semen:civicовод, Так, а яка ситуація була, шо ДМІ відповіло по мейлу?
Один раз промурижили 6 годин на звичайному ТО, іншим разом замінили деталь, а документ давати відмовились.
Відповіли звісно, що "воспитательная беседа" проведена. "Больше такое не повторится". Відповідь стандартна. Але ж відповіли. Не забили.
Added after 58 seconds:
Big Ben:клали на всех и в ДМИ и в хонда Украина, ответить то ответили а толку. мер то ни какх не приняли это факт!!!
Ну я саме про те пишу, що люди реагують. Якби "клали", то ніхто б не парився витрачати свій час на відповіді клієнтам.
Added after 4 minutes:
Yuriy_86:А нафига в ДМИ писать, сразу в Хонада Украина писать! И тогда ещё быстрее реагировать будут!

Писати відразу наверх не зовсім коректно. Потрібно соблюдать субординацію у всьому, у тому числі й у скаргах. Якби ДМІ не відповів, написав би в ХУ. Не така й велика проблема, щоб відразу галасувати до ХУ. Тим більше, що хорошого обслуговування в мене на ДМІ було багато, а виняткові ситуації бувають кругом.
Я багато років обслуговувався на іншому сервісі іншої марки, так само було серед багатьох нормальних ТО все одно якийсь менеджер стане не з тієї ноги і або нахамить, або фігню намутить. Всі ми живі люди, всі можемо помилятись. Головне, щоб можна було ситуацію розрулить, виправить.
P.S. До того ж бліни з шинкою на ДМІ абалдєнні

Як же можна від такого відмовлятись

Я за те, щоб людей на ДМІ змінили, а не міняти сервіс з-зі одного мудака