Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Фестиваль Бринзи 2005 RSS

HONDA Путешествия и отдых

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#49619»13-07-2005 16:45Фестиваль Бринзи 2005
+0
Вітаю, панове!
Залишилося менше двох місяців до початку вересня, а це значить, що саме час готуватися до поїздки на Фестиваль Бринзи до Рахова.
Як завжди, всі деталі програми фестивалю нам ще невідомі – організатори визначають їх за 2-3 тижні до дати Фестивалю – проте для того, щоб правильно організувати нашу поїздку нам необхідно завчасно визначатися з тим, скільки людей поїде і які в нас побажання щодо нашої програми перебування.
Цього року Фестиваль Бринзи буде проходити у дещо незвичному форматі, оскільки він співпадає зі щорічним гуцульським фестивалем. В чому саме полягатимуть відмінності ми будемо знати пізніше, але вже зараз відомо, що програма фестивалю планується на два дні. За попередньою інформацією фестиваль відбудеться 3-4 вересня 2005 року. Це значить, що для поїздки на фестиваль бажано використати також 1-2 робочих дні.
Ми плануємо приїзд гостей з Києва і зі Львова. В залежності від того наскільки великими будуть групи і наскільки багато буде людей, які не будуть їхати власним транспортом ми будемо планувати виїзд зі Львова та/або Франківська автобусів, які доставлять нас до місця проживання.
Проживання ми плануємо традиційно в селі Луг Рухівського району, що знаходиться на відстані близько 30 кілометрів від Рахова. Розселення буде відбуватися по мотелях (невелика частина гостей) та приватних будинках. Орієнтовна вартість проживання в мотелі до 40 грн з чоловіка за добу, в приватному секторі – до 25 гривень. Ціни будуть уточнюватися. Можуть розглядатися також інші варіанти розселення згідно ваших побажань.
В місці проживання нам буде забезпечене харчування у місцевому кафе. Ціни на харчування помірні, якість їжі неодноразово перевірена. Меню складатимуть згідно наших побажань.
Цього року ми плануємо зарезервувати для себе стіл безпосередньо на Фестивалі, де наші гості зможуть спробувати баранини і страв з неї, а також потусуватися. Задумуємося також над залученням гуцульських музик.
Це лише стартова інформація і наступні півтори місяці ми будемо працювати над уточненням програми. Для того, щоб налагодити контакт з тими, хто приєднається я відкрив розсилку, на яку ви можете підписатися за адресою: http://groups.yahoo.com/group/Rakhiv_Brynza_Fest або надіславши листа сюди: Rakhiv_Brynza_Fest-subscribe(a)yahoogroups.com Інформація про фестиваль також буде розповсюджуватися і по інших джерелах, однак саме через вказану розсилку буде вестися основна робота з гостями і якість інформації з інших джерел я не гарантую. Тому запрошую всіх, хто попередньо планує побувати на фестивалі, підписатися на розсилку, де ви крім всього іншого зможете також задавати ваші питання та обговорювати програму.

Ваш,

s2paK.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#49635»13-07-2005 17:06Фестиваль Бринзи 2005
+0
Костя,
я і Жека їдемо. Єдине, що не знаю, чи своєю машиною. Бо 20 числа цього місяця ставлю її на зварку/рихтовку/покраску. В принципі маю встигнути.
Також до нас хочуть приєднатись кілька друзів, Ти їх знаєш по айсеку. Одна пара скоріш за все машиною, інша, або своїм ходом, або їх у Львові також підберуть машиною.
Ось таке наразі.
На розсилку підписався :)
#49636»13-07-2005 17:09Фестиваль Бринзи 2005
+0
Maks:На розсилку підписався :)


Це правильний крок - там і будемо проясняти деталі. Просто ще дофіга всього буде уточнюватися в останні 2-3 тижні. Ліміту по кількості людей по суті немає.
Підписуйте також ваших знайомих на розсилку.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#49652»13-07-2005 17:25Фестиваль Бринзи 2005
+0
JekaOlconnor:Костя привет!
Если подсоединится тусняк Аламни Айсеку, никто не будет против?!


Я точно проти не буду  Wink Головне. щоб печінка не протестувала. До речі, зараз вивішаю повідомлення на АЙСЕКівському форумі - сенкс за підказку.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#49766»14-07-2005 09:26Фестиваль Бринзи 2005
+0
JekaOlconnor:Типа Хондовские печеночки меньше травмированы  Cool


Ну, знаєш, я тут знайомий з печінками різного рівня підготовки  Cool
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#55092»09-08-2005 15:45Фестиваль Бринзи 2005
+0
Для братьев наших восточных: работаю над переводом, может завтра успею вывесить, а пока тока украинский текст. Сорри.

Вітаю, панове!
В ці вихідні відбувся черговий сеанс зв’язку з нашими друзями з Рахова. Не те щоб з’явилося багато новин, але в цілому моя інтуїція мене не підводить і їхати на фестиваль очевидно потрібно таки на три дні.
Отже, детальної програми й надалі немає, але вже час планувати поїздку.
1. Ідемо туди.
Кияни виїжджають з Києва 1го вересня о 22:26 поїздом №91 і прибувають до Львова 2го вересня о 6:39.
Одесити виїжджають з Одеси 1го вересня о 17:40 поїздом №26 і прибувають до Львова 2го вересня о 5:41.
Дві зазначені групи і група Львів’ян зустрічаються на залізничному вокзалі Львова біля попередньо зафрахтованого автобуса. Приблизно о 7:45 ми виїжджаємо в напрямку Рахова. На відрізку Львів-Яремча в нас планується тільки одна 10хвилинна зупинка. Франківськ об’їжджаємо об’їзною дорогою.
В Яремчі ми робимо зупинку біля водоспаду на 1,5 години. Обідаємо в одному з багатьох навколишніх закладів харчування. Далі, рушаємо до кінцевої точки призначення і після обіду прибуваємо в село Луг Рухівського району.

2. На місці.
По факту доставки тіл розселяємося. Оскільки райадміністрація чинить тиск на власників готелів для того, щоб всі місця були зарезервовані для іноземців, ми вирішили дещо спростити собі життя. Приблизно 15 чоловік буде заселено в сусідньому селі до товариша Василя, більше відомого як власник сауни. Умови проживання передбачають санвузол в будинку і гарячу/холодну воду постійно. 8 чоловік буде заселено в будинку за селом, на першому поверсі, якого знаходиться один з барів Васильовича, де швидше всього ми всі й будемо тусуватися по вечорах.. Мальовниче місце, зручності надворі, двомісні кімнати з надувними матрацами. Аскетично, але особисто я буду там. Всі інші люди будуть розселені в двох відомих нам з попередніх поїздок будинках – нормальні обжиті будинки, але зручності все ж надворі.
Всі ціни на проживання уточнюються. Обіцяють, що вони будуть відомі до кінця цього тижня.
Ввечері після приїзду ми збираємося на спільне засідання в барі. За попереднім замовленням для нас приготують вечерю. Ціни на вечерю ми будемо знати за кілька днів, але як правило вони становили не більше 25 гривень за дуже серйозно підготовлений стіл. Ціна не включатиме алкоголь, який ми можемо або взяти з собою, або закупити в барі. Ціни також дуже лояльні. Планується замовлення гуцульських музик.
Наступного дня (субота, 3тє вересня) ми очевидно виїдемо до Рахова на фестиваль. По дорозі зробимо зупинку біля знаку «Центр Європи». По дорозі додому можливо заїдемо до природознавчого музею – там було досить прикольно. Ще до того як повернутися додому всі дружно їдемо до Солотвина купатися в соляному озері. Ввечері прибуваємо додому і невдовзі збираємося на чергове засідання, дещо скромніше, ніж попереднє. Можливо розіб’ємося на декілька груп за інтересами.
В неділю 4го вересня прокидаємося, збираємо речі і виїжджаємо до Рахова на фестиваль. Бавимося, на місці для нас смажать баранчика, напиваємося.
Програма суботи-неділі буде уточнена після оголошення програми фестивалю.

3. Додому.
Збираємося в нетверезому вигляді біля автобуса, вирушаємо на Львів. Час виїзду на Львів буде залежати від планів одеситів: їх поїзд зі Львова виїжджає о 19:53, поїзд Киян на Київ виїжджає о 22:55. Час в дорозі з Рахова до Львова становить не менше 6ти годин.

Вартість проїзду автобусом зараз уточнюється. Вона буде залежати від кількості учасників поїздки. Попередньо прогнозується вартість 70-100 гривень з одного пасажира.

Що нам необхідно зробити:
1. Починаючи з сьогоднішнього дня ті, хто на 100% впевнений, що поїде, засилають мені офіційні заявки на адресу Sydney_polak(a)yahoo.com . В заявці вказується імя, прізвище, мобільний телефон, електронна пошта. У випадку, якщо ви будете доїжджати не з основною групою, або маєте якісь побажання, прошу зразу ж це вказувати. Якщо у вас є сумніви пов’язані з вартістю поїздки, ви очікуєте на більш детальну інформацію від мене. Як тільки ваші сумніви розвіюються, ви шлете мені заявку.
УВАГА!!! Мені потрібна заявка на КОЖНОГО УЧАСНИКА поїздки!
2. Ті, з вас, хто відіслав заявку і отримав від мене повідомлення ВЖЕ ЗАРАЗ починаєте купувати квитки на поїзд (якщо ви їдете НЕ зі Львова). Квитки дуже дефіцитні і ми не будемо переносити час від’їзду у випадку, якщо ви запізнитеся з покупкою і не зможете приїхати одним з вказаних поїздів.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt

Marshall (4) Open Cup II (2) Open Cup III (2) Активист мафии (1) Организатор (1) Соучастник (2)
#56169»15-08-2005 17:15Фестиваль Бринзи 2005
+0
Костя, нажаль ми пас... 3-го фінал слалому. Маю бути Wink Доброго вам відпочинку та вітання Карпатам!
Жизнь прекрасна... Все разрулится....
#56173»15-08-2005 17:20Фестиваль Бринзи 2005
+0
Mr.:Костя, нажаль ми пас... 3-го фінал слалому. Маю бути Wink Доброго вам відпочинку та вітання Карпатам!


Обовязково передам  Wink Жаль, що вас не буде, але ми переживемо  Laughing Поїдете наступного року.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#56476»17-08-2005 07:34Фестиваль Бринзи 2005
+0
Если кто планирует ехать машиной в пятницу и возвращаться в Киев в воскресенье днем/ночью/в понедельник с утра-отзовитесь.
Вероятность, что сделают мою к этому времени, стремится к нулю. Все покраски завалены битыми в период бесконтрольности авто.
No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;)
#56635»17-08-2005 15:06Фестиваль Бринзи 2005
+0
Giveme5:Если кто планирует ехать машиной в пятницу и возвращаться в Киев в воскресенье днем/ночью/в понедельник с утра-отзовитесь.
Вероятность, что сделают мою к этому времени, стремится к нулю. Все покраски завалены битыми в период бесконтрольности авто.


Якщо знайдуться охочі розділити затрати на пальне (нажаль, актуально при сьогоднішніх цінах ...), то я їду на машині, інакше - пішки (тобто потягом)
Тише едеш - не доедеш! :-)
ПРОДАМ Honda Civic Coupe 1995 LSi 1.5 D15B7
Ищу Прелюд V Vti
#56637»17-08-2005 15:09Фестиваль Бринзи 2005
+0
Народ, я б на вашому місці скидав мені заявки незалежно від того яким видом транспорту ви їдете... Ні, ми звичайно знайдемо де вас поселити, але завжди краще зробити це вчасно.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#56748»17-08-2005 19:09Фестиваль Бринзи 2005
+0
SuperMAX:
Giveme5:Если кто планирует ехать машиной в пятницу и возвращаться в Киев в воскресенье днем/ночью/в понедельник с утра-отзовитесь.
Вероятность, что сделают мою к этому времени, стремится к нулю. Все покраски завалены битыми в период бесконтрольности авто.


Якщо знайдуться охочі розділити затрати на пальне (нажаль, актуально при сьогоднішніх цінах ...), то я їду на машині, інакше - пішки (тобто потягом)


поделю и подменю за рулем.
Заявку скидаешь?
No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;)
#57234»19-08-2005 17:20Фестиваль Бринзи 2005
+0
Giveme5:
SuperMAX:
Giveme5:Если кто планирует ехать машиной в пятницу и возвращаться в Киев в воскресенье днем/ночью/в понедельник с утра-отзовитесь.
Вероятность, что сделают мою к этому времени, стремится к нулю. Все покраски завалены битыми в период бесконтрольности авто.


Якщо знайдуться охочі розділити затрати на пальне (нажаль, актуально при сьогоднішніх цінах ...), то я їду на машині, інакше - пішки (тобто потягом)


поделю и подменю за рулем.
Заявку скидаешь?


Макс, а скільки в тебе вільних місць? ти сам їдеш чи з дівчиною?Витрати - не питання, але нас троє - я, Жека, та наш 16-річний племінник... Скажи, як в тебе з вмістимістю, враховуючи ГівМі5, та ти сам, чи ти не сам :)
#57236»19-08-2005 17:21Фестиваль Бринзи 2005
+0
На днях прояснилося питання з вартістю проживання. 30 грн. з чоловіка за добу. наступного тижня працюємо над автобусом зі Львова.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#57254»19-08-2005 18:23Фестиваль Бринзи 2005
+0
возможно и я поеду, уточню планы у подруги с которой собрался ехать, если она не против, то +1 машина, и 3 свободных места

и может кто-то сказать километраж который нам предстоит проехать??
#57296»19-08-2005 21:30Фестиваль Бринзи 2005
+0
ок, супер!
пишу заявку Ступаку :)
#57367»22-08-2005 07:55Фестиваль Бринзи 2005
+0
Макс, трое? у ТЕБЯ? Да я лучше пешком побегу!  Laughing
No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;)
#57408»22-08-2005 10:41Фестиваль Бринзи 2005
+0
Ross:возможно и я поеду, уточню планы у подруги с которой собрался ехать, если она не против, то +1 машина, и 3 свободных места

и может кто-то сказать километраж который нам предстоит проехать??


Порядка 900 км в одну сторону плюс 150-200 на месте.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#58045»25-08-2005 10:57Фестиваль Бринзи 2005
+0
Вітаю!
була проведена попередня розвідка вартості проїзду автобусом. задекларовано ціну приблизно 2000-2200 гривень. Зараз у мене в списку приблизно 20 чоловік, які збираються їхати автобусом, отже орієнтовна вартість проїзду складе 100 гривень з чоловіка. Крім того, є ще люди, які не визначилися.
Завтра нам доведеться домовлятися про оренду автобуса і залишати завдаток. Велике прохання до тих, хто ще не визначився, зробити це якнайшвидше і одразу мене повідомити.
Хотів також ще раз нагадати, що тим, хто їде з Києва потрібно якнайшвидше купити квитки на поїзд до Львова.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#58789»29-08-2005 13:05Фестиваль Бринзи 2005
+0
Поездка не за горами...
Не поменялись ли планы у тех, кто собирался ехать машиной?
СуперМакс и Росс, отзовитесь, плиз!
#58915»29-08-2005 18:18Фестиваль Бринзи 2005
+0
к сожалению я буду работать, + картошка   Sad  Sad
#58919»29-08-2005 18:27Фестиваль Бринзи 2005
+0
Ross:к сожалению я буду работать, + картошка   Sad  Sad


ок, СуперМакс, а ты как?
#58927»29-08-2005 20:23Фестиваль Бринзи 2005
+0
Maks:
Ross:к сожалению я буду работать, + картошка   Sad  Sad


ок, СуперМакс, а ты как?


Лежачее место в багажнике  Laughing
No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;)
#59423»31-08-2005 12:21Фестиваль Бринзи 2005
+0
Giveme5:

Лежачее место в багажнике  Laughing


Щас как дам больно! :-)

Я уже в Киеве, только что из Мукачево.
Дорога везде ОК.
Кроме традиционно в районе Стрия.

Мукачево-Львов - 2ч 45м ... 3ч
Львов-Киев - 5ч 30м.
Тише едеш - не доедеш! :-)
ПРОДАМ Honda Civic Coupe 1995 LSi 1.5 D15B7
Ищу Прелюд V Vti
#59445»31-08-2005 12:51Фестиваль Бринзи 2005
+0
Народ, дайте знати як ви все-таки їдете (Макс, ти визначився?) і коли вас чекати на місці. Я планую замовляти вечерю в суботу десь на 19:00. Ви встигнете?
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt

Форум : HONDA Путешествия и отдых