FizzziO:Внешний вид именно этого автомобиля положил начало интереса к этой марке авто который и перерос в Х-болезнь! Если чесно то именно таким я представляю свой первый автомобиль. конечно можно было бы взять более свежий ТАЗ, но имено прель приворожил мой разум и я считаю что авто должно быть для души. А теперь по порядку:
1.как правильно выбрать прель и какая учитывая нынешнее положение адекватная цена
2.какую модификацию лутше взять
3.к чему готовится (расстраты)
4. и в целом: советы, эмоции, ощущения, опыт.
Заранее С П А С И Б О !
Машина безумовно знакова, але потрібно правильно розуміти її призначення. Це однозначно не машина наприклад для слалома. Якщо хочеться зробити проект під динамічну міську їзду (але памятай про нові правила), під любительське кільце, то це саме вона. Ну і вра
, що машині вже біля 20 років, тому не варто її розглядати як машину для щоденної їзди.
Далі відповіді по пунктах:
1. Ключовий момент - кузов. Всі вони неслабо ржавіють. Знайди машину з кузовом в максимально доброму стані. Все решта можна або поміняти або довести до розуму. А от з кузовом ти цього не зробиш. Адекватна ціна - не вище 3 тис доларів по комерційному курсу.
2. Я би брав машину з 4WS. Прелюди і без нього їздять дуже непогано, але якщо вже брати третій Прелюд, то як же без цього. Двигун краще взяти інжекторний. Карбюратор Прелюда також дуже радував, але довести його до розуму практично нереально - правильних карбюраторщиків в Україні - одиниці. В ідеалі треба взяти 150 сильний В20А7 - але їх практично в Україні немає. Як варіант В20А9 (140 сил) і В20А5 (136 сил) також варті уваги. Взагалі, поганих моторів в цій машині не було.
3. Готуйся повністю перебрати все - двигун, ходову. Готуйся повністю зробити кузов. Затрати на доведення машини до розуму - не менше, ніж двократні затрати на покупку (реально - три- чотирикратні і тд). Одним словом, машну потрібно повністю розібрати, викинути все старе і зібрати заново з новими оригінальними запчастинами. Це все не тому, що машина погана. Просто, знову ж таки - їй 20 років.
4. Так як їздить Прелюд з точки зору керованості, сучасні масові машини (про Порш і Феррарі мова мабуть не йде )
не їздять.
Ну і головне - воно тобі треба?
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt