LKostya:Катался на такой машинке. Хороший представитель своего класса. В меру жёсткая, соответственно неплохо держится на трассе. Управление, как по мне, ничем не отличается от управления седаном. Не чувствуются так сильно крены на поворотах, как в Прадо или Паджеро. С механики на автомат пересядешь моментально. Обратно врядли захочешь, если любишь комфортную езду.
Не погано тримається на трасі..., то за як ..по 5 бальній шкалі ??
2 чи таки 4 ?? Я до чого питаю, їзджу в переважній більшості по трасі.... Себто, як вона тримається на трасі для мене одне з головних...пробувала на Паджеро спорт, то враження не найкращі, відчувала себе, як "корова на льоді". Але в горах то була її дорога. Чи не буде з црв такого ?
Я тут ганю всіх, що пересідають на автомат, а сама на таку дивлюсь. Дуже жаль, що в версії 2,4 нема механіки
(
І що там у версії «2,4 Спорт» за спорт на автоматі ....
сумніви сумніви ....
Added after 58 seconds:
Kievlianin:Гидке каченя, ну что тебе сказать - хорошая машина, собенно рестайл - хорошо собрана, не скрипучая, мягкая (в меру), комфортная (очень) с вместительным багажником.
Клиренс по-моему 18,5 или 19 см - чего в принципе хватает для преодолевания большенства ежедневных мест.
Ну а расход машинки 2,4АТ в городе 12-14л, а за городом при 100-120км/ч - 9л.
Двигателя хватает, не гоночная версия, но едет. Разгонял ее до 190км/ч - после 170км/ч скорость набирает тяжело, но ГЛАВНОЕ скорость не чувствуется и управление отличное...
Так что тебе решать
Бывал во Львове и конечно дороги у вас (особенно брущадка) это жесть..
Кліренс там таки точно 185 ... що і стає поки що для мене головне у виборі авто, більше хіба що в Pilot там аж 200, але для мене машина сама завелика
Питання, як вона себе поводить на трасі, заходи в повороти ?? Чи нема такого враження, що ось ось "перевернеться"
Сор, що так виражаюсь, але іншого слова знайти не можу ...
Хіба хтось казав тобі,що буде легко? (c)