Я не Tolstiy я ХУ..ЕЮ :)
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд...
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд...
|
werdna, с планшета не удобно писать много, я спецом для тебя завтра напишу аналитику и сюда вывалю. Чего ж в личку то??? Мы же не личный конфликт обсуждаем, а резонансное дело со стрельбой в невооружённых людей...
Я не Tolstiy я ХУ..ЕЮ :)
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд... |
|
Жлобы, оккупировавшие страну - как раз те самые животные из системы МВД.
Ради новой полиции, я думаю, можно пожерствовать тушкой мажора. Вставай со своей жопы
Кончай пить растворитель К нам едет из Европы Шива-разрушитель |
|
Толстый, Ну просто я считаю, что это не много не по профилю темы и не всем интересны юридические тонкости и трактовки кем-либо (мной, тобой, и т.д.). Потому и предложил в личку, так как лично для меня лишних знаний не бывает, но так не для всех. Можно, также, выпилить этот кусок темы и перенести, например, в Право. Но если модераторы посчитают, что можно и здесь, то буду только рад. :)
Added after 1 hours 10 minutes: СВАРОГ, Ваша честь, дуже поважаю Вас, як діючого ( до недавнього часу та, сподіваюсь, у майбутньому) суддю та Вашу думку. Тому дозвольте меніі використовувати її (вашу думку) в якості аргументів у розмові з Вами. Дякую. Поняття "умисел" дуже добре для кваліфікації ВЖЕ вчиненого злочину, як обтяжуюча обставина, адже існують, як ви знаєте, і ненавмистні вбивства, і вбиства з необережності. Отже для вчинення такого злочину як вбиство не потрбен умисел. Звісно "Мажори на БМВ коли первищували швидкість і ганяли по Києву умислу не мали на завдання шкоди комусь, тим більше на вбивство когось", але тому, що знаходились у стані сп"яніння ( обтяжуюча обставина) і не розуміли наслідків своїх вчинків. Я, особисто, вважаю, що гасло "Пьяний за рулем - преступник" цілком вірним. І саме тому "Ви також коли сіли за кермо не позбавлені такого ризику" я позбавлений такого ризику, бо жодного разу за 36 років кермування не сідав за руль навіть після пляшки пива. Звісно я не ангел і теж щось порушую (перевищення швидкості, парковка ...), але це зась, як і проїзд на червоне світло, їзда по зустрічній смусі і таке інше. На Ваш аргумент "Тут поліція бальше наражала на небезпеку звичайних перехожих ніж БМВ" відповім Вашими же словами - " А те що там НАДУМУЮТЬ собі, що вони могли когось там в Терористичною організація стає тоді, коли вона вчиняє терористичний акт. У нашому випадку цього не було. Отже вбили людину ні за що. Вони ж нічого не вчиняли. А за зберігання зброї у нас же по КК не вбивають? Більш того, за думки (поки що Звісно це тільки моя думка і я не нав"язую її як єдино правильну. Розбиратися в цьому та виносити вердикт будуть уповноважені органи, а аж ні як не ми на цьому форумі. Дякую за розуміння. Added after 33 minutes: СВАРОГ, І ще до цього абзацу Більш того, за Вашими словами "Ні, чекати не потрібно. Тай писати тут і перераховувати їх немає смислу. Фактрів є повно! Психологічний, місце, час, спосіб... тощо", поліція (твереза і при повному розумі) и врахувала, що їзда із такою шшвидкістю можливо нетверезим водієм може призвести до ДТП та смерті невинних людей.
Саме не зупинка на законну вимогу поліцейских і надала поліцейским "И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает". |
|
Андрій, Вашу точку зору я зрозумів. Але з нею всерівно не погоджуюсь, взагалі)). Як і Ви з моєю. І Ваша і моя має право на існування. Не варто продовжувати цей спір. Нехай компетентні органи розбираються. Ми з Вами не знаємо усіх нюансів справи. На воду гадаємо.
Про умисел. Чого я написав про умисел бо, як правило вже майже із 100% впевненістю, можу визначити умисно особа діяла чи ні ще до винесення вироку про його засудження. Будь-який юрист який практикує у кримінальному праві тривалий час це визначить. А поліція то взагалі повинна знати про умисні злочини (прямий чи не прямий умисел) та злочини вчинені з необережності. Да, я не спорю, є випадки коли автомобіль є знаряддям умисного злочину. Але це не наший випадок. Тепер про думки). Да, за думки не карають. І можна думати про те щоб знищити увесь світ і Вам за це нічого не буде. А от як тільки розпочнете готуватися до цього чи намагатися це зробити то це вже буде злочином. Правда незакінченим злочином, замахом на злочин) Слава Богу))). А от закликання до державного перевороту чи збройного повстання то тут і не потрібно щось вчиняти, ну майже не потрібно))). Гловне щоб заклики krinichka сприймалися суспільством як реальні, а не так як на форумі бла бла бла))). І це вже буде закінчений злочин не залежно від настання цього перевороту)) Added after 15 minutes: werdna:Саме не зупинка на законну вимогу поліцейских і надала поліцейским
А щодо цього то взагалі за Вашою логікою вони можуть усіх шмаляти хто не зупинився. І будуть параві, знов таки ж з Вашою логікою. Бо там їм може в голову прийти, що може погнався сам Усама Бен Ладен щоб підірвати пів світу). (про Усаму придумав звісно, немає його вже). На мою думку, для того щоб вчиняти якісь дії для попередження злочину потрібно щоб цей злочин був явно виражений, а не надуманий. Бо все до абсурду може дійти. Тому ще раз повторю, що поліція діяла не для запобігання вчинення якогось злочину а для намагання зупинити авто правопорушника. А версія про нібито намагання запобігти вчинення якогось там злочину з"явилась потім для того щоб якось виправдати їхні дії. І ця версія легко підтверджується відсутністю відкриття провадження відносно водія БМВ у справі про замах на будь-який злочин. У якому замаху на вчиення якого злочину його підозрюють? Немає. Тому вчиненню якого злочину поліція запобігала щоб аж застрелити людину? А резонанс у інеті з"явився по одній простій причині - їхали мажори. Да, вони вже усіх допекли! І провчити іх потрібно було. Шкода що так. І постраждає майже невинний поліцейський. І тут на форумі також мабуть знайдуться форумчани, що якщо усіх мажорів розстріляти за один раз, то вони лише радуватися будуть. Якось так. І питання хто діяв в межах закону тут не цікаве нікому. Головне мажорів наказали... |
|
Невинний поліцейський матерився як зек з досвідом по-фені.
После убийства полицай сказал в полицейский эфир знаменательную фразу: "братка, ми хотели с тобой пострелять, я уже пострелял, у меня патронов не осталось... Я завалил этого а"...", - пересказывает увиденное адвокат Тарас ЛамахПи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися. |
|
krinichka:Невинний поліцейський матерився як зек з досвідом по-фені.
После убийства полицай сказал в полицейский эфир знаменательную фразу: "братка, ми хотели с тобой пострелять, я уже пострелял, у меня патронов не осталось... Я завалил этого а"...", - пересказывает увиденное адвокат Тарас ЛамахЦе також може бути фейк. Мало що там адвокат наговорив. Поки не буде офіційного відео не варто бочку котити на когось із сторін))))) Added after 27 minutes: щось я дуууже сумніваюся, що поліцейські можуть це говорити. Не віру і все тут. У мене ще переважає симпатія до теперішніх поліцейських). Не віру. |
|
krinichka: Я завалил этого пидора"...", - пересказывает увиденное адвокат Тарас Ламах
Что заставляет перепощивать очевидную херь? |
|
СВАРОГ,
Андрій, Вашу точку зору я зрозумів. Але з нею всерівно не погоджуюсь, взагалі)). Як і Ви з моєю. І Ваша і моя має право на існування. Не варто продовжувати цей спір. Нехай компетентні органи розбираються. Ми з Вами не знаємо усіх нюансів справи. На воду гадаємо.
Ось з цим у Вас я погоджуюся на 1000%, отже у чомусь ми сходимося 1. можу визначити умисно особа діяла чи ні ще до винесення вироку про його засудження
. . .На мою думку, для того щоб вчиняти якісь дії для попередження злочину потрібно щоб цей злочин був явно виражений, а не надуманий. Бо все до абсурду може дійти. Але ж після того як злочин стався. А як що до випадку коли злочин не стався та його попередили? Я кажу не про замах на вчинення злочину, а саме про попередження злочину? Звісно, що у цьому випадку засудити людину не можна буде але може умисел у нього був, чи не був. Самий простий приклад - Я зачинив у квартирі алкоголіка з абстінентним синдромом який погорожував вбити сусіда. З одного боку, він п"яний як чіп і нікого би не вбив. З іншого, а раптом? Після приходу до тями він і пам"ятати не буде про свій намір ("Так доктор, білий-білий і зовсім гарячий"(С) 2. А щодо цього то взагалі за Вашою логікою вони можуть усіх шмаляти хто не зупинився. І будуть параві, знов таки ж з Вашою логікою. Звісно так. У США так і роблять. Нічого - демократична країна, один з засновників ООН. Бо у тому ж Законі ООН написано, що посягання на правоохоронця це є посяганням на суспільство. Це, між іншим, і намагалися нам пришити провокацією 1 грудня на Банковій. Не вдалося, людей забрали всім ненавистні Кличко, Порошенко ... Не спрацювала ця провокація Корчинського.
