smarty:
И сколько нужно 55 кг. девушке заниматься спортивной подготовкой, чтобы в рукопашке победить мин. 70 кг мужика?
Added after 2 minutes:
Да, а какая физ подготовка нужна для пользования балончиком? Курсы парикмахеров или качать маленькой гантелей указательный палец или быть может пошить оперативку для балона и перед зеркалом отрабатывать технику?

И сколько нужно 55 кг. девушке заниматься спортивной подготовкой, чтобы в рукопашке победить мин. 70 кг мужика?
Added after 2 minutes:
Да, а какая физ подготовка нужна для пользования балончиком? Курсы парикмахеров или качать маленькой гантелей указательный палец или быть может пошить оперативку для балона и перед зеркалом отрабатывать технику?

1) Це залежить від характеру дівчини. Знаю таких, яким і не потрібно займатись.
Їй досить буде навчитися бити по курячим фруктам сильно, відпрацьованим рухом без десятихвилинних вагань. І, при необхідності вміти вийти з пари простих захватів.
Спортивних змагань з гопами ніхто не влаштовує. А гвалтівників взагалі відлякує рішучий цілеспрямований опір. Тут вирішують долі секунди та перевага в рішучості.
У дівчини тут перевага в несподіванності бо від неї, в основному, не очікують відсічі.
Випадки з життя:
Знайома моєї матері ввечері трохи не втратила сумку. Вціпилася в неї(сумку) і від несподіванки голосно заспівала гімн СССР. Від такого здоровий дядько не отямився і швидко зробив ноги.
Інша знайома натрапила на гвалтівника. В неї був поганий день і вона напівсвідомо накрила його матюгами та дала під коліно. Не знаю що в нього зараз с сексуальною дисфункцією, але тоді він більше нічого не схотів.
Навіть не знаю як їм допомогли б метушливі пошуки балончика в сумочці.

2) Головна техніка - вміти автоматично робити декілька нескладних рухів.
Будь то пістолет, балон, голі руки.
Коли ти не замислюєшься "як там правильно зробити і що саме робити???", а просто за долю секунди даєш рукам команду "дійте!", а вони самі вже роблять те, що вміють.
Я вже багато чого не пам'ятаю до автоматизма, але відбиви простих ударів ножем та захватів ще живуть. А більшого для НЕСПОДІВАНОГО нападу і не треба.
Якщо ж планується показове побиття п'яти здорових гопів дівчиною - то я навіть не знаю скільки саме їй років треба