Я забув пароль Зареєструватись

Свіжі граблі RSS

HONDA Форум : Смітник

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1810723»26-03-2016 11:06Свіжі граблі
+0
В мене є товариш, тут на форумі познайомились, нік Фёдор, Федя Шевченко, в квартирі під ним кантується сусід художник-наркопром, який не тільки малює, а і в промислових маштабах, в своїй квартирі варить наркотики: амфетаміни, фен і тп. Я під квартирою був, сморід вивертає, змішані кислоти, оцти, ацетони. Сусіди втрачають здоров'я. На скарги-всюди відписки, новаполіція немає повноважень. Художник купив ОБНОН, дільничих, рай.держ. адміністрацію і жек. Прошу друзів і знайомих піднімати кіпіш, бо ці наркотики завтра будуть у ваших дітей!!!
А то прийдуть всілякі месники там, тіпа c14, ультрас, правосеки, радикали, шмальнуть с РПГв вікно по Проспекту Перемоги 22.
А нам не потрібен хаос, ми ж правова держава???
Ось і сюжет по Новому каналу вийшов.

Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1810725»26-03-2016 11:18Свіжі граблі
+1
Из рпг в окно жилого дома только дол(a)оеб будет стрелять. Там хрен попадешь
рихтовка, покраска(в т.ч. и локальная), полировка, шумоизоляция авто. т. 096-567-девять-777 Оксана. Скидки, акции, фся фигня :)
#1810752»26-03-2016 14:10Свіжі граблі
+0
Ребята, я не в куггсе, так фантазірую, а якщо з пожежної машини, зі сходинок,  з відстані 6 метрів, осколками скла не поцарапає?))))))))
#1810761»26-03-2016 18:05Свіжі граблі
+1
krinichka, выдыхай :))
Лучше HONDA нет коня, остальное все .... не то))))))))))
===================
// Jedem das Seine ! //
#1810765»26-03-2016 18:07Свіжі граблі
+2
krinichka:Ребята, я не в куггсе, так фантазірую, а якщо з пожежної машини, зі сходинок,  з відстані 6 метрів, осколками скла не поцарапає?))))))))

Лучше с вертольета, на бреющем, в вираже- если попадешь, то заберут снайпером )))
Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки.

Почетный Волонтер (1)
#1810771»26-03-2016 20:14Свіжі граблі
+0
Просто:
krinichka:Ребята, я не в куггсе, так фантазірую, а якщо з пожежної машини, зі сходинок,  з відстані 6 метрів, осколками скла не поцарапає?))))))))

Лучше с вертольета, на бреющем, в вираже- если попадешь, то заберут снайпером )))

C СУшки удобней будет,всегда так делаю.даже фото есть.
[/URL]
#1810817»27-03-2016 13:21Свіжі граблі
+1
Что свидомые попритихли?
Где пэрэмоги, где зрады, где патриотический угар??
Порадуйте, что ли, какой нибудь свидомой аналитекой, а?))
Может с самолетом ростовским, аферу уже раскрыли или с терактами в брюсселе, поделитесь, инересно же!
Не молчите, скучно без вас))
#1810821»27-03-2016 13:33Свіжі граблі
+0
slav:Что свидомые попритихли?
Может с самолетом ростовским, аферу уже раскрыли или с терактами в брюсселе, поделитесь, инересно же!

Взял у Узарена за правило писать бухим?  Very Happy
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».
#1810822»27-03-2016 13:49Свіжі граблі
+1
chief39:
slav:Что свидомые попритихли?

Взял у Узарена за правило писать бухим?  Very Happy

Утро же еще, почти! Ты преувеличиваешь мои возможности)
А я уж думал все до польщи и канады уїхалы. Ан нет, есть еще)

#1810833»27-03-2016 16:41Свіжі граблі
+0
Слава, все или почти все - плохо. Ты доволен?
Желанья надо исполнять

Слава Украине!
#1810834»27-03-2016 17:06Свіжі граблі
+0
sps:Слава, все или почти все - плохо. Ты доволен?

Я нет, не доволен.
Так с вами за компанию и потонуть можно Very Happy
#1810835»27-03-2016 17:15Свіжі граблі
+0
slav:с вами за компанию

Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1810836»27-03-2016 17:23Свіжі граблі
+1
Студент, Не правильная картинка. Те двое с ведрами сначала костерок из шин на корме развели - теперь черпать поздновато.
Говорили же вам, те кто поумнее, в 13-м - сидите дома.
Зато теперь, когда пора бы задуматься и зашевелиться, смирно сидите. Что так?
#1810837»27-03-2016 17:47Свіжі граблі
+1
slav:
Говорили же вам, те кто поумнее, в 13-м - сидите дома.

А можно списочек тех, которые поумнее. А то как-то непонятно, кого слушать. Все кричат слушай меня, я потерялся. Ну чтобы не ошибиться, и за прохвостом не пойти на дно.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1810845»27-03-2016 18:31Свіжі граблі
+0
Студент, Это собирательнвй образ! Very Happy
#1810849»27-03-2016 19:18Свіжі граблі
+0
slav:Студент, Это собирательнвй образ! Very Happy

бессознательного  Laughing  Laughing  Laughing
"И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает".
#1810881»27-03-2016 22:47Свіжі граблі
+0
Про ахметова и его роль в конфликте на Донбассе.. Гладко стелят..
https://meduza.io/feature/2016/03/25/hozyain-donbassa

Added after 12 minutes:

Best regards!
Erick!
#1810898»28-03-2016 09:12Свіжі граблі
+0
Вот такие они, кривые...
_____ на внеочередных выборах мэра Кривого Рога за Юрия Вилкула отдали голоса 73,09% ____
http://obozrevatel.com/politics/90217-obnarodovanyi-predvaritelnyie-rezultatyi-vyiborov-mera-krivogo-roga.htm
#1810912»28-03-2016 10:21Свіжі граблі
+0
Ірина Геращенко заявила, що партія "Самопоміч" ще на самому початку виборчого процесу в Кривому Розі створила передумови для обрання Юрія Вілкула мером Кривого Рогу.
"День голосування в Кривому Розі позаду. І тепер можна сказати. Мені соромно за "Самопоміч". Це ж треба так не поважати місто, щоб виставити в кандидати пройдисвіта, людину без біографії, без досвіду, без освіти, без професії, лжеофіцера та афериста, який збрехав ЦВК при подачі документів"

Походу в Вилки сбили бабулесы или другие ништяки.. и потом под него город слили...

Екс-заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць направив до Окружного адміністративного суду міста Києва позов з вимогою визнати незаконним наказ генпрокурора про призначення Давида Сакварелідзе заступником генпрокурора — прокурором Одеської області.

Зашквар ГПУ продолжается..
Best regards!
Erick!
#1810955»28-03-2016 12:31Свіжі граблі
+0
Erick!:Зашквар ГПУ продолжается..

все норм,работают, вон обыск у Шабунина проводят
Жил человек полнеющий. А так вообще вполне еще.
#1810960»28-03-2016 12:48Свіжі граблі
+0
slav:Студент, Это собирательнвй образ! Very Happy

Іконостасний образ святих прихожан, рабів секти "союза імперського совка"
І їхніх прібліжонних, тоскующіх за членіним, сталіним, гулагами, голодоморами, піонерами, сіксотами, братьями-словянами, ригатьаналами, і ковбасою по два рубля....

Жопоблок нарощує єлекторат по всій країні, кривий-кривий город-член, виморили в 33-му тих, кому Бог дав цю землю, завезли ординців.

""Був я уторік на Украіні - був у Межигорського спаса, і на Хортиці, скрізь був і все плакав, сплюндрували нашу Україну, катової віри, німота з Москалями; - бодай вони переказилися""
Т.Шевченко
#1810966»28-03-2016 13:37Свіжі граблі
+1
krinichka, Тебя когда читаешь, задаешь себе вопрос - зачем в психиатрических клиниках подключают интернет???  Very Happy
                 Безнадежный случай...

Added after 12 minutes:

krinichka, Растолкуй мне еще один момент. Чего Шевченко пишет - на Украине, как всегда и было, а сейчас, с какого то перепугу, вдруг, все стали говорить - в Украине?
Это какой то комплекс неполноценности?

Почетный Волонтер (1)
#1810970»28-03-2016 13:38Свіжі граблі
+0
slav:krinichka, Тебя когда читаешь, задаешь себе вопрос - зачем в психиатрических клиниках подключают интернет???  Very Happy
                 Безнадежный случай...

Слав, читая тебя, тоже возникает много вопросов. Собственно многие пытаются их задавать.
Это монета, но с другой стороны. И такая же безапелляционность.
Озлобленный ты.
#1810972»28-03-2016 13:42Свіжі граблі
+1
mpa, Ну я хоть никого убивать не призываю)) а это уже принципиальная разница. Разве нет?
#1810984»28-03-2016 14:25Свіжі граблі
+0
slav:
krinichka, Растолкуй мне еще один момент. Чего Шевченко пишет - на Украине, как всегда и было, а сейчас, с какого то перепугу, вдруг, все стали говорить - в Украине?
Это какой то комплекс неполноценности?

Оскільки Ви є ще й експертом у лінгвістиці, як я бачу, то для поглиблення знань щодо "в Україні" та "на Україні" рекомендую почитати Вікіпедію, там все чітко розкладене по поличках.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

Укаїнська мова настільки різноманітна, що дозволяє використовувати і "в", і "на".
Особливо коли це стосується вказання напрямку для опонента  Laughing
Як кажуть,  "Ось вам..." (с) 95 квартал.

Added after 2 minutes:

і ще трішки:

Сьогодні серед наших співвітчизників точиться неформальна дискусія щодо того, як правильно слід казати:  "в Україні" чи "на Україні" Ось як висловлюється щодо даної  синтаксичної побудови відомий український філолог професор Олександр Пономарів:
Ще за радянських часів багато хто цікавився, чому чуємо й читаємо в Росії, у Франції, в Англії, у Вірменії, але на Україні. Після того, як наша Батьківщина відновила свою незалежність, в офіційному вжитку запанувала форма в Україні. Проте окремі громадяни її не сприймають і вишукують різні підстави, аби повернутися до старого — на Україні.

Треба сказати, що в народній творчості і в красному письменстві вживані обидві форми: на Україні і в Україні. Напр., у Т. Шевченка: «Серед степу широкого на Вкраїні милій», і «В Україну ідіть, діти, В нашу Україну». Якому ж варіантові слід віддати перевагу? Свого часу це питання глибоко дослідив великий знавець української мови Іван Огієнко. Ось що писав він у статті з промовистою назвою «В Україні, а не на Україні»:

«Коли говоримо про докладно окреслену територію, як закінчене ціле, або про самостійну державу, тоді завжди вживаємо прийменник в чи у (а не на): в Австрії, в Америці, в Румунії, у Франції, в Польщі, в Росії і т. ін. Що ж до прийменника на з місцевим відмінком, то його вживаємо при географічних назвах на питання «де» тільки тоді, коли територія, що про неї йдеться, не окреслена докладно, не самостійне ціле, тільки складова частина якоїсь держави: на Поділлі, на Полтавщині, на Київщині, на Волині, на Буковині… До непродуманих традиційних форм належить і вислів на Україні, що має в нас прецікаву історію… Цілі віки ми чули то na Ukrainie (від поляків. — О. П.), то «на Украине», а тому й защепили собі це «на Україні» як своє власне, зовсім забувши про його історичне походження й не відчуваючи, що це власне «на» — болюча й зневажлива ознака нашого колишнього поневолення… Стара наша Русь чи Малоросія складалася з кількох частин: Галичина, Волинь, Поділля, Україна (головно Київщина). Хто слова «Русь» чи «Малоросія» вживав на означення цілого народу, для того Україна була тільки частиною; це, скажемо, завжди бачимо в XVII—XVIII віках, наприклад, в універсалах Богдана Великого або в літопису Величка й ін. Україна мислилась тоді частиною цілого народу, Руси, а тому вислів на Україні був нормальний…

Але вже за старих часів дехто розумів Україну значно ширше, а тому й писав в Україні… Шевченко у своїх творах звичайно мислив Україну як назву для всього нашого народу, а тому й уживав на питання де місцевого відмінка з прийменником в: У нас в Україні старий Котляревський отак щебетав. Було колись в Україні лихо танцювало. На весь світ почули, що діялось в Україні. Виріжуть гайдамаки ворогів в Україні. Сю ніч будуть в Україні родитись близнята. Мені однаково, чи буду я жить в Україні чи ні; також на питання куди: В Україну ідіть, діти, в нашу Україну. Сини мої, летіть в Україну. Линуть в свою Україну тощо… Але звичайний традиційний погляд, що Україна — то частина другої держави, несвідомо захоплював і Шевченка, чому й він нерідко писав на Україні, на Україну… Мусимо змінити стару граматичну форму й уживати тільки в Україні, в Україну, викинувши остаточно з нашого вжитку граматичну ознаку нашого колишнього поневолення» (Рідна мова. 1935. Ч. 2. С. 67—72).

Отже, основною (а в офіційному мовленні єдиною) формою є в Україні. Проте не варто виправляти фольклорних та літературних творів, де з історичних причин уживаний вислів на Україні.

Форум : HONDA Форум : Смітник