Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв
Львів, Львов, The City of Lion
HONDA Регіони
Молодой, Так, як і домовлялися, о восьми вечора. Ну а потім в понеділок вранці наш поїзд прибуває
|
Aleks_Gomel:Любі друзі! Пропоную не зраджувати традиції і зустрітися в Кумпелі в п'ятницю 21 жовтня в 18-19:00 годин. Хочу бачити всіх вас!
все может быть) разве что может не кумпель а шось инше?) но не принципиально, конечно) Авто из США! Самые лучшие тачки на самых лучших условиях! Хочешь тачку - спроси меня) +380677466655 |
spud, попередні роки збиралися саме в Кумпелі, я і в цей раз попросив його забронювати...
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
ФАБЕРЖЕ:
Денис , прЮвет!!!! 200 лет в обед))))) Я к тебе с низким поклоном,,,,,, И ,,,, просьбой Меня уже тут!!!!, ))))))) Очень хорошый человек из наших хондоводов, Просит о помощи Что мне нужно,,,, Денис кинь мне в личку Санькин номер телефона, а то, мой телефон Сорри остался на Родине По факту нужна его консультация, Что делать и куда стучаться... Заранее , огромное человеческое спасибо!!! Как ты там поживаешь, что хорошего??? Заходи в фейсбук, там все нашы Там я кидаю фотки где я что я... Тут где щас я , очень много интересного Если что тебе нужно пишы!!! Раздолбаюсь но сделаю!!! Укроамериканец |
KhersonType-S, Привет дружище!Кинул в личку Саныч в соцсетях не присутствую,сори.
|
Нагадую, сьогодні 18: 30-19: 00 Кумпель
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
Aleks_Gomel:Нагадую, сьогодні 18: 30-19: 00 Кумпель
блін, так хотіла зустрітися.....печалька.... буду чекати наступного разу)) Живи, мечтай, страдай, влюбляйся, но главное — не унижайся. |
Из Ровно у нас есть кто-то?
Любитель прелюдий и прелюдов |
Привіт друзі.
Зараз на порозі придбання Аккорда 2.0 на механіці. Авто 12 року. На що перш за все звернути увагу при огляді? Дуже хочу аккорда і дуже хочу щоб я був впевнений у його надійності. Можливо порадите сервіси у Львові, де є хороші спеціалісти і знаються на Хондах. Надіюсь на вашу допомогу. Дякую! |
Все что я могу посоветовать))) это аккорд на автомате 8)))))
|
explosive, 12-го года, это уже рейстайл, большинство детских болячек поубирали. Задние пружины проседают и тогда жрет резину, обрати на это внимание. В остальном проверка как и на других авто, проверять нужно все.
Посмотри видео на этом канале, очень познавательно. Don't Worry, Be Happy! |
Dimm:explosive, 12-го года, это уже рейстайл, большинство детских болячек поубирали. Задние пружины проседают и тогда жрет резину, обрати на это внимание. В остальном проверка как и на других авто, проверять нужно все.
дякую за відгук! Подивився автомобіль, відповідальний власник. Базова комплектація Аккорда (2011 року техпаспорт, куплений у 2012), цінник на авторіа 16к$. Але цікаво яка б реальна вартість його могла б бути. Тим більше є один елемент кузова, що треба фарбувати. По ціні, думаю більше 14500 вона не тягне. Хоча... |
explosive, Ты не в том месте спросил сколько она может стоить У нас аккорды в 7 будке продают по 12куе 07г.в., а ты с 11 г.в.
Не говори мне что делать и я не скажу куда тебе идти) |
explosive, можна лінк на авторіа з акордом?
|
juwelir:explosive, можна лінк на авторіа з акордом?
Будь ласка! https://auto.ria.com/uk/auto_honda_accord_17697718.html Свою думку змінив, купляю 2.4 у Києві. |
explosive, мда, комплектация крестьянская. Даже руль не в коже
За 2,4 правильная идея Don't Worry, Be Happy! |
Привіт всім!
Приймайте в клуб двох новачків тайпЕсівців! Завтра тільки номер отримаю! Моя біла! |
explosive, вітаю! Білі найкращі!
Don't Worry, Be Happy! |
explosive, Вітаю! Підтримаю Діму
Все будет офигенно!:) |
explosive, Мої вітання!!!Гарні машинки!
|
Дякуємо!
Тепер до вас питання... чи підійде мені на 18 диски 235-55 зимова? Зараз потрібно придбати шини, а в сервіску так і не заглянув який розмір рекомендований заводом... Бо зараз стоїть 235-45-18, а я б хотів 55... |
explosive, заводом рекомендовано 235/45/18. Я ще пробував літом катати на 245/40/18. Бачив, що ставлять 235/50/18. Думаю, що 55 профіль буде дуже великий і може затирати, а про зовнішній вигляд, взагалі мовчу
Все будет офигенно!:) |
explosive, 245/45 та 235/50 затирати не будуть, а от 235/55 - згоден з Lexa,
|
Допоможіть у вирішенні декількох питань!
1 - порадьте хороший сервіс по оптиці. Потрібно зробити протитуманку праву, а також поставити габаритні лампочки передні; 2 - так як володію Аккордом всього лиш днів 20, ще повністю не розібрався в електроніці. По факту, як я собі уявляю, коли закінчується омивач лобового скла, бортовий комп'ютер мав би мене про це попередити, чи ні? Та ж сама ситуація з рівнем мастила тощо. Тільки недавно пройшов ТО тому всі рідини замінив та подоливав (антифриз, гальмівну рідину, мастила). Сьогодні їду, рідина закінчилась в бачку, а попередження у вигляді жовтого значка не було. До цього був Seat Leon 2007 року, там бортовий все чітко показував, коли чогось не вистачало! |
По факту, як я собі уявляю, коли закінчується омивач лобового скла, бортовий комп'ютер мав би мене про це попередити, чи ні?
Та ж сама ситуація з рівнем мастила тощо. "ні синку це фантастика" (c) |
Форум : HONDA Регіони
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))