Я забув пароль Зареєструватись

4
minus plus

Готовы вооружаться? RSS

HONDA Теревені

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1790858»25-10-2015 21:56Готовы вооружаться?
+1
А шо, двумя руками уже освоена на отлично? )))
Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки.
#1790859»25-10-2015 21:59Готовы вооружаться?
+0
Просто:А шо, двумя руками уже освоена на отлично? )))


Одно другому не мешает ) Ходить и в горшок гадить тоже учились, поди, параллельно )))
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1799579»06-01-2016 20:00Готовы вооружаться?
+0
Тактика легкої піхоти для дій малих груп
Українське видання
https://informnapalm.org/wp-content/uploads/Taktyka-legkoj-pehoty-dlya-dejstvyj-malyh-grupp.pdf
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1836164»28-11-2016 11:01Готовы вооружаться?
+0
https://www.facebook.com/vyshkil/

Roman Sinicyn

Тут хороші люди зробили хороший проект Вишкіл.

Сайт - http://vyshkil.com/

Ідея - надати найсучасніші інструменти та методики передачі знань у розпорядження інструкторів з військової підготовки. Для цього розгорнуто спеціалізовану платформу онлайн-навчання, яку створено в MIT (Massachusetts Institute of Technology, США). Кожний тематичний курс являє собою низку відеолекцій, насичених ілюстративними матеріалами. При потребі курсант зможе безпосередньо в системі скористатися додатковими довідниками, отримати консультацію від інструктора курсу чи поспілкуватися з іншими курсантами за допомогою спеціалізованого форуму. Іншою важливою складовою навчального процесу є постійне тестування рівня отриманих знань.
Курсант складає тести на засвоєння матеріалу після кожного навчального блоку, та після всього курсу. Система пам’ятає кожного курсанта, його пройдені курси та результати тестів.


Проект співпрацює з інструкторами з різноманітних вогневих та тактичних дисциплін. На платформі вже викладаються курси по тактичній медицині, військовій топографії та виживанню. Також в розробці курси по вогневій підготовці, основам партизанського спротиву, коректуванню артилерійського вогню та інші.

На пробний курс по балістиці записатися можна тут:
http://www.vyshkil.com/courses

Ще кажуть, що "Вишкіл" було створено бійцями полку спеціального призначення за сприяння командування ССО ЗСУ. Наразі проект існує на волонтерських засадах. На сайті триває громадське опитування стосовно пріоритету в розробці курсів.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»

Форум : HONDA Теревені