Я забув пароль Зареєструватись

Свіжі граблі RSS

HONDA Форум : Смітник

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1825930»16-08-2016 14:18Свіжі граблі
+0
werdna, да там сути нет, одни отмазки.
Опровергать их отмазки, это как с ватой о чем-то спорить.
Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1825931»16-08-2016 14:35Свіжі граблі
+0
AlexWB, Чьи отмазки? Там из 5 блоков сделано только 3? Это "гнилая отмазка"? Или ты о чем? О Батяре. Там пять пунктов. Опровергни их.
1. Это был госзаказ.
2. Исполнителя подобрал Порошенко,Гройсмаш, Грановский ( ну кто там еще(.
3. Получили откат/специально сорвали/не хотят бороться с коррупцией
4. Профит.
Слабо?

Added after 11 minutes:

AlexWB, Ладно, не хочешь опровергать "ватного" Каменяра, опровергни Пастора
Після детального аналізу наявної ситуації, зокрема, ангажованих публікацій про проблеми із запуском системи електронного декларування, можна дійти висновку щодо існування питань, які організатори цькування державних експертів, котрі волають про «змову» вищих посадових осіб країни, намагаються приховати:

1. Чому розробка програмного продукту, від якості якого залежить функціонування системи е-декларування, ефективність антикорупційної боротьби, авторитет країни та доля сотень тисяч громадян України, була доручена маловідомій приватній фірмі?

2. Чому були зірвані терміни здачі програмного забезпечення? Відповідно до угоди, термін здачі п'яти модулів програми - до 30.06.16. На експертизу до Держспецзв'язку було передано тільки три модулі програмного забезпечення. Усі розмови про те, що «відсутність цілісного програмного забезпечення ні на що не впливає та буде колись доопрацьовано», розраховані тільки на необізнаність адресатів цих заяв щодо функціонування складного програмного забезпечення та його захисту. У випадку своєчасного виконання угоди (до 30.06.16) можна було б провести попередню експертизу, спокійно виправити недоліки, отримати Атестат відповідності та запустити систему навіть не 15, а 1 серпня.

3. Чому навіть три з п'яти зроблених і наданих на експертизу модулів не відповідають вимогам КСЗІ?

4. Чому розробники та замовники програмного забезпечення все зробили, щоб заблокувати державну експертизу? Відомо про залучення приватних «експертів», які проходять по кримінальних справах за фінансові махінації. Необхідні для експертизи матеріали було надано лише 10-11 серпня, тобто за одну-дві доби до планового завершення експертизи. Замість прозорої співпраці з державними експертами, яка мала розпочатися ще до завершення експертизи, було організовано їх публічне цькування та приниження.

5. І останнє питання: а де, власне, СИСТЕМА електронного декларування?

Це складний програмно-апаратний комплекс, який крім програмного забезпечення повинен мати потужні сервери, систему управління, захищений зв'язок тощо.

За наявною інформацією, вся «система» складається з кількох орендованих приватною структурою серверів, на які завантажили «шматок» несертифікованого програмного продукту і до яких НАЗК не має жодного відношення.

Чому про все це мовчать «спускачі до унітазу грошових знаків»?

Висновок дуже простий.

Не наше завдання - аналізувати, на що саме і як були використані гроші, які надавались партнерами України «штатним борцям з корупцією», замовникам, розробникам програмного забезпечення та їх групам підтримки. Проте коли терміни розробки програми було зірвано, а замість цілісного програмного забезпечення введено в експлуатацію тільки його «важливу частину», винні в цьому замість вибачення і звернення по допомогу перейшли у цинічний наступ. Вони свідомо затягували передачу на експертизу неякісного матеріалу та організували брудну кампанію цькування державних експертів, розраховуючи, що брак часу, політичний та адміністративний тиск примусять державних експертів вдатися до службової фальсифікації та видати Атестат відповідності.

