Итого, попытаюсь опротестовать, как есть.
Посмотрите, пожалуйста, обоснование иска. Если есть идеи и поправки - велкам
"24 липня 2010 року, у місті _____ я зупинився на вул. _______, на вимогу інспектора ДСП. Інспектор ДПС здалека і нерозбірливо представився, після чого попросив пред’явити мої документи. Ретельно вивчивши всі мої документи, та документи на автомобіль, включаючи талон ТО на поліс ОСЦВ, інспектор звинуватив мене у перетині суцільної лінії дорожньої розмітки.
Оскільки суцільну лінію розмітки я не перетинав, то із звинуваченням не погодився, про що повідомів інспектора.
Інспектор із моїми документами перейшов до патрульного автомобіля, що знаходився приблизно в 50 метрах від місця моєї зупинки, і провів там приблизно 20 хвилин, після чого підійшов до мого автомобіля, повернув мені документи, і побажав щасливої дороги.
За цей час я із свого автомобіля не виходив.
Інспектор жодним чином не повідомив мене про факт складання протоколу про адміністративне правопорушення та постанови у справі про адміністративне правопорушення.
Від підписання протоколу та дачі пояснень я не відмовлявся.
Свідки, зазначені в протоколі, не могли бути свідками вище зазначеного факту, оскільки до мого автомобіля ні хто, крім інспектора, не наближався.
Таким чином, враховуючи вищенаведене, –
ПРОШУ СУД:
1. Визнати поважними причини пропуску строку оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення, то обчислювати строк оскарження від моменту отримання мною рекомендованого листа 20 серпня 2010.
2. Скасувати постанову по справі про адміністративне правопорушення № ______ від 24.07.2010р., а справу про адміністративне правопорушення щодо мене закрити."