І знову Здрастя.
16 числа трапилась халепа (див.вище) То була перевірка мого авто… 27-го о 3:31 годині вибивають мені знову вікно задньої двері, але тепер з іншої сторони. Зловмисників було двоє. Цього разу розбили вікно викруткою (рус. отвертка), тому сигналізація не спрацювала і далі спокійно працювали без шуму (викрутку залишили в машині). Відразу полізли до магнітоли, яка не далася (дякую за встановлення Трушу Олександру "
TRU"), але торпеду, панель понівечили навколо магнітоли. Настільки обнагліли, що навіть світло увімкнули у авто. З бардачка витягнули пістолет (під патрон Флобера), та полізли у багажник, де стояв сабвуфер. Від'єднавши підголівник, відрізали кріплення буфера ножем і почали витягати ч/з вікно і тут вдарили по кузову авто – сигналізація спрацювала.
Я, вже маючи досвід із швидкого реагування, на балкон вискочив за 3 секунди. Цього разу всю "картину" бачив на ура. Двоє малих (до 15 років макс.), ледь біжать з буфером від моєї машинки. На мої крики (це була моя помилка) реакції ніякої. Я негайно вискочив на двір, а дружині сказав викликати міліцію. Якби приїхала опер група, (яка точно шастає у моєму р-ні, бо не раз мене шмонала, малих би впіймали 100 %!!!!!!!!!!! НАША ДОБЛЕСНА МІЛІЦІЯ ПРИЇХАЛА Ч/З 2 з половиною ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! П_ДАРАСИ!!!!!!!! Оператор (стара карга!!!!!) дала повідомлення не 2Б, а 26!!!!!!!! Такого № будинку на моїй вулиці взагалі не існує! НУ не дура!!!!!!!
Я чекаючи ментів, вирішив обійти інші авто і, як відчував, пішов до Нісана, якого до мого першого нальоту було пограбовано, - ВИБИТЕ ВІКНО!!!! Це ППЦ. Ці малі його почистили до мене!!!! Ото вже зухвало-безмозгі!!!!!!
p.s. Я тоді мав, зараз маю, дуже багато емоцій - вже і так достатньо написав (можливо комусь, якось це допоможе.)