Только что проезжал - народ катается, мороз, пушки снег кидают.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
Буду сегодня (Вс. 18.02) с 15:00 часов до 19:00.
Только что проезжал - народ катается, мороз, пушки снег кидают. Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Дата проведення: 02-04 03.2007
Види спорту : Сноубординг Місце проведення: м.Київ Організатор: Міністерство у справах сім ї, молоді та спорту України, Федерація лижного спорту України, Головне управління по фізичній культурі та спорту м.Києва Щиро запрошуємо Вас прийняти участь в етапі Кубка Європи зі сноубордингу (паралельний слалом), який відбудеться у столиці України – м. Києві – 3-4 березня 2007 року. З 2003 року ці яскраві змагання гостинно приймає гірськолижний комплекс «Протасів Яр», розташований у центрі міста Кожного року ми раді вітати найкращих спортсменів Європи, а також численних глядачів та аматорів цього виду спорту! Загальний призовий фонд становить 10000 дол.США ЗаявкиОфіційні заявки на участь у змаганнях подаються згідно з правилами FIS не пізніше 22 лютого 2007 року до: Юлії Сипаренко Факс: +38 044 289 4757 Ел.адреса: Julia.Siparenko-at-gmail.com Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |