Ее слова:
Я отримала прохання від підполковника ВДВ України, який зараз воює на сході Украіни, прохання від киянина, який зараз сидить в окопах під Донецьком, разом з бійцями з різних куточків Украіни. Вони просять нас дістати для них тепловізор (прилад, який показує ворога, що крадеться в темряві, або ховається в кущах, або в тумані. При тому ховається, щоб вбити....) Цей прилад може врятувати багато життів, життів чиїхось братів, татусів, синів, коханих... Це-випадок, коли гроші можуть віртувати життя, і не одне... Давайте разом збирати кошти, хто скільки може...
Звіт про викоритсання коштів викладу в мережу.
Найпростіші варіанти тепловізорів (Pulsar на 500 метрів (Білорусія)) коштують від 28 000 грн. Та їх зараз я не змогла знайти... Те, що поки є в наявності або під замовлення коштує від 40 000 грн (теж Pulsar, або Flir (Америка). Прошу всіх долучитися і підтримати...
Звіт про викоритсання коштів викладу в мережу.
Найпростіші варіанти тепловізорів (Pulsar на 500 метрів (Білорусія)) коштують від 28 000 грн. Та їх зараз я не змогла знайти... Те, що поки є в наявності або під замовлення коштує від 40 000 грн (теж Pulsar, або Flir (Америка). Прошу всіх долучитися і підтримати...
От себя добавлю...
Они сидят в окопах уже давно((( По его словам, в последнее время, особенно часто стреляют ночью...у него лично уже 2 попадания в броник, слава Богу он выдержал...
Карта привата 5168742016784468 Пашин Сергей Игоревич, то есть я...
И еще просьба от меня, может кто знает или есть выходы на тепловизоры...где искать, скидки и т.д., цены совсем не маленькие(((
Буду премного благодарен.
Просьба тему прикрепить.
Спасибо огромное.
Я без тебя не могу
Жить ни одной минутки,
В первом осеннем снегу
Я закопаю сутки,
Те, что я жил без тебя... (с)
Жить ни одной минутки,
В первом осеннем снегу
Я закопаю сутки,
Те, что я жил без тебя... (с)