Слухайте, панове, от поясніть мені, будь-ласка: я б зрозумів, якби обурювалися бабусі з-під під'їзду, але у виконанні дорослих статевозрілих чоловіків логіка такого безапеляційного осуду для мене неосяжна. Бджоли проти меду.
Ну показала свої принади: красиво – милуйся, некрасиво – не дивись. Невже це така проблема? "Є чоловік"? – Ну так це його проблема (якщо взагалі проблема). Чого пхати носа в чужу спальню? Ніколи не розумів, звідки в наших людей стільки ханжества і готовності засудити ближнього за в принципі абсолютно невинний вчинок, який вам нічим не загрожує і не заважає.
Тема нагадала історію про випускницю в мережевій сукні, яка стала уособленням усесвітнього зла для всієї країни. От де з мораллю порядок, так це в Північній Кореї. Там в Інтернеті тільки політика партії і біографія вождів з винятково пристойними світлинами. І в мусульманських країнах теж все гаразд – ніяких вам некрасивих колінок. Власне, взагалі ніяких колінок! А от в Україні біда.
Молодість плинна. Думаю, цілком природно для молодої жінки, поки вона красива та зваблива, нехай і суб’єктивно, прагнути "остановить мгновение" будь-якими доступними і дозволеними їй засобами. Незалежно від того, заміжня вона чи ні.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)