Вставай со своей жопы
Кончай пить растворитель
К нам едет из Европы
Шива-разрушитель
Кончай пить растворитель
К нам едет из Европы
Шива-разрушитель
|
Факт. Вся судебная система давно приватизирована. Учите матчасть
Вставай со своей жопы
Кончай пить растворитель К нам едет из Европы Шива-разрушитель |
|
Ваванчег:Факт. Вся судебная система давно приватизирована. Учите матчасть
Ну, якщо так то Вам дійсно краще знати))) Саме хреново, що ця матчасть вбивається в голову за допомогою ЗМІ усьому населенню. І навіть ті люди які жодного разу не були в суді вважають суд цілковитим злом. Але якщо чуть що трапиться то відразу до суду біжать! Хто із тут присутніх може по своєму прикладу назвати рішення суду відносно нього явно незаконним? І навести приклад. |
|
СВАРОГ, примеры приводить не буду. Всё ж по-разному. В целом- всё не катастрофично, соглашусь.
Но суть в том, что на первую инстанцию по большому счёту особо никто из серьёзных хлопцев внимание не обращает. Мол играйтесь хдлопцы в правду по своим районам, апелляция поправит,если что,а кассация сделает -красиво и "правильно", если сильно надо. Added after 6 minutes: Но в целом, подтвержу, что дрейф в сторону законности судебных решений он есть. За последние лет 15-ть. Он гарантированно чувствуется. Вот, только, как был подход, налоговая, ментура и прокуратура права, так он и остался, особенно по всяким районам или мелким городишкам. Форум- это эстонский чат. |
|
bihta:СВАРОГ, примеры приводить не буду. Всё ж по-разному. В целом- всё не катастрофично, соглашусь.
Но суть в том, что на первую инстанцию по большому счёту особо никто из серьёзных хлопцев внимание не обращает. Мол играйтесь хдлопцы в правду по своим районам, апелляция поправит,если что,а кассация сделает -красиво и "правильно", если сильно надо. майже в точку) Вищий спец суд для цього яником і створювався коли він не зміг підімняти під себе Верховний Суд (якщо пам'ятаєте). і надали вищому спец суду право блокувати майже все оскарження до Верховного. Я мовчу про певних суддів у Києві та області на Х5 та інших... чого журналюги не показують як живуть суддів у регіонах. У нас 11 суддів. Сама найдорожча машина в одного із наших це тойота десь 2005-7-х років. Є колега і на ВАЗі. Майже половина знімають квартири. Де тут бентлі? Котеджи? Яхти?? Зато по змі ахєрєть касту з нас зробили! Я на свій будинок 10 років збирав кошти. 10 років не їздив відпочиваи. У мене старшому 9 років і він мені вже який рік скаржиться, що моря не бачив! І таких суддів сотні! А по ящику я виходить, що ми найбагатша мафія в Україні! |
|
А из примеров. Ну... по Соснице на местном уровне судья принял к производству в административному деле не подведомственное ему дело. Нарушение по субъектному составу (должен был рассматривать Окружной). Потому, что с другой стороны - местная прокуратура в качестве истцов. Апелляция Киевская всё порубила, не порубить она не могла, ибо очевидная противоправность.
Added after 2 minutes: СВАРОГ, Соглашусь. По-сути- практически всё верно говоришь. А всё почему- ибо кухню знаешь не по наслышке, впрочем, как и я ))). А у нас как принято- каждый дворник рассуждает о государственном строительстве с охренительной компетенцией). Особенно мне "нравится" мысль Авакова - давайте всех уволим. и три месяца будем без судов. А давайте столовые закроем, и три месяца до открытия новым не поедим. Форум- это эстонский чат. |
|
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
|
bihta:А из примеров. Ну... по Соснице на местном уровне судья принял к производству в административному деле не подведомственное ему дело. Нарушение по субъектному составу (должен был рассматривать Окружной). Потому, что с другой стороны - местная прокуратура в качестве истцов. Апелляция Киевская всё порубила, не порубить она не могла, ибо очевидная противоправность.
Я думаю, що прийняла до провадженя бо не розібралась. І якогось умислу злого не було. Творці адмін кодексу й самі зачасту не можуть пояснити яка справа адмін а яка цивільна. І практики спочату взагалі не булл. перша інстанція не одну гулю набила на цьому. Сьогодні рішення ради по землі - це адмін, завтра цивільне. Як хочуть так на верхах і крутять. А люди ж то йдуть у першу інстанцію, і злістт тут зганяють. Кажуть вчора прийняли а сьогодні закрили і знову навпаки! Added after 6 minutes: а взагалі я не вигоражую усіх суддів. Не спорю є й кричущі випадки! Є корупціонери! Ними потрібно зайатися. Вони є у всіх сферах і галузях. І прокуратура, і поліція, і податкова. Та що далеко ходити! Гарант конституції сам порушує Конституцію! Він бізнес продав? |
|
СВАРОГ, была просто обычная рядовая сцыкливость. Узнавали. Объясняли- заявляли ходатайство о передаче по подсудности. Нет - рассмотрел. Там орган гос.власти в субъектном составе- без вариантов - Окружной. По апелляциии получил отказ. Насчёт свистопляски с подсудностью - помню. Но тут была-очевидная ситуация.
Я и сам сталкивался с вариантами "я вважаю, що на місцевому рівні я поступив правильно". По апелляции - порубили. Ну как говорится- Вы приехали и уехали, а мне таки тут жить и жить. Added after 8 minutes: СВАРОГ, Ну смотри. Насчёт взяточничества- на местном уровне-оно не большое. По - сути- будем относить его к допустимой погрешности. Да и кто в районе, где три дела в неделю, по краже курицы или споре о земельной меже, что предложит)). Я, к примеру, взяточничество - не отношу сейчас к гипербольшой проблеме. Как бы - ну да, ситуация есть, но не катастрофичная, вобщем. Не поголовная далеко. Но ситуация усугубляется- дебилами на местах. То есть судья, который в меру слаборазвитости принимает какую-то херь, которая не налазит на голову. Не потому что его мотивировали деньгами, а потому что - он сцыкло и не хочет сориться с прокуратурой, СБУ, налоговой. Либо просто потому, что он - старый тупой "олень" и ему просто надо досидеть до пенсии. Особенно эта ситуация была критичная- когда организовывали административные суды и понатягивали туда судей из "общаков", которые дупля не отбивали в налоговых делах, но рассматривали их. Качество судебных решений- было на нуле. Форум- это эстонский чат. |
|
bihta:СВАРОГ, была просто обычная рядовая сцыкливость. Узнавали. Объясняли- заявляли ходатайство о передаче по подсудности. Нет - рассмотрел. Там орган гос.власти в субъектном составе- без вариантов - Окружной. По апелляциии получил отказ. Насчёт свистопляски с подсудностью - помню. Но тут была-очевидная ситуация.
Я и сам сталкивался с вариантами "я вважаю, що на місцевому рівні я поступив правильно". По апелляции - порубили. Ну как говорится- Вы приехали и уехали, а мне таки тут жить и жить. Added after 8 minutes: СВАРОГ, Ну смотри. Насчёт взяточничества- на местном уровне-оно не большое. По - сути- будем относить его к допустимой погрешности. Да и кто в районе, где три дела в неделю, по краже курицы или споре о земельной меже, что предложит)). Я, к примеру, взяточничество - не отношу сейчас к гипербольшой проблеме. Как бы - ну да, ситуация есть, но не катастрофичная, вобщем. Не поголовная далеко. Но ситуация усугубляется- дебилами на местах. То есть судья, который в меру слаборазвитости принимает какую-то херь, которая не налазит на голову. Не потому что его мотивировали деньгами, а потому что - он сцыкло и не хочет сориться с прокуратурой, СБУ, налоговой. Либо просто потому, что он - старый тупой "олень" и ему просто надо досидеть до пенсии. Особенно эта ситуация была критичная- когда организовывали административные суды и понатягивали туда судей из "общаков", которые дупля не отбивали в налоговых делах, но рассматривали их. Качество судебных решений- было на нуле. Added after 3 minutes: блін! так багато написав про сцикливість і все пропало(((( планшет підкачує(( |
|
bihta:Но в целом, подтвержу, что дрейф в сторону законности судебных решений он есть. За последние лет 15-ть. Он гарантированно чувствуется.
Це зараз з якого фільму було? Про яку категорію справ йдеться? Може якась битовуха чи адмінка? А рейдерство коли розквітло, як не в останні 15 років? На бізнес-спори тарифні сітки існували(ють). Захист права власності і доступ до правосуддя - один з ключових маркерів для стратегічних, не верчурних інвесторів. На це в країну приходять гроші і технології, які сторююють додаткову вартість. Яка законність, якщо суд не захищає від свавілля податкової? Може суддя вважає, що він так гроші для країни зберігає, але насправді навпаки - він тільки відлякує нових інвесторів. Безумовно є порядні і професійні судді. Я сам знаю таких. Але паршива вівця все стадо псує. Навіть якщо продажних суддів 10%, це вже афігенний переборвітя. Особливо, якщо вони добре розставлені. А чесні судді (привіт, Сварог) дійсно - несуть цехову відповідальність. Я, наприклад, теж не дав у своєму професійному житті жодного хабара, але сприймаю критику на адресу "адвокатів", багато з яких, як раз за останні років 15 перетворилися тупо на кур'єрів-інкасаторів. Про кримінальні справи навіть говорити не буду. СВАРОГ:Та що далеко ходити! Гарант конституції сам порушує Конституцію! Він бізнес продав?
А де написано, що повинен? Ти 103-тю маєш на увазі? Президент України не може мати іншого представницького мандата, обіймати посаду в органах державної влади або в об'єднаннях громадян, а також займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю чи входити до складу керівного органу або наглядової ради підприємства, що має на меті одержання прибутку. We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) |
|
сцикливість є. Як правило у молодих. Я теж перший рік був сцикливим. Давлять авторитетом. Це наступні роки прокурори боялись щоб справа мені не попадала.
Є ще старі пирдуни які великий час працювали у тій же міліції чи прокуратурі! Вони задовільняють будь-які клопотання їхні. Чим ламають нашу практику. Зараз дуже популярно нашим депутатм кричатии криком про позбавлення нас недоторканності. Недоторканність суддям потрібна не для того щоб бухим за кермом їздити. Вона потрібна для захисту нас від впливу влади на нас за допомогою сбу чи прокурора. Заберіть недоторканніть і це буде самий пластиліновий суддя. Прокуратура, сбу зможуть у будь-який час внести відомості в єрдр стосовно судді за любим скасованим рішенням апеляцією. І не дай Боже вам зустрітися в суді проти влади. Думаю, що ви знаєте яке рішення винесе суд. Бо якщо буде інше то суддя швидко може бути на вашому місці. Він також жива людина і має свою сім'ю. І буде назахзищеним від свавілля влади. Шкода, що деякі одиничні судді зловживають цією недоторканістю. Надіюсь на їхнє швидке звільнення. Щодо хабарів. Це да. рідке це явище в першій інстанції. Справжні рішали у вищій інстанції. І там не один десяток тищ для вирішення питання. Рішали, як правило, і не намагаються щось рішати в першій інстанції. Не їхній це рівень. І, як правило, отримують відмову. У мене були випадки коли мої законні рішення касувалися ТАМ і крапка. Перед цим пропонцувалося й мені. І говорилося, не візьмеш ти візьмуть там, правда більше. Так і траплялося. |
|
СВАРОГ:сцикливість є. Як правило у молодих. Я теж перший рік був сцикливим. Давлять авторитетом. Це наступні роки прокурори боялись щоб справа мені не попадала.
Є ще старі пирдуни які великий час працювали у тій же міліції чи прокуратурі! Вони задовільняють будь-які клопотання їхні. Чим ламають нашу практику. Зараз дуже популярно нашим депутатм кричатии криком про позбавлення нас недоторканності. Недоторканність суддям потрібна не для того щоб бухим за кермом їздити. Вона потрібна для захисту нас від впливу влади на нас за допомогою сбу чи прокурора. Заберіть недоторканніть і це буде самий пластиліновий суддя. Прокуратура, сбу зможуть у будь-який час внести відомості в єрдр стосовно судді за любим скасованим рішенням апеляцією. І не дай Боже вам зустрітися в суді проти влади. Думаю, що ви знаєте яке рішення винесе суд. Бо якщо буде інше то суддя швидко може бути на вашому місці. Він також жива людина і має свою сім'ю. І буде назахзищеним від свавілля влади. Шкода, що деякі одиничні судді зловживають цією недоторканістю. Надіюсь на їхнє швидке звільнення. Щодо хабарів. Це да. рідке це явище в першій інстанції. Справжні рішали у вищій інстанції. І там не один десяток тищ для вирішення питання. Рішали, як правило, і не намагаються щось рішати в першій інстанції. Не їхній це рівень. І, як правило, отримують відмову. У мене були випадки коли мої законні рішення касувалися ТАМ і крапка. Перед цим пропонцувалося й мені. І говорилося, не візьмеш ти візьмуть там, правда більше. Так і траплялося. +100500. Всё так и есть. Соглашусь с каждым словом. Added after 9 minutes: must(a)ng, Тупое решалово стало ооооочень дорогим. Когда вопрос просто не стоит того, чего просят. Все ж хотят, если и глупо рисковать- то сразу за триллион. Чтоб остров купить и пенсию обеспечить. И получаем по факту в такой ситуации - проще справедливое решение)). Экономический рычаг, так сказать. Они ж (судьи) тоже ж хотят, чтобы ещё всё по закону и ещё и гешефт. Не все, конечно же. Но если мы говорим категориями апелляции, кассации, то это особенный во всех отношениях инструмент. Есть ещё категория- госсзаказ дела. Там даже баблом не перекупишь. Added after 4 minutes: must(a)ng: Захист права власності і доступ до правосуддя - один з ключових маркерів для стратегічних, не верчурних інвесторів. На це в країну приходять гроші і технології, які сторююють додаткову вартість.
В стране, в которой звучит слово "реприватизация" на уровне власти, - белые деньги не придут никогда. И право собственности защищается на уровне права собственности на зубную щётку, -да оно гарантированно, с остальным- туговато. Форум- это эстонский чат. |
|
справа державного замовленя - це явний приклад залежного суду! і це саме хєрово! А назалежного суду ніхто із влади не хоче...
Хочуть набрати усіх нових які будуть лояльні до тих хто їх набрав))) |
|
Где-то я это уже недавно слышал... Только ведущий другой был, вроде как...
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
|
СВАРОГ:справа державного замовленя - це явний приклад залежного суду! і це саме хєрово! А назалежного суду ніхто із влади не хоче...
Хочуть набрати усіх нових які будуть лояльні до тих хто їх набрав))) Опять...соглашаюсь с каждой запятой))))) Added after 7 minutes: Но и идти во власть на зарплату даже в 15-30 тыс грн. при проходящих мимо оборотах в десятки миллионов..никто не захочет. Что, по-своему, очевидно. Added after 29 seconds: Поэтому для рубилова бабла- власти нужны правильные суды)))) Форум- это эстонский чат. |
|
Слушайте, ну если алгололик зарубит сожительницу – вас позовут как честного судью. Дела более-менее шкурные будут решать судьи семьи. У нас судебная ветвь власти под исполнительной.
Вставай со своей жопы
Кончай пить растворитель К нам едет из Европы Шива-разрушитель |
![]() Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
|
Ваванчег:У нас судебная ветвь власти под исполнительной. Нажаль да. Навіть не поруч, як пише Конституція.
Як на мене то повинна бути над іншими) Бо рішення суду обов'язкове для всіх) |
|
СВАРОГ, ти демобилизовался уже?
Воспитан в приличной семье (с) |
|
Ваванчег:Слушайте, ну если алгололик зарубит сожительницу – вас позовут как честного судью.
Да, тут справедливость и неминуемая кара будут, только разве, если не получится так, что "алкоголик " окажется сыном областного прокурора с "левой" справкой из дурдома. Форум- это эстонский чат. |
|
Gena-na:СВАРОГ, ти демобилизовался уже?
ще ні. мені до травня ще. Зараз в Новграді у військовій частині на ротації. Вроді як планують на початок березня знову туди. |
|
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк просить Міністерство енергетики та вугільної промисловості, а також Антимонопольний комітет провести зустріч з операторами ринку нафтопродуктів та обговорити з ними економічні передумови зниження ціни на бензин.
Про це він сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу. "Я звертаюся до міністра енергетики разом з Антимонопольним комітетом України. Ціна на нафту в районі 30 дол., а заправки поки що стоять на тих цінових параметрах, на яких були місяць тому. Зустріч АМКУ та основних операторів ринку - це не є адміністративний тиск. Мова йде про економічні передумови зменшення вартості нафтопродуктів на автозаправних станціях", - зазначив він. За словами Прем'єра, вже сьогодні є можливість певного зниження цін на нафтопродукти. "Підкреслюю, виключно ринковими методами, чим менша ціна на нафту, тим менша ціна на пістолеті. Я прошу сьогодні-завтра провести зустріч з основними операторами ринку. А Антимонопольному комітету видати окреме доручення, яке не виконується протягом 2 місяців: разом з операторами ринку напрацювати формулу ціноутворення на нафтопродукти залежно від того, яка ціна на нафту на світовому ринку", - сказав Яценюк. Яценюк здивований: нафта - $30, а бензин не дешевшає Added after 2 hours 26 minutes: Отпусти меня чЮдо-трава!!! И этот дебил управлял аж цельным министерством? Best regards!
Erick! |
|
СВАРОГ:
Ваванчег:Факт. Вся судебная система давно приватизирована. Учите матчасть
Ну, якщо так то Вам дійсно краще знати))) Саме хреново, що ця матчасть вбивається в голову за допомогою ЗМІ усьому населенню. І навіть ті люди які жодного разу не були в суді вважають суд цілковитим злом. Але якщо чуть що трапиться то відразу до суду біжать! Хто із тут присутніх може по своєму прикладу назвати рішення суду відносно нього явно незаконним? І навести приклад. ну, я могу, тебе это реально нужно, или так, сугубо в офисе делать нефиг? Added after 8 minutes: хотя какой нах у тебя офис, н-да, ну да суть в другом, сказать есть что, другое дело, что недосуг, да и некому. как цвела казацкая чуприна |
|
uzaren, это ты точно подметил, офис у Александра сейчас совсем непрезентабельный, ты то в таком точно не будешь и сыновей своих не пустишь...
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
|
Я что-то пропустил про офис? Сейчас тренд в херовых офисах сидеть?