встановити БРС. (До мене було перрше питання як я відкрив капот: - А куди тут ставити редуктор?
))) )
Поставив в Києві BRS. бак на 54літра.
http://www.brc.com.ua/
Перша заправка на ОКО 45літрів - повний бак - 530км наїхав(Розхід по трасі Київ-Чернівці, їхав 70-110км/год). - розхід газу 8.5 л./100км
- показник компютера(витрата бензину) 6.3л./100км
Друга заправка(в Чернівцях, газ по 5.90
) 46літрів - по місту наїхав 430км - розхід газу 10.7 л./100км
-показник компютера(витрата бензину) 10л./100км
Третя, четверта заправка по витраті як друга.
А коли заправлявся за кордоном, там мені заливали 49-51 літр(тиск мабудь-кращий).
По витраті на автобанах 48 літрів вистачило на 505км.(правда я їхав 160 не скидав, моментами 180-190км/год)
витрата газу 9.5 л./100км
показник компютера(витрата бензину) 8.2л./100км
Мій висновок:
Газ треба ставити і ставити якісний.
БРС задоволений(зборні комплекти можливо й дешевші, але по багаточисленним відгукам моїх знайомих - потребують періодичного доналаштування)
Мені установка обійшлась 8000грн + 1050грн переобладнання машини в Мрев.
З недоліків:
1. У мене не прикріпили фільтр очистки газу і він стукав об корпус, два дні пішло на виявлення причини, затянув стяжною і все пройшло.
2. Як на мене розхід газу за великих коли їдеш в економному режимі 80-110км за год. у мене розхід бензину на рівні 6л./100км, а газу 8.2-8.5л./100км
хоча малоб бути + 15% 6*1.15=7літрів.
Незнаю чому так... Якщо хтось підскаже буду вдячним.
В місті і на швидкості економія відчутна.
Added after 31 hours 41 minutes:
Читав про проблему кліренса + ГБО, що додає додаткову вагу на задні пружини.
Вирішив цю проблему дуже просто. Поскільки мартизатори стоять не в середині пружини, а збоку, я поставив в середину пружини повітряну подушку (ціна 190грн пара). Накачав 1атм. машина піднялась на 4 см. Даш більше тиску підніметься ще вище, менше - нижче. На таких подушках їжджу вже 8 міс - проблем нема. Ніякого дискомворту, жорсткість на мою думку не змінилася, а саме приємне, коли на задньому сидінні сядуть три великих чоловіка, машина на хвилястій дорозі не гупає отбойніками.
Ціна питання 190 грн.