Коли ці плани зазнали поразки, нашвидкуруч було сфабриковано нову версію - «заколот» вищих посадових осіб та «всюдисуща рука РНБО». Вся ця ахінея доповнилася спробами посіяти паніку щодо курсу гривні та анонсами осінніх масових безладів. Все це наштовхує на думку, що зрив підготовки розрекламованого програмного забезпечення був не випадковим.

І наостанок. Система е-декларування в країні функціонуватиме, незважаючи на провокації, бруд та непрофесіоналізм. Коли ті, хто взявся за вирішення цього питання, але замість якісної роботи створив серйозні проблеми, будуть нездатними виправити недоліки та завершити роботу, радимо звернутися до Секретаря РНБО України, який у вільний від основної роботи час зможе організувати побудову системи е-декларування якісно і в стислі терміни.
http://turchynov.com/news/details/zayava-rnbo-u-zvyazku-z-situaciyeyu-sho-sklalasya-navkolo-zapusku-sistemi-elektronnogo-deklaruvannya
Тоже пять пунктов. Или он тоже вата?  Very Happy  Very Happy  Very Happy
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825938»16-08-2016 14:42Свіжі граблі
+0
werdna:Ладно, не хочешь опровергать "ватного" Каменяра, опровергни Пастора

facepalm.gif
Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1825941»16-08-2016 14:58Свіжі граблі
+0
AlexWB, Понял. Кругом вата и зрада. Одни порохоботы. Слив засчитан. Спасибо за приятное общение. Пока, с верующими не спорю. :)
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825948»16-08-2016 15:45Свіжі граблі
+0
werdna, не кругом, и не одни к счастью, но очень уж они громкие, как бабы на базаре.

И по большому счету, вся эта возня с лицензирование - лишь информационная завеса и попытка перевести стрелки.

Потому как исходить нужно из того, кому выгодна отмена е-декларирования, и кто уже замечен в систематических актах саботажа антикоррупционной реформы.

Потому как начало борьбе с е-декларациями, положено еще во время ночного голосования за бюджет 2016, в котором протащили печально известную поправку о переносе е-декларирования на 2017 год.

Ну казалось бы, при чем тут БПП и он лично, да?
Ведь поправку внес нардеп от "Возрождения".

Только вот, поправка не могла, ну никак не могла, пройти мимо Бюджетного комитета ВР, в котором 7 из 16 членов, включая его главу - БППшники.
Можешь сам посчитать http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_komity?pidid=2622

Так же, показательны голосования в ВР за отмену этой поправки, вот результаты http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5542
И это только одно из проваленных 7-ми голосований.

Т.е. на словах, БПП у нас за всё хорошее, против всего плохого, но как дело доходит до голосования, значительная часть срочно отпрашивается в туалет, покурить, и по иным важным делам.

В конечном итоге, эту поправку всё же  отменили, практически перед самым вылетом гаранта на саммит ЕС, где должны были принять решение о рассмотрении ситуации с безвизом и прочими плюшками.

Но, как видим, борьба с е-декларированием на этом не закончилась.

Кстати, напомни, кто из коррупционеров, за более чем два года, посажен прокуратурой имени П.А.Порошенко, в лице назначенных им прокуроров?
Можно с датами и фамилиями, или хотя бы по эпохам руления ГПУ:
- Ярема
- Шокин
- ну и чисто поржать - Луценко
Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1825952»16-08-2016 16:51Свіжі граблі
+0
AlexWB,
И по большому счету, вся эта возня с лицензирование - лишь информационная завеса и попытка перевести стрелки.

Ну наконец-то ты со мной согласился. Т.е. ты согласен со мной, Нойнецом, Доником и Батяром, что это попытка перевести стрелки со стороны шабунинцев которые получили и раздерибанили грант Правительства Дании на создание е-декларирования. Ибо самые громкие это как раз Шабунин, Соболев, Лещенко и Найем. Слава Богу пришли к одному мнению.  :)
Потому как исходить нужно из того, кому выгодна отмена е-декларирования, и кто уже замечен в систематических актах саботажа антикоррупционной реформы.