3. А ось з цим не погоджуюся абсолютно А резонанс у інеті з"явився по одній простій причині - їхали мажори. Да, вони вже усіх допекли! І провчити іх потрібно було.
Вони не мажори. Де там хтось з них чи родичів багатий, чи представник влади? Вони звичайна бидлота, жлоби та, вибачте як казали раніше в Києві, кугути. Безнаказана п"яна бидлота. А весь цей галас - це цілеспрямована дискретитація новоствореної поліції. Ось бачите чого ви добилися, ці копи вбивають невинних людей, гірше чим було при овочі. Ще почуєте. Почитайте Бачо Корчилава на ФБ, він добре описував як це робилося у Грузії, ця мордорська технологія про нивелювання досягнень. І про розбиті машини і про інше. Дуже дякую за увагу. "И если вы слышите «ничего не меняется» – значит перед вами стоит мудак, который не меняется. Пусть себя не обобщает". |
|
krinichka:Невинний поліцейський матерився як зек з досвідом по-фені.
После убийства полицай сказал в полицейский эфир знаменательную фразу: "братка, ми хотели с тобой пострелять, я уже пострелял, у меня патронов не осталось... Я завалил этого а"...", - пересказывает увиденное адвокат Тарас Ламахты элементарно рожи этих полицейских (последних, нанятых месяц-два тому) видел? сугубо интеЛЛектуалы, доложу тебе! прям ни дать , ни взять та сотня, шо охороняла майдан, на. как цвела казацкая чуприна |
|
Выбираем себя
![]() Вставай со своей жопы
Кончай пить растворитель К нам едет из Европы Шива-разрушитель |
|
Андрій, але ж Ви того алкоголіка не зарубали сокирою а закрили у квартирі). І за це відповідальність навряд чи настане.Так само і тут, потрібно було зупинити авто за допомогою єжів чи ще якось там. Але не стріляти на ураження. І не відповідали б вони за пошкодження авто так само як і Ваший видуманаий герой за закриття алкаша у квартирі.
Тому я й схиляюсь до того, що вони намагалися зупинити авто і дійсно хотіли прострелити колеса. Але не врахували те, що стріляти влучно у такій обстановці можи лише Джеймс Бонд). Added after 6 minutes: по пункту 2. Ви влучно підмітили "посягання на правоохоронця". Де тут було посягання на правоохоронця. Як би вони хоть якось посягали на правоохоронця я й слова не сказав би. По п. 3 слушне зауваження. Погоджуюсь. |
|
krinichka, ты особо Ламаху не верь
Added after 1 minutes: Ваванчег, ты че такой кровожадный??? Тебя ж так же мажором назвать могут... Машина есть? - мажор! Я не Tolstiy я ХУ..ЕЮ :)
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд... |
|
Є таке поняття, як справедливість. Поліцейські не боги і не святі, наркотою торгують, хабарі беруть, намагаються аідкупитися, катують затриманих і т.п злочини. І якщо включать дурачка коли поліцейський явно винен, то покриття злочину іншими, є теж злочином, як і порушення ПДР і синька за кермом.
Доречі, мою першу Хонду розхерячив п'яний, це про моє ставлення до них. Added after 46 minutes: А що до самої гнилої голови поліції, аваки, то він кришував і кришує: свого синочка, який продав МВС 2000 рюкзаків по 300$; вора в законі "колобка", який тримає жуліків жд вокзалу Києва; паскала; чеботаря; нового поліцейського, відомого старого мусора, вадіка гумена; київського поліцейського Олексія Савкіна, який в соцмережах закликав беркут мочить майданутих;......... Це дуже коротко, список безкінечний. PS. Нових Мусорів, які зараз фабрикують проти мене справу, замість того, щоб розслідувати розбій і грабіж мого майна, Х¥Й вам г(a)н&0ни і вашим посіпакам!!!!! Пи?дець расістській педе№астії!
|
krinichka:
PS. Нових Мусорів, які зараз фабрикують проти мене справу, замість того, щоб розслідувати розбій і грабіж мого майна, Х¥Й вам г(a)н&0ни і вашим посіпакам!!!!! С этого нужно было начинать. |
|
Дыбилы, блеать (с) часть 2
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
|
gromoz3ka:
krinichka:
PS. Нових Мусорів, які зараз фабрикують проти мене справу, замість того, щоб розслідувати розбій і грабіж мого майна, Х¥Й вам г(a)н&0ни і вашим посіпакам!!!!! С этого нужно было начинать. А ларчик просто....??? Best regards!
