Если жена ушла от вас к соседу, не огорчайтесь: теперь вы — сосед
ДТП blacktigra 
HONDA Теревені
|
программы под мобильные телефоны не умеют вшивать в видео время и дату съемки
|
|
|
|
Caballero, при перегляді з самої проги показує і дату, і час, і швидкість, і навіть синхронно показує траекторію руху на гуглмепс. При перегляді стороннім програвачаем, на жаль, ці дані не відображаються. Теоретично, для суду це може мати значення.
Але, імхо, запис реєстратора здебільшого потрібен не для суду: ДАІшнику показати, приземлити іншого учасника дтп, як от в цій темі. З рештою, апологети реєстраторів можуть продовжувати користуватися спеціалізованими рішеннями. Я виходжу з холівару. Студент, We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) |
|
must(a)ng,
Швидше за все, програма створює до кожного відеофайлу ще 1 технічний файл з технічною інформацією. Не обов"язково, що ці файли зберігаються з відео в одному місці, можливо така папка лежить десь в іншому місці. Треба "покурить мануал". Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
|
В меню "Наложение" отметить пункт "Создание файлов с субтитрами", сохраняться будет 2 файла (видео и субтитров) в папке Dailyroads/Tempvideos. В субтитрах может быть дата/время, скорость, координаты GPS.
Honda Stream RN-3 |
|
Avou:В меню "Наложение" отметить пункт "Создание файлов с субтитрами", сохраняться будет 2 файла (видео и субтитров) в папке Dailyroads/Tempvideos. В субтитрах может быть дата/время, скорость, координаты GPS.
Ага, так и сделала Added after 1 minutes: must(a)ng:Caballero, при перегляді з самої проги показує і дату, і час, і швидкість, і навіть синхронно показує траекторію руху на гуглмепс. При перегляді стороннім програвачаем, на жаль, ці дані не відображаються. Теоретично, для суду це може мати значення.
Але, імхо, запис реєстратора здебільшого потрібен не для суду: ДАІшнику показати, приземлити іншого учасника дтп, як от в цій темі. З рештою, апологети реєстраторів можуть продовжувати користуватися спеціалізованими рішеннями. Я виходжу з холівару. Студент, Подтверждаю-нашла все эти функции, все работает. Гуглмапсом он меня вообще сразил )) А разработчик софта получил в карму 10 долларов в виде пожертвования. No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;) |
|
must(a)ng:[/b], При перегляді стороннім програвачаем, на жаль, ці дані не відображаються.
В некоторых плеерах отображаются, например DICE Player. Honda Stream RN-3 |
Форум : HONDA Теревені
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))