Drozd, Юра, чим ти мене змушуєш займатися?
4. При додержанні вимог, вказаних у пункті 3 цих Правил, дозволяється утримувати:
а) собак, котів (загальною кількістю не більше 3 дорослих тварин) у квартирах, в яких проживає одна сім'я, а також в будинках, що належать громадянам на правах приватної власності;
у квартирах, де проживає кілька сімей, допускається утримання собаки або кота лише за письмовою згодою всіх мешканців квартири. При цьому не дозволяється утримувати собак і котів в місцях загального користування.
Якщо кількість собак чи котів більше ніж 3 дорослі тварини, то власник тварин ставить на облік в Київський міський госпрозрахунковий центр "Тварини в місті" свій розплідник або притулок (залежно від призначення);
б) собак, котів і хижих тварин - у "зоокутках", "живих кутках", дитячих, освітніх, санаторно-курортних і оздоровчих закладів з дозволу Київського міського госпрозрахункового центру "Тварини в місті" за погодженням з санітарно-епідеміологічними і ветеринарними установами;
в) собак - у вільному вигулі на ізольованій, добре огородженій території або в ізольованому приміщенні - на прив'язі або без неї;
г) собак на підприємствах, в установах і організаціях: для охорони - на блоках, в обладнаних приміщеннях або на прив'язі; для дослідної мети - у вольєрах або в розплідниках;
д) собак без повідків і намордників: при оперативному використанні спеціальними організаціями, собак спеціального призначення, а також під час муштри на полюванні, на учбово-дресувальних майданчиках.
Докладніше тут читай: ПРАВИЛА утримання у м. Києві тварин громадянами, підприємствами, установами та організаціями (в редакції розпорядження Київської міської державної адміністрації від 23.02.98 р. N 379). Сподіваюся, сам нагуглиш.
Наскільки я толерантна людина, але "галимим балаганом" цей собаковод провАкує конфлікт.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)