iRbis:И тут сейчас окажеццо, что хонду почти никто не любит
я не їздив за кермом БМВ, хоча дотепер з задоволенням згадую як обїздив всю Польщу пасажиром в БМВ 524ТД - майже ідеальна машина.
Я не їздив за кермом (нового) Міні, але мені вистачило 15 секунд посидіти в автосалоні для того, щоб зрозуміти наскільки Хонда відстала від БМВ з точки зору якості салону і його матеріалів.
Мене дістає в Хонді абсолютно фігова звукоізоляція і бідність в усьому, що бачить око.
От тільки коли я сідаю (точніше сідав) за кермо свого Прелюда 89 року з 109 сильним карбюраторним мотором і 4ВС я з перших метрів дороги починав отримувати задоволення і мені пофіг було наскільки він шумний. В мене практично весь час, який я їздив на Прелюді не було працюючої магнітоли. Просто мена настільки затягував процес їзди на ньому, що музика мені реально заважала.
Можливо БМВ робить машини, які їздять не гірше, ніж Прелюд. В принципі можу в це повірити. Але коли я дивлюся на тих, хто їздить а БМВ, я розумію, що в основному це люди, на яких я точно не хочу бути подібним. Вони не кращі за мене, не гірші. Просто настільки мені чужі і нецікаві...
Ніколи не говори ніколи, але якщо я й куплю БМВ, то це буде Міні. І то, тоді, коли в мене зявляться гроші на третю нову машину в сімї. От тільки боюся, що цей час ніколи не настане, тому що я живу точно не для того, щоб обїздити всі на світі цікаві тачки. Чим далі, тим більше розумію, що найбільш правильними автомобілями є ті, які надійно можуть доставити тебе туди, куди тобі потрібно, щоб це життя пройшло з задоволенням. Ну а сам процес... я його також люблю
але він не такий вже й важливий.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt