Stels, Саша, побольше бы таких людей как ты!
Если есть желание, то все должно быть просто.
Смотри я расскажу подробнее о :
Мы из уличного клуба выросли. Официоз он важен для развития. Мы официализировались:
1.1. ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ХОНДА СІМ’Я” (далі по тексту – Організація) - є всеукраїнською громадською організацією, яка об’єднує громадян України на основі спільності інтересів для реалізації мети та завдань передбачених цим статутом.
1.2. Організація здійснює свою діяльність на засадах законності, гласності, добровільності, самоврядування, гуманності, спільності інтересів і рівності прав її членів.
1.3. Повна назва Організації: ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “ХОНДА СІМ’Я”.
Скорочена назва Організації: ВГО “ХОНДА СІМ’Я”
1.4. Організація є всеукраїнською громадською організацією, її діяльність поширюється на
територію України.
Поскольку наша территория - Украина, то есть местные представительста -
осередки.
Порядок утворення місцевих осередків та їх повноваження
5.1. Місцеві осередки Організації створюються
за територіальним принципом.
5.2. Діяльність місцевих осередків Організації направлена на реалізацію
мети та завдань Організації, які визначені цим Статутом. Місцеві осередки подають звернення (підтримують ініціативи) на розгляд Правління з питань статутної діяльності.
5.4. Місцеві осередки легалізуються у встановленому законом порядку.
А какая наша мета?
2.1. Основною метою Організації є задоволення та захист законних соціальних, економічних, духовних, творчих, національно-культурних та інших спільних інтересів її членів у різноманітних сферах суспільного життя.
2.2. Основними завданнями Організації є:
2.2.1. представництво та захист своїх законних інтересів та законних прав та інтересів її членів;
2.2.2.
організація пікніків, кемпінгів,
змагань, мандрівок, інших видів відпочинку та дозвілля; створення умов для спілкування її членів;
2.2.3. розвиток творчих, спортивно-оздоровчих здібностей та популяризація здорового способу життя;
2.2.4.
сприяння належній експлуатації автотранспортних засобів, якими володіють члени Організації;
2.2.5. сприяння формуванню у членів Організації та інших громадян активної громадянської позиції та залучення їх до участі в громадськомі житті;
2.2.6. створення сприятливих умов для самореалізації її членів, задоволення їх потреб у добровільному виборі виду діяльності, не забороненому законодавством, активної участі в творчій, культурологічній, спортивній і оздоровчій діяльності.
А теперь бери Антона, как представителя города, где оформлен осередок, вступай в ВГО (через нелею будет регламент-положение вступления в ВГО) и давайте делать все то, о чем ты говорил, так как:
5.3. Місцеві осередки діють
на підставі власного Положення, яке не повинно суперечити Статуту Організації та законодавству України, схвалюється їхніми вищими керівними органами та затверджується Правлінням Організації.
Все в ваших и наших руках!
2014 Honda Fan Fest, чем больше указательных пальцев, тем меньше рабочих рук