Выше уже писал кому выгодна - Шабунину с незадекларированым земельным участком, Соболеву с возникшими ниоткуда 3 млн. грн, Лещенко с его поездками в Давос, отдыхом на Лазурном берегу и прочим, и другими "антикоррупционерами. Ведь именно они громче всех кричат сейчас "Держи вора", не правда ли? Вот и здесь я с тобой на 100% согласен.
Бюджетного комитета ВР, в котором 7 из 16 членов, включая его главу - БППшники.

Про БПП вообще разговора не было. Где я писал, что они "за все хорошее и против всего плохого". Переводить темы я и сам умею, но отвечу. Никак не видно, что 7 из 16 - это меньше половины? А значит и решение могли принять вообще без их участия простым большинством голосов. 9 "за" и решение принято. Ты этого не знал? "Не думаю" (С).  :)
В конечном итоге, эту поправку всё же  отменили
, но мы будем судить не по делам, что ее отменили, а по словам шабунинцев и иже с ними. Браво!
Кстати, напомни, кто из коррупционеров, за более чем два года, посажен прокуратурой имени П.А.Порошенко

Читаем Конституцию "Стаття 124. Правосуддя в Україні здійснюється виключно судами. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються." Прокуратура не сажает, сажает суд. Но ты наверное и этого не знаешь? Не верю (С).
Ну и который чисто поржать уже и Ефремова закрыл без права на залог. Но то такое, еще же Ахметов не сидит. Так, сошка мелкая. А сколько судей, замминистров, прокурорских уже повязаны прокуратурой на взятках. Ты этого не знал? Знал конечно. Просто в схему ржания не укладывается. Кстати к плюсам отнесу и суд над Торнадо, который идет сейчас. Между прочим ментовский батальон. Но то такое. Пусть насилуют, грабят и мародерствуют - нам же поржать охота.

Added after 5 minutes:

AlexWB,Кстати, среди первых, кто отказался опубликовать свои доходы, оказался Егор Соболев. «Я для себя решил, что я не буду подавать декларацию в эту систему, которая сейчас имеет гриф ненадежности», – заявил сегодня Егор Соболев.  Very Happy  Very Happy
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825956»16-08-2016 17:17Свіжі граблі
+0
werdna, в этом многобуквие, я так и не нашел списка осужденных коррупционеров.
Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1825959»16-08-2016 17:30Свіжі граблі
+1
werdna, AlexWB, а звідки інфа, що грант на розробку софта отримали Шабунін с Соболєвим? Останній взагалі НД і очолює антикор комітет.

І ще питання: якщо система в стані as is зрадогенна, то який чиновник більш заслуговує на довіру - той, что подав одразу, чи який зачекає, поки її допилять?

А закон, який дозволив шукати в реєстрах нерухомість, землю і авто по суб'єкту (ПІБ, ІПН), сприяє боротьбі з корупцією чи ні?
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1825960»16-08-2016 17:36Свіжі граблі
+0
must(a)ng, по поводу гранта - не ко мне вопрос.
Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1825963»16-08-2016 18:14Свіжі граблі
+0
AlexWB, Осуждает суд, а не прокуратура. Перечитай еще раз. При чем здесь назначенные Порошенко Генпрокуроры? Слив еще раз засчитан.

Added after 4 minutes:

must(a)ng,
Керівником проекту став такий собі Іван Пресняков.
Ось його профіль в фейсбуці
www.facebook.com/ivan.presniakov
Саме він був тою людиною, яка вибирала підрядника і контролювала виконання робіт.
Ось тут, 04.08.2016 він гордо звітує, що все зроблено на 100%
reforms.censor.net.ua/…/systema_podannya_elektronnyh…

В профілі написано, що Іван Пресняков був праціваником шабунінського центру протидії корупції до того, як почав пиляти цей грант.

І ще питання: якщо система в стані as is зрадогенна, то який чиновник більш заслуговує на довіру - той, что подав одразу, чи який зачекає, поки її допилять?

В чому зрадогенність системи?
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825966»16-08-2016 18:44Свіжі граблі
+0
werdna, по Преснякову ясно. Всє ані там на свайом мосфільмє ЦПК перетрахалісь. Laughing

Зрадогенність за версією схвильованої громадськості в тому, що без атестату Держспецзв'язку подана чиновниками інфа не може в повній мірі використовуватися для кримінального переслідування чиновника за неправдиву інфу в декларації. Це, з рештою, окреме питання. Адже лише факт відустності атестату  не робить автоматично інфу в поданій декларації неприпустимим доказом. Але ФБ переважно іншой думки: ЛОМи сказали "зрада" - значить зрада.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1825967»16-08-2016 19:01Свіжі граблі
+0
must(a)ng:werdna, по Преснякову ясно. Всє ані там на свайом мосфільмє ЦПК перетрахалісь. Laughing

Зрадогенність за версією схвильованої громадськості в тому, що без атестату Держспецзв'язку подана чиновниками інфа не може в повній мірі використовуватися для кримінального переслідування чиновника за неправдиву інфу в декларації. Це, з рештою, окреме питання. Адже лише факт відустності атестату  не робить автоматично інфу в поданій декларації неприпустимим доказом. Але ФБ переважно іншой думки: ЛОМи сказали "зрада" - значить зрада.

Ну а я про що? Суд оцінює докази, які є у справі, за своїм внутрішнім переконанням,
І ще питання: якщо система в стані as is зрадогенна, то який чиновник більш заслуговує на довіру - той, что подав одразу, чи який зачекає, поки її допилять?

Чесний чиновник, наприклад Єгор Соболєв, подав чесну декларацію. Які проблеми з відсутністю сертифіката? За що його притягати до відповідальності? Отже, на мою думку, бідьш заслуговують на довіру в даній ситуації ті чиновники, які подали декларацію
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825970»16-08-2016 19:53Свіжі граблі
+0
werdna: Чесний чиновник, наприклад Єгор Соболєв, подав чесну декларацію. Які проблеми з відсутністю сертифіката? За що його притягати до відповідальності? Отже, на мою думку, бідьш заслуговують на довіру в даній ситуації ті чиновники, які подали декларацію

Ви што газєт нє читаєте?! (с)
Це ж перша ознака корупціонера. Всі корупціонери зараз шикуються колоною, щоб подати декларації, за якими вони голі-босі. А коли їх потім зловлять на незадекларованому майні, вони такі: "а це не я, це хакери систему пальцем проткнули і мою яхту з вілой видалили. А я декларував, тещею клянуся". А суддя такий: "ааа, це ви, добродію, напевне заповнювали декларацію, коли сертіфікату не було? Ну добре, це не рахується. Садити Вас за 366-1 КК ми не будемо". Це ж той самий апокаліптичний сценарій, через який оголошено зраду.

Стаття 366-1. Декларування недостовірної інформації
Подання суб'єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції", або умисне неподання суб'єктом декларування зазначеної декларації -
караються штрафом від двох тисяч п'ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавленням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Взагалі-то на заповнення декларацій чиновники мають, здається, 2 місяці. Як на мене, хоч в останній день подавай. Якщо за цей час атестують систему, і чиновник заповнить свою декларацію вже після цього, але в передбачений законом строк, він уникне будь-яких можливих інсинуацій. Нормальна позиція, як на мене. Така собі усвідомлена прокрастинація.

Added after 9 minutes:

werdna:AlexWB, Осуждает суд, а не прокуратура. Перечитай еще раз. При чем здесь назначенные Порошенко Генпрокуроры? Слив еще раз засчитан.

Тільки юристи мають право на такі занудні аргументи. І за це їх всі нормальні люди ненавидять. :)
Дитину теж мама народжує. Але для цього папа теж має дещо зробити.
Якщо ти призначаєш/знімаєш менеджера - його ефективність це твоя відповідальність.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1825981»16-08-2016 21:46Свіжі граблі
+0
ZuKO:V(a)n Der Nick,
Видел ссылки на видео в ленте но смотреть не хотел

Я это буду пересматривать когда меня в очередной раз достанет мовний срач :)
ну по типу не там за паребриком идиотов больше :)

чётко высказал и моё мнение, даже не сумел досмотреть, во, бред.
как цвела казацкая чуприна
#1825986»16-08-2016 23:56Свіжі граблі
+0
must(a)ng:Тільки юристи мають право на такі занудні аргументи. І за це їх всі нормальні люди ненавидять. :)
Дитину теж мама народжує. Але для цього папа теж має дещо зробити.
Якщо ти призначаєш/знімаєш менеджера - його ефективність це твоя відповідальність.

    Так хочеться же жити за законом, а не за "понятиями". Дуже бажано що би взуття робив взуттяр, хліб випікав - пекар, лікував - лікар. А як кухарка здатна керувати державою, ми вже бачили.  :)
    Для того, щоб мама народила, не завжди щось робить батько, а буває і сусіда  Shhh  Very Happy А можна і взагалі без чоловіка обійтись  Wink . Банки сперми ще не збанкрутіли  :) .
    Стосовно менеджерів - погоджуюсь. Але якщо я наймаю менеджера з постачання, то його ефективність вимірюється тим чи заповнений склад, чи ні. І на кількість продажів  він аж ніяк не впливає. За це відповідає менеджер зі збуту. Аналогія, сподіваюсь, ясна. Прокуратура - то менеджери з поставки, а суд - менеджери зі збуту. Сумніваюсь, що нашим судам нема чого робити і вони сидять на роботи позіхаючи.
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1825997»17-08-2016 09:00Свіжі граблі
+0
Держспецзв'язок не контролював ситуацію з самого початку, з тендеру, з поетапного прийняття техумов і роботи, саме він тільки зараз заявляє, що ВСЕ не так, а може все так? Ніхто конкретно не вказав, що саме не так?

Шабунін заявив, що все так
"""Згідно цього графіку, 29 липня було останнім терміном, в який Держспецзв'язок мав погодити великий пакет документів для побудови КСЗІ та визначити компанію, яка б провела державну експертизу системи. До 12 серпня експертиза мала б бути проведена, і в цей день планувалося отримання такого атестату вже від Держспецзв'язку

Друге. Держспецзв'язок, схоже, робить все можливе, аби "протягти" на проведення державної експертизи системи своїх підшефних – Державний центр кіберзахисту та протидії кіберзагрозам, створений при Службі всього рік тому. Контору, де отримувати атестат можна вічно, адже вплинути на неї може тільки... Держспецзв'язок"""
«««««Вони (держиморди) гандооооннни, можуть дати сертифікат на китайські двері які горять від запальнички, що вони протипожарні, і зарізать зроблені по технології, але без хабара.»»»»»
Отже, все залежить від держ контори, що підпорядковується презу сбу і рнбо
І про це говорилось щє 2 серпня, а держиморди мовчали.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/shabunin/57a02e71b1a3d/
Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1826236»18-08-2016 22:24Свіжі граблі
+0
вообщем-то не вновэ, однако:
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/savchenko-nazvala-rossiyan-bydlom-i-rabami-743244.html
как цвела казацкая чуприна
#1826440»21-08-2016 21:51Свіжі граблі
+0
uzaren,
Одна из отличительных черт Украинцев которая мне нравится, заключается в том что х*й они поверят во второй раз :)
#1826447»21-08-2016 22:40Свіжі граблі
+0
uzaren:вообщем-то не вновэ, однако:
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/savchenko-nazvala-rossiyan-bydlom-i-rabami-743244.html

Да пусть стоят, жалко, что-ли.
Абы за поребрик не вываливались :)
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».
#1826460»22-08-2016 00:50Свіжі граблі
+0
"вот это - первый, а вот - второй, а это - третий, три аккорда!" (с)

Added after 3 minutes:

krinichka:Держспецзв'язок не контролював ситуацію з самого початку, з тендеру, з поетапного прийняття техумов і роботи, саме він тільки зараз заявляє, що ВСЕ не так, а може все так? Ніхто конкретно не вказав, що саме не так?

Шабунін заявив, що все так
"""Згідно цього графіку, 29 липня було останнім терміном, в який Держспецзв'язок мав погодити великий пакет документів для побудови КСЗІ та визначити компанію, яка б провела державну експертизу системи. До 12 серпня експертиза мала б бути проведена, і в цей день планувалося отримання такого атестату вже від Держспецзв'язку

Друге. Держспецзв'язок, схоже, робить все можливе, аби "протягти" на проведення державної експертизи системи своїх підшефних – Державний центр кіберзахисту та протидії кіберзагрозам, створений при Службі всього рік тому. Контору, де отримувати атестат можна вічно, адже вплинути на неї може тільки... Держспецзв'язок"""
«««««Вони (держиморди) гандооооннни, можуть дати сертифікат на китайські двері які горять від запальнички, що вони протипожарні, і зарізать зроблені по технології, але без хабара.»»»»»
Отже, все залежить від держ контори, що підпорядковується презу сбу і рнбо
І про це говорилось щє 2 серпня, а держиморди мовчали.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/shabunin/57a02e71b1a3d/

вот насколько разными бывают патриоты, особенная разница в приближении к власти.
Юра, мой очередной респект и уважуха, браво!
как цвела казацкая чуприна
#1826954»27-08-2016 12:09Свіжі граблі
+0
Мене нові реформатори зовсім заплутали. Єпізоди:
1) немажор, необкурений, трезвий пасажир опинився не в тий час і не в тому місці, копи з фразою " да застрєлім іх на(a)уй, я тебе атвічаю"
Реакція: усьо правільна сделалі,  так ім і нада.

2) бухий дебошир бив дружину, херачить лопатою любовуху, ганяє з лопатою за поліціянтами. Застрелили нечайно пукалкою флобера, навіть я здивований- ЯК????
Реакція: растрелять(с)сталін

Для мене  і перші і другі мусора - садисти
А де група підтримки???????
60f0e180326c35ae356d752ef32d4ff9.jpg


Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1826957»27-08-2016 12:53Свіжі граблі
+0
krinichka, Юра, ну не перегибай
в первом случае автомобиль нес опасность для окружающих, полицейский действовал из окна возможностей чтоб остановить угрозу.
во втором случае человек был задержан и уже не опасен, так как был в наручниках, его забили до смерти.

Если не понятно то еще раз:
В первом случае опасность была, во втором ее уже не было.
Меньше пиз*ите, больше делайте, тогда с вами и поговорить будет о чем

#1826958»27-08-2016 12:57Свіжі граблі
+1
krinichka, тебя все обманули
Желанья надо исполнять

Слава Украине!
#1826960»27-08-2016 13:12Свіжі граблі
+1
krinichka:
2) бухий дебошир бив дружину, херачить лопатою любовуху, ганяє з лопатою за поліціянтами. Застрелили нечайно пукалкою флобера, навіть я здивований- ЯК????


Юра, один момент, каким бы не был дебоширов (вскрытие расскажет, пьяный или нет) но застрелили человека в наручниках! Какую такую смертельную угрозу представлял человек в трусах и наручниках что надо в упор 4 раза всадить из Флабера.
Врадиевское РОД не смущает? В прошлый раз жертва тоже "сама виновата"
#1826993»28-08-2016 00:22Свіжі граблі
+1
alhimik:krinichka, Юра, ну не перегибай
в первом случае автомобиль нес опасность для окружающих, полицейский действовал из окна возможностей чтоб остановить угрозу.

Лёша, ну что за бред? три кучных выстрела с расстояния менее 3 метров в безоружного пацана, спустя несколько минут после остановки ТС, коих должно было хватить для оценки обстановки.
как цвела казацкая чуприна

Форум : HONDA Форум : Смітник