Топаза знову відпустили.....
В лютому 2014 року ми дізнались, шо є такий антимайданівець Топаз завдяки смішному відео Рульова.
На другий день його затримали на Русанівці активісти.
Але Топаза відпустили і він поїхав у Харків. Там він керував захопленням Харківської адмністрації, яку таки захопили антимайданівці.
Потім Топаз у відеозверненні закликав Путіна ввести війська.
На мітингах агітував людей за федералізацію. І був затриманий.
Але Топаза відпустили на домашній арешт.
Потім Топаз зрізав браслет і втік. Тоді його затримали вдруге.
Але за кілька місяців відпустили під особисте зобов'язання.
Потім Топаза затримали під час спроби перейти кордон з рашкою і відправили в СІЗО.
У нього три статті: 110 (злочин проти територіальної цілісності), 289 (заволодіння транспортним засобом), 294 (масові заворушення)
Тим не менш днями його знову випустив суд... під особисте зобов'язання.( ага, гедосконалість судів, през впщє не впливає)
Тітухани антимайдану вбивали й калічили людей в Києві й Харкові. Є трупи, є постраждалі, покалічені і т.д.
"Наверное, это политическая воля. Выполнение мирного плана президента по урегулированию ситуации на юго-востоке страны", - сказав адвокат Топаза.
Оскільки ні разу за два роки не випускали Хорта, за розірваний портрет рошену, харківських айдарівців, "цинічних бандер", "вінницьких малолєток", "мукачівських партизанів" ..........та багатьох інших.
Що ще я не знаю про мінський мирний план?
То це тільки я прозрів?
Added after 9 minutes:
Скорбім
Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.