Пишу вам після дооооовгої перерви, з гарними й несподіваними новинами )
Давно-давно, десь в 2010-му, ми з мафією починали грати в боулінг по неділях, просто так, для розваги й спілкування.Потім ми виступали на автоклубних турнірах і навіть часто вигравали ) Так вийшло, що саме з мафіозних зустрічей я почала тренуватися, і от зараз працюю тренером із боулінгу й беру участь у змаганнях. Я чинна чемпіонка Києва зі спортивного боулінгу серед жінок, навесні отримала звання кандидата в майстри спорту, і мене запросили до національної збірної команди. В кінці листопада я представлятиму Україну на Чемпіонаті світу в Лас-Вегасі ) А ось три дні тому мені повідомили, що я можу поїхати ще й на Кубок Європейських чемпіонів до Австрії.
Кубок Європейських чемпіонів, Відень, Австрія, 21-29 жовтня
Ця друга подія буде вже через тиждень. У мене є спонсор, який покриває витрати на переліт та готель, а мені треба підготувати ще й спорядження (шари для боулінгу, взуття, форму й таке інше). За такий короткий час це зробити складно, крім того, це коштує грошей. Йдеться про 8-9 тис. гривень для придбання двох нових шарів і підготовку їх до змагань.
Щоб якнайкраще підготуватися й виступити, я не можу ігнорувати жодну можливість.
Я звертаюся до вас із надією, що, може, серед знайдуться охочі підтримати мій виступ фінансово?
Зі свого боку обіцяю впродовж року безкоштовні тренування й консультації з боулінгу (розважального, спортивного, корпоративного) для будь-якого члена Хонда Мафії
Будь ласка, ставте будь-які запитання, якщо вони у вас є
Моя картка Привату:
4149 4378 5шість84 три873, Покотило Ольга Володимирівна
+380 666 329 888