Баден:Гидке каченя, Таня, я почти 4 года назад тоже была в похожей ситуации: сменила 3-дверную Ниссан Альмеру на механике на 5-дверный Тоета РАВ4 на автомате. Перед самой сменой орала всем, что не сяду на машину с автоматом, да еще и с постоянным полным приводом, без АБС и высокой посадкой. Но проездив на РАВлике с месяц, привыкла и очень довольна, вспоминая пробитое днище Альмерки, смятый поддон картера и весь исчуханный снизу передний бампер. Остался только один дискомфорт: не уверена я в автомате только на обгонах по трассе. Все остальное - супер! Так что едь на тест-драйв и покупай кроссовер - не пожалеешь
Баден, Анна от і у мене таке саме з теперішньою машиною, і кричу я так же про автомат, і про обгони теж так думаю. У мене нікого нема на автоматі хто б їздив, тому і певне таке дике реагування на автомат
Дякую за відповідь, трохи мені полегшало, що таки ще у когось у свій час були сумніви з переходом механіки на автомат.
Vorlock:Гидке каченя, вітаю. неоднократно буваю у Львові по справам, то розумію як краєтсья серце коли чіпляєшся автівкою за горби
стосовно механіка->автомат. сам 4 роки їздив на механіці і дуже турбувався щодо пересідання на автомат. на автоматі їздю десь неділю, яка це гарна річ
вам сподобається, не бійтеся його
щодо паркетника, коллега по роботі вибирав між CRV та кашкай, але взяв Grand Vitara NV 2.4AT
- 20см кліренс
- чесний повний привід та ще візочок інших плюшок
що мені не сподобалось - витрати пального (13-15л зараз)
трохи гримить щось в салоні.
вдалого вам вибору
Vorlock, Grand Vitara NV 2.4 ні, точно ні. Наслухалась вже про нього, не хочу.
Хочеться, щоб і трохи висоти було і маневреності не позичати
І рибку зїсти і на хвостику посидіти ??
Надіюсь таки виберу щось вдале, дякую
chief39:Vorlock:Grand Vitara NV 2.4AT
Для траси, мабуть, не найкращий вибір..
Я так розумію що питання якраз в швидкому комфортному намотуванні километрів на трассі.
chief39, угу, таки точно так, у комфортому намотуванні
Джони:я люблю ЦРВ,
расход 13,5
тулит в поряде,
в поворотах не притормаживаю,
ничего не скрипит - кайф, вообщем
Джони, 13,5 місто ?? Трохи воно їсть...
Dru:Гидке каченя, а може тоді ЦРВ 2.0 МТ? Динаміка буде краща, ніж у 2.4 АТ (10,2 проти 11,3 у 2.4 Exec) і - 3-4 літра на сотню.
Якщо вже 2.4 АТ розглядати, то я б уважно придивився до Куги 2.0Т: апетит той же, а динаміка суттєво відрізняється
Dru, 2,0 буде йому вистачати ?? Куга ... не люблю я форди, не можу пояснити чому, дехто їх хвалить, а я щось не так...
lbvsx, дякую за докладну інформацію, отримала відповіді майже на всі свої питання, що маються в голові
Єдине, що залишилось таки подивитись і пощупати його в салоні і спробувати у їзді.
Вчора спроба вже була, та о 17-30 салон вже був закритий
)
Єдине що боюсь не прийти в салон і не купити акорда )))))))
п.с. В інеті нарила, що з 2012 буде црв у новому кузові...Може хтось володіє інформацією коли новий црв прибуде до нас, а то якось не добре певне буде коли дозрію до паркетника і купити в старому ... ??
Хіба хтось казав тобі,що буде легко? (c)