Erick! |
|
Erick!:
gromoz3ka:
krinichka:
PS. Нових Мусорів, які зараз фабрикують проти мене справу, замість того, щоб розслідувати розбій і грабіж мого майна, Х¥Й вам г(a)н&0ни і вашим посіпакам!!!!! С этого нужно было начинать. А ларчик просто....??? Радує тільки те, що вони кончені дібіли. Ні підкинуть нормально не змогли, ні справу " правильно" зшить, мозгів не вистачило, тому я ще не в сізо і справа розвалиться 100% Пи?дець расістській педе№астії!
|
krinichka:
Erick!:
gromoz3ka:
krinichka:
PS. Нових Мусорів, які зараз фабрикують проти мене справу, замість того, щоб розслідувати розбій і грабіж мого майна, Х¥Й вам г(a)н&0ни і вашим посіпакам!!!!! С этого нужно было начинать. А ларчик просто....??? Радує тільки те, що вони кончені дібіли. Ні підкинуть нормально не змогли, ні справу " правильно" зшить, мозгів не вистачило, тому я ще не в сізо і справа розвалиться 100% Так это новая патрульная? Или старые мусора?) Best regards!
Erick! |
|
СВАРОГ:
І тут на форумі також мабуть знайдуться форумчани, що якщо усіх мажорів розстріляти за один раз, то вони лише радуватися будуть. Якось так. І питання хто діяв в межах закону тут не цікаве нікому. Головне мажорів наказали... Сподіваюсь що ні. Особисто в мене бажання перестріляти всіх мажорів немає. Бо доведеться мабуть 70% населення перестріляти авансом і за минулі досягнення. Є очікування перших десяти(умовно), які помацають мокрою рукою розетку і віддадуть життя за гріхи наші. Тобто навчать 11-го і 134876-го правилам поводження с розетками і взагалі технікою. Звісно ж людей з мокрими руками вбивати не пропонується. П.С. В термін "мажор" я особисто не вкладаю якусь абсолютну суму грошей в баксовому еквіваленті. Для мене це відносно піднята(в своєму відчутті реальності) над суспільством особа, яка вирішує трохи закріпити свою винятковість. Тому 22-річний пристойний студент, якому батько подарував новий гольф, може бути просто пристойним студентом на гольфі. Все залежить від нього. А от син міліціонера богом забутого району, який вирішив трохи поганяти на Яві по городах сусідів вночі, рознести кіоск і насильно подарувати кохання якійсь дівчині, розраховуючи що батько все облаштує - це вже мажор. Хоча його ява і коштує в десятки разів менше за гольф того студента, а адвокат буде зі сльозами ридати на камеру - та це ж звичайний хлопчина з села, подивіться на його іржавий мот і подвір'я з курчатами! Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
|
Erick!:Так это новая патрульная? Или старые мусора?)
Патрульная полиция не ведет расследований, это по сути гибрид ППС и ГАИ состоящий из вновь набранных людей. Все остальные подразделения Национальной полиции - сотрудники МВД, так или иначе прошедшие аттестацию. Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
![]() |
|
Ну и следом: Посол США в Украине Джеффри Пайетт назвал отставку заместителя генерального прокурора Украины Виталия Касько ударом по продвижению реформ в Украине. http://interfax.com.ua/news/political/324650.html Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно. |
|
krinichka:До влади прийшли не ті, хто творили революцію.Статистика говорить про те, що кримінальні злочини за два роки збільшились на 30%
С такими доходами и количеством безработных неудивительно. Кражи автомобильные упятерились..при этом опять воруют даже магнитолы. Я думаю, что реально не 30, а на 60 % точно. Форум- это эстонский чат. |
|
дальше еще будет веселее, у системы правителей-барыг вырабатывается иммунитет. улыбаемся и машем.
|
|
[quote="Erick!][quote="krinichka][quote="Erick!]
gromoz3ka:
krinichka:
PS. Нових Мусорів Так это новая патрульная? Или старые мусора?) Особисто у мене до нових патрульних нема питань, хоча різні мутки помічав, їх портять "люстровані" мусора, якіх нажаль уже не виправить. Added after 12 minutes: http://newspravda.com/index.php/polityka/2024-na-vokzali-v-kyievi-vbyly-shche-odnoho-viiskovoho.html А це справа людей луганського вора "колобка" і мусора нічого не бачать???? Кришують циган, карманників, кідал і тд. Що змінилося???? Added after 2 minutes: Вбили вже не одного Атошніка Пи?дець расістській педе№астії!