Цікаві легко знайдуть різні точки зору з цього приводу в змі, щоб сформувати свою власну думку. Особисто мої думки можна звести до трьох основних:
1. Мало надії, що реконструкція ГД, яка планується, випадатиме з загального контексту новітньої історії жлобо-комерційної забудови Києва.
2. Застосування до цієї ситуації адміністративного ресурсу (включно з маніпуляціями з переліком підзахисних об'єктів, неадекватними діями беркуту, пожежею сумнівного походження тощо) безпрецедентне і наразі безвідповідальне.
3. Самоорганізація відданих людей дає в цій ситуації певну надію. Спроби активного громадського суспільства змусити з собою рахуватися заслуговують на пошану, навіть якщо ці спроби в чомусь і недолугі.
Насамкінець в порядку конструктиву хочу поділитися з вами інфою, яка сама мене знайшла: https://www.facebook.com/events/120037851511527. Найближча акція, як я зрозумів не читаючи всього, - це мітинг-концерт в СБ, 2 березня о 13.
Я нікого ні до чого не закликаю. Тут всі достатньо дорослі, красиві й розумні, щоб зайняти свою власну виважену позицію.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)