Давним-давно, у 2006 році, мною було придбано аккорд в СА5 кузові, який я намагався відновити about22832.html Ця машнка і надалі їздить... якось їздть. Да, щоб поставити її на ноги я реально натрахався)))
Вирішив купити собі таку машину, куди лазити самому, впринципі, не потрібно. Купив Легенду КА9 рестайлова версія) Завдяки Ромі ми її поставили на ноги із загальним бюджетом робіт і деталей близько 30-35 тищ грн.))) Новий власник в Одесі, якому я її продав, телефонував після продажу і дякував) На СТО взагалі сказали йому чому він до них приїхав). Взагалі це все Рома старався))).
Як я не зарікався після Аккорда не купувати собі старйо, але ситуація бере своє. Будівництво власного будинку їсть бюджет))) Тому інколи потрібно зробити крок назад щоб потім зробити три вперед) Тому на цих радощах я придбав.... about91715.html
.... я "афігєл"...)))) уявляєте пересісти із шкіряної, комфортної Легенди на ЦЕ і проїхати на ній із Харкова в Новоград-Волинський!!! Це вже подвиг!!!)))... Двері не закриваються нормально, холостий хід нижче 1500 не падає))) все тарабанить і гарчить)))
Вирішив повторити те, що зробив з Аккордом. Правда більш масштабніше і бюджет дозволяє вже на багато більше) Тому цієї осені вирішив спочатку відновити кузов та пофарбувати. Для цього розібрав машинку повністю. Єдине, що не робив сам - це варка авто. Поварили інші арки, кришу з люком купив інші, передок повністю переварювали - був в хлам!
Сам розібрав, затягнув на варку. Після варки підготовку до фарбування і фарбування. Все робив сам. Як на перший раз - сам здивований)))) Але тепер зрозумів, що краскопульт потрібно купувати дорожчий.... Може літом перефарбую...
Короче через місяць після варки машинка виїхала. Дякую Віталію Геращенко за деталі))) Я до тебе 18 січня приїде по ходовій і ще по деяких питаннях)
Коротко фото...
CRX
HONDA Лог - дневники и тюнинг-проекты
|
порвався тросик на зчеплення. Ідеально підходить тросик з Москвича 412, що йде на ручні гальма. Заміна 20 хв.
|
Великий недолік машини - чутливі до вологи трамбльор і катушка... Довелось тягнути авто в гараж, де просушувати всю цю хренотєть буд. феном і все запаковувати в целофан і скручувати автодротиком (не люблю автодротики в машині). Після цього вже 2 дні нормально вроді їде. Літом придумаю щось надійніше.
|
СВАРОГ, отлично! Выкладывай побольше фото
|
СВАРОГ, задні бокові скла треба було зняти...
Успіхів і терпіння! |
як удеш продавати, дай знаи
|
juwelir:СВАРОГ, задні бокові скла треба було зняти...
Зняти не проблема, де потім знайти туди молдинги різні.. |
Александр1224:як удеш продавати, дай знаи
У планах поки немає. Думаю двигун на 1.6 замінити, кондиціонер поставити, салон шкірою повністю обшити та обезшумити. |
СВАРОГ:
Александр1224:як удеш продавати, дай знаи
У планах поки немає. Думаю двигун на 1.6 замінити, кондиціонер поставити, салон шкірою повністю обшити та обезшумити. ого, це серйозні капіталовкладення. я теж хочу свою малишку підшаманити, для початку хоча б занизити, а то бісить стокова висота машини (( |
Коротко про нові проблеми.
Замінені задні амортизатори. Це мабіть не стільки проблема як час їхній прийшов. Сьогодні потік антифриз з бачка. Спочатку думав, що обійдусь легкими витратами. Перевірив термостат. Відкривається при 78-80 градусах. Антифриз нікуди не виходить. Масло чисте. Все ок. Але машина всерівно гріється і видавлює антифриз у бачок... Вирішив перевірити те, що боявся найбільше. Зняв кришку радіатора, завів... і йдуть бульки в радіатор. Короче, потрібна заміна прокладки головки як найшвидше. І обов"язкова перевірка самої голови на наявність мікротрещин. Короче вихідін у мене пропали. Питання ще де знайти деталі. Планую відразу замінити кільця, сальники клапанів та прокладу піддона. Затра буду телефонувати Андрію і Віталію. Я у цій машині вже майже все поміняв((( Мля, де моя Легенда і Рома?(( |
У машині замінено все! Крім торсіонів. Проблем вже немає жодної. Машинка виявляється надійною. Проїздив вже Україну по усіх напрямках. З"явилися думки відмовитися у майбутньому від її продажу взагалі. Нехай вже помирає у мене. Прибутку від її продажу отримаю не багато. Максимум 4 тищ. Для будівництва це копійки і для купівлі авто вартістю понад 30 тищ. також погоди не строїть). Нехай "валяється" собі така у гаражі)
|
Вже замінено й торсіони.
За останній рік тільки масло міняв 4 рази) і ремінь з роликом ГРМ. Машина виявляється безпроблемна і економна. |
Форум : HONDA Лог - дневники и тюнинг-проекты
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))