Івано-Франківськ (Станіслав)
HONDA Регіони
Привет землякам!
|
привет привет
Ви все можете! Я в Вас вірю!
В разі потреби телефонуйте 099 318 07 21 |
Барахлюш:привет привет десять діб на відповідь?!, це якась то Естонія, а не Івано Франківськ И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Слава Україні, хлопці!!
Помираю з фоток а цій об`яві http://auto.ria.com/auto_honda_prelude_12712010.html Хто це в нас такий кумедний ?? Любитель прелюдий и прелюдов |
Гарни фото!!
Укроамериканец |
Джони, KhersonType-S, оце тількі потрапляеш до Івано Франківська, так сразу балакать починаємо нормально
И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Lexa1983, нє, ну ти згоден шо дуже всцячна об`ява
Любитель прелюдий и прелюдов |
Джони:Lexa1983, нє, ну ти згоден шо дуже всцячна об`ява Об`ява дуже цікава, але тількі о ті ніжки у червоних туфлях якось порТАЧАть весь ефір ёптА я не вірю що там у салоні усі прям такі собі Людміли И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Lexa1983, це тачко називається ПреЛюд,
а тепер здогадайся, шо водій там за звичай робе Любитель прелюдий и прелюдов |
Джони:Lexa1983, це тачко називається ПреЛюд,
жеруть цукерки і дарують квіти? Боже як сумно там в том ПреЛюдэ а тепер здогадайся, шо водій там за звичай робе И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
|
Есть кто живой из Франыка? Есть вопросец один. В личку. Спасибо.
Умный мужчина не даёт женщине повода для обид.
Умной женщине, чтобы обидеться, поводы не нужны. |
оппа оце я )))))))) як я давно тут не був сорі за сплячку
Ви все можете! Я в Вас вірю!
Хелоу, есть тут кто? нужна будет помощь в пгт Солотвино
Added after 2 hours 57 minutes: Барахлюш, с тобой на телефоне, пока новой инфы нет(((( И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
тут сім"я засвітилась Ви все можете! Я в Вас вірю!
Привіт Франківську! Тиждень відпочивали у Ворохті, їздили скрізь: Верховина, Говерла, Буковель, Манява, Солотвин... У самому Франківську на день державного прапора опинились - дуже сподобалось.
Але ж доріг в глибинці геть немає, принаймні вони не для Сівіка Барахлюш, як ти там постійно на Сівіку - не розумію ))) |
Paladin:
Опыт! Але ж доріг в глибинці геть немає, принаймні вони не для Сівіка Барахлюш, як ти там постійно на Сівіку - не розумію ))) И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Привіт Станіславу! Який же у вас гарний заклад "Десяточка". Особливо після гір)). І дуже гарні дівчата і особливо хлопці в вишиванках )
|
Аlинa, ооо, прямо в серце!!!
Десяточка - взірець того, як може і має бути. Досі шукаємо рецепт Журека, який там готують! А, до речі, чи є хтось, хто взагалі там зміг з'їсти повністю все те, що замовив? ))) |
Paladin, Сашка, я точно ні)) Дійсно, респект закладу!
|
Paladin, Аlинa, ХОЧУ!!!
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
Aleks_Gomel:Paladin, Аlинa, ХОЧУ!!!
А многия в РБ хотят, шоб как раньше. И чё? ))))) Не та уже Мафия, ой не тааааа... Умный мужчина не даёт женщине повода для обид.
Умной женщине, чтобы обидеться, поводы не нужны. |
Paladin:А, до речі, чи є хтось, хто взагалі там зміг з'їсти повністю все те, що замовив? )))
SAINT:Не та уже Мафия, ой не тааааа...
STARеем ? Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
SAINT, Aleks_Gomel, да ну, глупости)) вон в Тернополь съездили, и во Станислав организуемся ) можно даже поход. Это так здорово!
|
Аlинa, кстати именно после форсированного поднятия на Говерлу перед закатом, вспомнились школьные годы турпоходов - ой как захотелось!
SAINT, Максон, ты с каких пор пессимистом начал становиться? Aleks_Gomel, ннада ехать Санька, обязательно! Одно но: либо поездом либо на чужой машине |
Форум : HONDA Регіони
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))