chief39, щодо порад. Я прибічник позиції, що починати треба з уявленням кінцевої мети. Тоді стає зрозуміло, чого конкретно вимагати та від кого.
Мета №1. Безкоштовний паркінг та його популяризація
Можна спробувати змусити ТРЦ відмовитися від запровадження плати за паркінг. Адресат №1 – управляюча компанія (УК). Апелювати можна через листи, записи в книзі відгуків та пропозицій. Але сумнівно, що УК перегляне бізнес-модель без серйозної на те причини – це великі гроші.
Мета №2. Втручання адміністрації
Попросити УК залишити паркінг безкоштовним теоретично може адміністрація міста та/або району. Тому адресат №2 – КМДА та Попов зокрема. Він відкривав цей об’єкт і йому навесні балотуватися у мери. Крім того, Голосіївська РДА. Апелювати через листи.
Мета №3. Перенесення зупинок приміських маршруток з чергами людей на проїжджій частині
Точно не знаю, хто приймає рішення про зміну схем руху приміського (!) транспорту. Треба дивитися повноваження. Тому адресат №3 – х/з? Думаю, має бути хтось недалеко від адресата №2.
Мета №4. Ефективна боротьба з неправильним паркуванням
Вчора, до речі, побачив, що там вже і по лівий бік дороги під кутом паркуються. Адресат №4 – ДАІ м. Києва, Голосіївське ДАЇ, пости безпосередньо біля ТРЦ. Апелювати через дзвінки на "гарячу лінію", листи, звернення до постів.
Мета №5. Вплив на свідомість водіїв
Адресат №5 - водії. Можна скинутися і замовити там креативний бігборд, що спонукатиме по-людськи паркуватися. Я попитаю у своїх, які там є площі вільні.
Tiamax'a ще в долю візьмемо.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)