Max Dieand:З.ы. Если вернуться в тему, как тупизм коробки оценят родители Маши? Я на 101% уверен, что они даже и не поймут, что коробка тупит.

Може ти й правий, якщо на 140 вилетять в зустрічний кювет, то мужуть вже й не оцінити

Жартую.
Added after 6 minutes:
БИЛЬШТЭЙН: По поводу невозможности обгона фуры на трассе - это уже просто истерика
А нічого смішного в цьому немає. Я добре по собі знаю, що таке аварійне гальмування і зустрічні обочини в процесі невдалого обгону. І обєм двигуна тут ні при чому. Вирішує все зв’язка двигун-коробка. В мене такі проблеми були на Логані 1.6. Форестер 2.5АТ - аналогічні враження. В той же час на Фабії 1.2 такої проблеми немає. І не пробуйте мені розказати що я не вмію обганяти на різних машинах - пожалійте мій десятирічний досвід активної і різноманітної їзди.
І говорю я зараз не про те, що прочитав, а про свій власний досвід їзди на конкретних машинах. А оскількі товариш Макс вивісив не всю нашу переписку, ризикну засвітити ї його репліку:
"На счет тупняка коробки согласен. Я так в поле ушел на обгоне. Просто не успел объехать фуру из-за провала при переключении и кикдауне и дабы не поймать встречную фуру ушел в поле на 140 км\ч Smile
Но то такое. Субаристы это называют особенностью! "
Соррі - з вивішуванням історії Макса я запізнився

What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt