Горбатюк Сергей:ОООО, ілюстрації я люблю))
хто ж їх не любить)) але ми/ви відійшли від теми обговорення
п.с. Lexa1983, приз за +5 сторінок від Почесного флудера буде? ))
И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о
о67 22о787о
Горбатюк Сергей:ОООО, ілюстрації я люблю))
хто ж їх не любить)) але ми/ви відійшли від теми обговорення п.с. Lexa1983, приз за +5 сторінок від Почесного флудера буде? )) И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
М.Ю.:
Горбатюк Сергей: Lexa1983, ага( аж розстроївся((((
Ну, а як же це: Горбатюк Сергей: Rubik:
Горбатюк Сергей: Цікава точка зору:
http://www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2015/03/muzhchyna-dolzhen/ цікава то, цікава... а чи прийнятна? Прийнятна якою стороною??? Мене, особисто, все влаштовує. просто Горбатюк Сергей: Цікава точка зору:
Added after 1 minutes: Rubik:
Дважды "Почесного" п.с. Lexa1983, приз за +5 сторінок від Почесного флудера буде? )) И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
просто
Горбатюк Сергей: Прийнятна якою стороною??? Мене, особисто, все влаштовує. |
для тебя всё шо угодно
+ в карму давай )) сто років назад обіцяв И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
Rubik: сколько лет, сколько зим..... для тебя всё шо угодно
+ в карму давай )) сто років назад обіцяв И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Lexa1983:
+ в карму давай )) сто років назад обіцяв о! а ось і перша вимога до претендента - відповідати за свої слова! И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
М.Ю.:просто
Горбатюк Сергей: Прийнятна якою стороною??? Мене, особисто, все влаштовує. я загубив сенс вашого діалогу. стаття - моя позиція +100500. засмутився так як ничО не сходится М.Ю. не из твоей сказки Laughing *09три*три96*5три*94* Редаговано: Горбатюк Сергей (31-03-2015 15:16) |
Lexa1983:
+ в карму давай )) сто років назад обіцяв дяк И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
Горбатюк Сергей:засмутився так як
ну вот. "Кто всрався...." ничО не сходится М.Ю. не из твоей сказки Laughing И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
По версії Lexa1983 не сходився "безробітний".
|
Rubik:
Lexa1983:
+ в карму давай )) сто років назад обіцяв дяк Мужик сказал, женщина напомнила, женщина напомнила, женщина напомнила, — мужик сделал. И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
вся тема ради одного +
098-115-14-15 |
SooN:вся тема ради одного + и тот не для ТС И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
М.Ю.:По версії Lexa1983 не сходився "безробітний".
так він і по моїй версії не сходиться((( "ридаю" *09три*три96*5три*94* |
Lexa1983:
Горбатюк Сергей:М.Ю., Rubik, пані, до Вас питання назріло.
вангую ещё пять страниц Які критерії Ви розглядаєте при виборі супутника? Такими темпами минимум 2 из них сам напостишь |
М.Ю.:По версії Lexa1983 не сходився "безробітний". не, он скоро курить и пить алкоголь начнет! И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 Востаннє редаговано: Lexa1983 (31-03-2015 15:21), редаговано 2 раз |
Blanco, так він тільки свої вангував)))))
*09три*три96*5три*94* |
Blanco: ну я же должен отвечать за свои слова или нет?
Lexa1983:
Горбатюк Сергей:М.Ю., Rubik, пані, до Вас питання назріло.
вангую ещё пять страниц Які критерії Ви розглядаєте при виборі супутника? Такими темпами минимум 2 из них сам напостишь Added after 1 minutes: Горбатюк Сергей: вы меня из своих версий вычеркните, я не участник этого безобразия М.Ю.:По версії Lexa1983 не сходився "безробітний".
так він і по моїй версії не сходиться((( "ридаю" И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Горбатюк Сергей:
М.Ю.:По версії Lexa1983 не сходився "безробітний".
так він і по моїй версії не сходиться((( "ридаю" Значить, погана у тебе версія - вдосконалюй. Було б бажання. |
М.Ю., І взагалі, скільки можна торгуватися? Ми не на базарі. Треба - беріть, ні - не створюйте чергу))))))
*09три*три96*5три*94* |
Так мене ще не посилали...
|
Горбатюк Сергей:М.Ю., І взагалі, скільки можна торгуватися? Ми не на базарі. Треба - беріть, ні - не створюйте чергу))))))
Очередь??? М.Ю.:Так мене ще не посилали... умеет отшивать И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 Редаговано: Lexa1983 (31-03-2015 15:31) |
М.Ю.:Так мене ще не посилали...
Юля, не хвилюйся - ти була перша Значить, погана у тебе версія - вдосконалюй. Було б бажання. И создал Бог женщину! И правильно сделал!
о67 22о787о |
ой, все.
Тепер можна і бутилку самбуки допить. Цигарки в когось є? *09три*три96*5три*94* |
SooN:вся тема ради одного + три
Added after 1 minutes: Горбатюк Сергей:ой, все.
а я говорил шо пить и курить начнет Женщины могут довести Тепер можна і бутилку самбуки допить. Цигарки в когось є? И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |