Фестиваль Бринзи 2005
HONDA Путешествия и отдых
СуперМакс не об"являвся (я телефону не маю), Ross не їде... я вже писав тобі листа, щоб знімав з нас бронь... Троє нас вже точно не буде, бо більше ніхто не їде машиною, а чи поїдемо двох - от зараз з Максом в приваті обговорюємо питання завантаженності його авта...
|
Мдя.
Придется признаться, шо у меня Сивик на ходу и с крылом, токмо непокрашеный. Езжу на нем сейчас. Так что запасной борт есть. No tengo fronteras
Скромность-кратчайший пусть в неизвестность и бедность ;) |
Giveme5:Мдя.
Придется признаться, шо у меня Сивик на ходу и с крылом, токмо непокрашеный. Езжу на нем сейчас. Так что запасной борт есть. Ну, ніби все вирішується, як у казці! Тише едеш - не доедеш! :-)
ПРОДАМ Honda Civic Coupe 1995 LSi 1.5 D15B7 Ищу Прелюд V Vti |
ОК, маякніть мені зразу, як тільки буде остаточне рішення. І по можливості пошвидше. Я буду чекати (с)...
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right... (с) Kurt |
SuperMAX:
Придется признаться, шо у меня Сивик на ходу и с крылом, токмо непокрашеный. Езжу на нем сейчас. Так что запасной борт есть. Ну, ніби все вирішується, як у казці! дамля, только вот думаю-мне на надрезанном колесе ехать или на то что с гулей поменять? No tengo fronteras
Giveme5:
SuperMAX:
Придется признаться, шо у меня Сивик на ходу и с крылом, токмо непокрашеный. Езжу на нем сейчас. Так что запасной борт есть. Ну, ніби все вирішується, як у казці! дамля, только вот думаю-мне на надрезанном колесе ехать или на то что с гулей поменять? Прям не знаю ... Все такое вкусненькое! (С) Анекдот Тише едеш - не доедеш! :-)
ПРОДАМ Honda Civic Coupe 1995 LSi 1.5 D15B7 Ищу Прелюд V Vti |
все народ... ми не їдемо... в суботу мені починають розбирати дах на будинку...
так що всі питання відпадають, і наявності місця, і надрізаного колеса... Костя, знімай з нас бронь на житло... сорі, що створили можливо незручності... p.s. от я помітив вже по життю... яким би великим бажання не було, якщо не має того бути, то знайдется купа причин, щоб таки не було... |
Maks:все народ... ми не їдемо... в суботу мені починають розбирати дах на будинку...
так що всі питання відпадають, і наявності місця, і надрізаного колеса... Костя, знімай з нас бронь на житло... сорі, що створили можливо незручності... p.s. от я помітив вже по життю... яким би великим бажання не було, якщо не має того бути, то знайдется купа причин, щоб таки не було... ОК - насправді ніяких проблем немає. Іра, Макс, повідомте про ваші плани (час приїзду в Луг і тп.) What else should I say - everyone is gay
У Макса критические дни
Очнется-повидомыть No tengo fronteras
а де звіт в кращих традиціях?
фотки?! |
Maks:а де звіт в кращих традиціях?
фотки?! Немає сил... Може через кілька днів відживу, але зараз просто здох. Тут Павлів виклав кілька фоток можна для початку подивитися: http://photos.pavliv.com/2005/brynza/ What else should I say - everyone is gay
Справді, враження найприємніші.
Крім моїх фоток, які вже залінкував Ступак, можна ще подивитись тут: http://cube.lviv.ua/files/2005.09.02-04-Rahiv/ "Кожному своє" - Так було написано на воротах Бухенвальда!
© Лесь Подерев'янський |
Форум : HONDA Путешествия и отдых
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))