We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
Свіжі граблі
HONDA Форум : Смітник
Навіть я сумнівався. Спротив страшенний був.
|
must(a)ng:Навіть я сумнівався. Спротив страшенний був.
+1, був впевнений, що не пройде. Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
must(a)ng, Студент, там еще на этапе реализации будут палки в колёса ставить.
И непонятно, когда оно заработает. Но шаг положительный однозначно. Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
Added after 10 minutes: У людей, с которыми у представителей "Правого сектора" в Мукачево произошел конфликт, во время обысков изъято огнестрельное нарезное и гладкоствольное оружие, ручные гранаты, боевые патроны, холодное и травматическое оружие.
Об этом на пресс-конференции в Киеве заявила пресс-секретарь СБУ Елена Гитлянская, сообщает корреспондент Укринформа. "Во время проведения санкционированных обысков в помещениях лиц, с которыми возник конфликт у "Правого сектора", обнаружено и изъято огнестрельное нарезное и гладкоствольное оружие, ручные гранаты, боевые патроны, дальномер, устройства ночного виденья, холодное и травматическое оружие", - сказала она. Как известно, 11 июля в Мукачево на территории комплекса "Антарес" и бывшего клуба "Красный дракон" произошел конфликт между представителями "Правого сектора" и людьми спортивного телосложения из окружения народного депутата Михаила Ланьо. По версии Закарпатской областной прокуратуры, в 14 часов 20 вооруженных людей в камуфляже с надписью "Правый сектор" встречались с местными жителями "с целью распределения сферы влияния". Между вооруженными людьми началась стрельба. Потом началось противостояние с силовиками: милицию обстреливали из гранатометов, автоматов и пулеметов. Есть раненые и убитые. http://www.ukrinform.ua/rus/news/u_lyudey_lano_izyali_arsenal_orugiya_s_granatami_1765126 Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Бачо Корчилава:
В общем вылезший на свет Шокин и рассказывающий всем, что всем показалось и нет никакого уголовного дела против Сакварелидзе и его команды (кстати Гузырь тоже эти же сказки рассказывал) говорит об одном, на Банковой нет политической воли убирать мусор... Съезжают по старой схеме...
Это очень печально... https://www.facebook.com/korchilava.bacho/posts/947118372011079 Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
Erick!:[quote="Студент"Сцуко.. у меня 4 шины лежат.. как раз для такого дела пойдут отлично....
Четыре шины, даже для кремации не хватит не говоря о новом шабаше. Оденьте на шею и фото здесь выложите. Хоть поржать с чего будет. |
Святослав Цеголко з Петром Порошенком
Президент щойно підписав поправки до Закону про прокуратуру - у присутності Віктора Шокіна та Давида Сакварелідзе. Закон створює нові можливості для очищення прокуратури, дозволить вже днями розпочати конкурс з масштабного кадрового оновлення системи. І Шокін, і Сакварелідзе наголосили, що працюють як одна команда. Президент гарантував повну підтримку в реформуванні прокуратури, насамперед – в її самоочищенні від корупціонерів. Зокрема, за словами Петра Порошенка гучна справа щодо двох високопосадових працівників прокуратури, розпочата днями, буде ОБОВ’ЯЗКОВО доведена до кінця. Подробиці на сайті глави держави. Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Когнитивный диссонанс, пример из жизни: "Порошенко заявил о полной поддержке Шокина и Сакварелидзе"
http://news.liga.net/news/politics/6185915-poroshenko_zayavil_o_polnoy_podderzhke_shokina_i_sakvarelidze.htm Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
Wasja55:
Erick!:[quote="Студент"Сцуко.. у меня 4 шины лежат.. как раз для такого дела пойдут отлично....
Четыре шины, даже для кремации не хватит не говоря о новом шабаше. Оденьте на шею и фото здесь выложите. Хоть поржать с чего будет. Шея ваша, шины наши(с) Deal? Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
chief39:
Wasja55:
Четыре шины, даже для кремации не хватит не говоря о новом шабаше. Оденьте на шею и фото здесь выложите. Хоть поржать с чего будет. Шея ваша, шины наши(с) Deal? Яростно плюсую камрад)) раз уж "товарищ" "йовбик" так сильно просит))) Best regards!
Erick! |
Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
Рабів вже мітять )))
http://rg.ru/2015/07/15/braslet.html Электронный браслет, с помощью которого начальник сможет контролировать своих сотрудников, изобрели в инновационной нижегородской компании. Как нам сообщили, она уже подала заявку на патент. Одних экспертов "РГ" новинка шокировала, но зато других порадовала.
Новое устройство передает информацию о работнике на оборудованный специальным программным обеспечением сервер, причем в режиме онлайн. Автоматически фиксируется место, дата, точное время, продолжительность, а также интенсивность труда работника. Благодаря этому, считают создатели браслета, работодатель получает возможность платить по труду, а не по присутствию в офисе. Как рассказал глава компании-разработчика Борис Бунгер, электронные устройства могут быть использованы в любых сферах. Новым прибором, по его словам, уже заинтересовались крупные компании и предприятия госсектора. Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Added after 1 hours 57 minutes: Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Макаревич красава!
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Что там за зрада по изменению конституции с особым статусом Донбасса? Кто следит, что это??
Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps,
Комментарии по скрину по пунктам: 1) Закон о местных выборах приняли вчера. И выборы на неоккупированной территории БУДУТ. (а в скрине - ВРАНЬЕ) 2) Вот проект Конституции, где есть "перехідні положення". Цитата: "18. Особливості здійснення місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей визначаються окремим законом". ГДЕ здесь специальный статус отд.регионов закреплен Конституцией"?? Тем более, что Закон о спецстатусе был УЖЕ был принят ВР Все, как говорил Порох. Все истерички идут нах.(в скрине - ВРАНЬЕ) 3) НИГДЕ в законе не прописано, что мы якобы "отдаем области". 4) НИГДЕ в законе не прописано, что мы якобы "будем кормить оккупированные территории". (Мы делаем выплаты ТОЛЬКО там, где есть украинская власть. Нет украинской власти - нет выплат. Все просто). 5) Пост с инициативой "сливаютДонбасс" - это оголтелое, беспардонное и подлое ВРАНЬЕ. С манипуляцией на костях погибших Героев. Аллан Левитов Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Поговаривают, что в одном из текстов нет "визначаються окремим законом". На Раде немогу найти предлагаемые к голосованию тексты. Нужно смотреть исходники, потому как гадание на кофейной гуще получается.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Студент, ось тобі головний ісходнік:
Нуланд розповіла, що у середу провела зустрічі з лідерами усіх фракцій коаліції та спікером Ради Володимиром Гройсманом.
http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/16/7074647/Нуланд назвала четвер "історичним днем в Раді", коли парламент "розгляне пакет реформи законодавства, який завершує попередні заходи, передбачені Міжнародним валютним фондом, і, якщо його приймуть, розблокує наступний транш міжнародної допомоги для України". Крім того представниця Держдепу висловила сподівання, що Рада підтримає пакет змін до Конституції, які стосуються децентралізації. "Він також забезпечить виконання Україною її зобов'язань, взятих у Мінську, щодо децентралізації та особливого статусу. І це дуже важливо. На кожному етапі від прийняття Мінських угод у лютому Україна наполегливо працювала, щоб виконати свої зобов'язання", - заявила Нуланд. Саме це, за її словами, "дозволило США і країнам Європи продовжувати стояти поруч з Україною, наполягаючи, щоб усі сторони Мінських домовленостей виконували свої зобов'язання". Як відомо, за інформацією "Української правди", у середу Нуланд домагалась того, щоб положення про "особливий статус" окремих районів Донбасу були закріплені в Конституції. We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) |
must(a)ng:Студент, ось тобі головний ісходнік:
Нуланд розповіла, що у середу провела зустрічі з лідерами усіх фракцій коаліції та спікером Ради Володимиром Гройсманом.
http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/16/7074647/Нуланд назвала четвер "історичним днем в Раді", коли парламент "розгляне пакет реформи законодавства, який завершує попередні заходи, передбачені Міжнародним валютним фондом, і, якщо його приймуть, розблокує наступний транш міжнародної допомоги для України". Крім того представниця Держдепу висловила сподівання, що Рада підтримає пакет змін до Конституції, які стосуються децентралізації. "Він також забезпечить виконання Україною її зобов'язань, взятих у Мінську, щодо децентралізації та особливого статусу. І це дуже важливо. На кожному етапі від прийняття Мінських угод у лютому Україна наполегливо працювала, щоб виконати свої зобов'язання", - заявила Нуланд. Саме це, за її словами, "дозволило США і країнам Європи продовжувати стояти поруч з Україною, наполягаючи, щоб усі сторони Мінських домовленостей виконували свої зобов'язання". Як відомо, за інформацією "Української правди", у середу Нуланд домагалась того, щоб положення про "особливий статус" окремих районів Донбасу були закріплені в Конституції. Хіба що виключно як матеріал для аналізу ))) Я звик вірити тому, що бачу на власні очі, а не чую, тим більше, переретрансльоване кільканадцять десятками перепощувачів ))) Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Мир к чему-то готовится...
В Японії нижня палата парламенту схвалила закон, що дозволяє японським військовим більш широко використовувати свої сили за кордоном. Палата представників ухвалила законопроекти 16 липня більшістю голосів правлячої коаліції прем'єр-міністра Сіндзо Абе, опозиційні партії бойкотували голосування, передає "Радіо Свобода". "Ситуація з безпекою оточуючих Японію стає все більш серйозною", - сказав Абе після голосування. "Ці законопроекти необхідні для захисту життя японців і запобігання війні, перш ніж вона починається", - додав він. Законопроекти направлять на розгляд до верхньої палати парламенту Японії, де коаліція Абе також має більшість. Противники ухвалення цих документів кажуть, що законопроекти підірвуть 70 років пацифізму в Японії і вперше з часів Другої світової війни можна буде побачити японські війська за кордоном. Обговорення цього законопроекту викликало бурхливу реакцію опозиції, під час дебатів вони активно виступали проти, справа ледь не доходила до бійок, зазначає ТАСС. У середині травня японський уряд проголосував за ухвалення пакету законопроектів, які передбачають більш широке використання Сил самооборони, у тому числі за межами країни. Пакет поправок до законодавства у сфері оборони вперше з завершення Другої світової війни надав право японським військовослужбовцем брати участь у бойових діях для захисту "дружніх країн", навіть якщо Японія при цьому не зазнає нападу. Він також зняв низку обмежень на дії військ при операціях у складі сил ООН за кордоном, у ході яких японські військові раніше практично не мали права на застосування зброї. Закон також дозволяє підрозділам сил самооборони надавати логістичну підтримку не тільки США, але й військам інших "дружніх країн". Коло цих держав не визначено. |
Студент, на сайте зРады есть документик - сравнительный список правок.
Там, в самом конце, есть пункт 18. Дословно "Статус Дон и Луг областей определяется законом". Всё, больше ничего. Я не юрист, но на мой взгляд, таким образом, действие этого закона будет приравнено к Конституции, что недопустимо. Added after 3 minutes: Ну и в любом случае, вносить изменения в Конституцию, чтобы продемонстрировать готовность (продемонстрировать кому и зачем?) исполнять какие-то минские договоренности - идиотизм полнейший. Added after 6 minutes: А, еще, никто не вспоминает о необходимости соблюдать минские договоренности РФией и террористами, как-то демонстрировать это мировому сообществу. Может армия РФ от наших границ отошла, прекратились поставки "гуманитарки", терроисты оружие сложили, контроль над границей восстановили? Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
Всім зрадам - зрада. Трансформатори Григоришина
http://nashigroshi.org/2015/07/16/zhyty-po-hryhoriansky/ Чим трансформатори від Григоришина часів Порошенка відрізняються від вишок Бойка часів Януковича.
Чого не люблять робити в «Наших грошах» – так це говорити неприємні речі жінкам. Особливо, якщо вони – депутати. Але життя – річ жорстка, відтак ми приречені засмутити народного депутата Вікторію Войцицьку, яка кілька днів тому висловила надію, що майбутній тендер, який заточений під наближеного до Порошенка олігарха Григоришина, пройде без корупції і за участю світових компаній. Надія, як то кажуть вмирає останньою, але все-таки вмирає. При чому стається це просто зараз. Бо саме сьогодні, о 10.00 в одному з кабінетів по вул. Лумумби, 97 у Артемівську хтось відкриє кілька конвертів і згідно з усіма законами психології відразу отримає внутрішнє переконання – півмільярда гривень має отримати саме ця фірма. Уже по тому будуть засідання і протоколи, які закріплять у гранітній букві закону вже прийняте внутрішнє рішення: оновлена держава розпочала одну з найбільших оборудок у постмайданній історії України. І серед українських мемів поряд з «вишками Бойка» з’являться і «трансформатори Григоришина». Ми звісно не стверджуємо, що обидві ці схеми – це однакові краплі води. Є й відмінності. Але почнемо все-таки з подібностей. Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
проголосовали.
Воспитан в приличной семье (с) |
Gena-na:проголосовали.
Отправили в КСУ Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Оппоблок полным составом "ЗА" http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=3277
Показательно. Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
Форум : HONDA Форум : Смітник
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))