http://www.italyvac-ua.com/ukrainian/tourism.aspx
Там и про банковскую выписку есть в том числе и про остальное.
p.s. ты меня смущаешь

Panekaus, ты не ту ссылку смотришь, вот правильная:
http://www.italyvac-ua.com/ukrainian/tourism.aspx Там и про банковскую выписку есть в том числе и про остальное. p.s. ты меня смущаешь ![]() |
tiamax, спасибо за ссылку. даже знать не хочу как ты ее нашел)
у меня сейчас ремонт, да и работы к нг навалилось, дурдом одним словом... есть контакты кого кормить? Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
Panekaus, нашел легко, просто читал
![]() Контакты кого кормить не подскажу, был толковый хлопец, но я где-то посеял его телефон. Впрочем, инет пестрит объявами по подобным услугам, обзвони несколько и едь к тем, кто больше понравится и адекватным покажется. |
визовый центр переехал, а их сайт не работает - кто-либо в курсе что происходит?
Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
на Фрунзе ж 60 визовый центр франции и италии.
живу, не приходя в сознание) |
Мать,
ОГОЛОШЕННЯ 23/12/2011 - Посольство Італії в Києві інформує, що з 1 січня 2012 року, прийом запитів на отримання віз від громадян, що проживають в Україні, буде здійснюватися у співробітництві з підприємством VMS. Починаючи з цієї дати, запити можна буде подавати в новому Візовому центрі Італії, розташованому за адресою: м. Київ, вул. Кругло університетська, 3-5. Також, прийом запитів здійснюється безпосередньо у Візовому Відділі Посольства (м. Київ, вул. Ярославів Вал 32-б) , за умови попереднього запису. Новий Візовий центр Італії (м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 3-5, тел. 0.442203200) працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.30 до 15.30. Для отримання додаткової інформації, запрошуємо відвідати Інтернет сайт нового Візового Центру Італії в Києві: www.italyvms.com.ua. Посольство Італії в Києві повідомляє про припинення співробітництва з підприємством VFS Global з 1 січня 2012 року. Таким чином, запити на отримання візи більше не зможуть бути подані до Італійського Візового Центру за адресою: м. Київ, вул. Фрунзе, 60. Посольство Італії в Києві користується нагодою, щоб висловити подяку підприємству VFS Global, його Керівництву та усім його співробітникам за високий професіоналізм та компетентність, виявлені за багато років плідного співробітництва з Візовим Відділом Посольства. Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
значит, тебе нужен посредник, который давно и долго занимается визами. и всё знает.
живу, не приходя в сознание) |
Мать, уже порешал почти.
Сайт http://www.italyvms.com.ua./ , но там не вся инфа есть. Зато непосредственно в визовом центре адекватные люди, проконсультируют если что непонятно. А решение вопроса через посредника порядка 300-400евро... ![]() Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |