Rubik, У тебя црв на львовских номерах?
та не, на киевских )) а що?
И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о
о67 22о787о
Rubik, У тебя црв на львовских номерах?
та не, на киевских )) а що? И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
Rubik, Да просто видел с наши рамками црв на львовских номерах,а у нас такого не припомню хондавода
|
ФАБЕРЖЕ:Rubik, Да просто видел с наши рамками црв на львовских номерах,а у нас такого не припомню хондавода
я если к вам завітаю, то только на общественном транспорте И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
А вот не плохая гостиница и не далеко от вокзала http://www.kupavahotel.com/golovna.html А с какой целью вы к нам?
|
ФАБЕРЖЕ:А вот не плохая гостиница и не далеко от вокзала http://www.kupavahotel.com/golovna.html А с какой целью вы к нам?
с туристическо-познавательной))) короче, подвернулся случай съездить ))) И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
Так каравай когда готовить?
|
ФАБЕРЖЕ:lizard, Привіт!Хондовка кожен четверг 19.30 і до победи біля мономента слави на вул.Стрийській.Будем раді тебе бачити,но тільки ти перший с таким акордом.
Шкода, що такого більше нема ні в кого. Постараюсь бути в цей четвер, правда трохи з запізненням. уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
ФАБЕРЖЕ:Так каравай когда готовить?
ну дык в четверг И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
Однако погодка радовать на хондовке нас не будет - http://sinoptik.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2/2013-10-03
Rubik, lizard, милости просим к нашему шалашу! lizard, мы если не дождемся возле монумента, то будем ждать в кафе "Передзвін" возле налоговой (Лазаренка,1). |
если не дождемся возле монумента, то будем ждать в кафе "Передзвін" возле налоговой (Лазаренка,1). Cool
домовились уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
похондили вчера? если да - то я обзавидовалась, потому что никуда выбраться не успеваю (((
и еще посоветуйте где резину можно купить, шипшину не предлагать |
Odarochka:похондили вчера? если да - то я обзавидовалась, потому что никуда выбраться не успеваю (((
и еще посоветуйте где резину можно купить, шипшину не предлагать я приїхав як раз коли всі розїжались. було чоловік 7, але, як мені сказали, то багато шкода шо тільки зараз за гуму написала. я як раз з своєї концерто продав на днях гуму. залишились тільки металеві диски. уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
lizard:
гарний автомобіль шкода )))
шкода шо тільки зараз за гуму написала. я як раз з своєї концерто продав на днях гуму. залишились тільки металеві диски. напиши в пп прайс по дисках. |
відправив
уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
lizard:
я приїхав як раз коли всі розїжались. було чоловік 7, але, як мені сказали, то багато наступного четверга буде більше! ...як там скло-поміняв вже? Added after 2 minutes: Odarochka, а який розмір треба,бо маю 2комплекта зими з цивіка? |
juwelir:
lizard:
я приїхав як раз коли всі розїжались. було чоловік 7, але, як мені сказали, то багато наступного четверга буде більше! ...як там скло-поміняв вже? я хіба 8:15 зможу під`їхати, і, судячи з попереднього разу, не думаю шо до того часу ви ше будете скло ще не поміняв, мало вже бути поміняне до кінця минулого тижня, але Костя передзвонив і сказав, що там якісь проблеми з доставкою і воно буде в середу. значить міняти буду або в середу або в четвер/п`ятниця. уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
lizard, не хвилюйся,будемо довше!
|
вчора поміняв скло, якшо сьогодні встигну приїхати, то похвастаюсь
поки був на сервісі, зафоткав авто Odarochka, стояло поруч з моїм колишнім авто. Викладу за згоди Odarochka. уничтожить все что злое, дабы все что доброе расцвело (c) Boondock Saints |
juwelir:lizard, не хвилюйся,будемо довше!
походу, "довше" всех был... |
був в 20:15, нікого вже не було
lizard, мы в 20.10 разъехались.
|
абідна(
Та викладай.
Я і так наразі пішохід ((( саме цікаве, що ничего не предвещало беду. ну дзвіночки бууули, звичайно. вопчем. Викладай, хоч подивлюсь на машину |
|
lizard, там ще моя Манта(зі вчорашніого дня)зависла,так що можеш поспостерігати за процесом...)
|