Желанья надо исполнять
Слава Украине!
Слава Украине!
Страна річ. Вони завжди десь ховаються. Один з них так гарантовано. Вчора весь вечір ходив босоніж, не зміг ніде знайти. А за вікном зовсім не тепло, та й в квартирі теж. Треба десь купувати. Питання де? Зрозумів що зовсім не знаю де таке продається?
![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps, треба писати "дивна", а не "страна". З комами теж не все гаразд.
Сідай, знову двійка ![]() А купують їх на базарі. Редаговано: Вла-д (02-11-2012 11:33) |
Вла-д:sps, треба писати "дивна", а не "страна". З комами теж не все гаразд.
Сідай, знову двійка ![]() Ось про це я й казав!)) Дуже дякую, звісно "дивна" ![]() ЗІ: як на Доненшині з капцями? (багато сумлінь з приводу написання "Доненшині" ![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps, з капцями все гаразд. Маємо трохи. А треба казати "на Донеччині"
050-150-ноль три-64 |
Ще дванадцятої нема, а я вже два слова вивчив
![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
Перепрошую панове, як сказати "ржунимагу" украiнською?
По темI: капцi е у кожному великому магазинi, на кшталт Фуршету чи Мегамаркету |
sps, Олександре, не переймайтесь цією проблемою, замов собі подарунок на новорічні свята
![]() нехай у інших болить голова ![]() Сашка, Саня, Александр!
--------------------------------------- o63-234-68-4o |
Любовь:Перепрошую панове, як сказати "ржунимагу" украiнською?
Ржунездужу, регочу-аж-сцяти-хочу ![]() |
Любовь:Перепрошую панове, як сказати "ржунимагу" украiнською?
По темI: капцi е у кожному великому магазинi, на кшталт Фуршету чи Мегамаркету Якось син до тата йде,
Почина розмову: "Тату, шо воно таке - Українська мова?" Тато дунув косячок, Шоб не пухли вуха, І сказав йому: "Синок, Розкажу. Послухай." Якщо довго реготав, Щелепа одвисла - Пишеш: "Афтар, ну ти дав! Я аж гепнув з крісла!" А побачиш далі ще Фішки та приколи - То тоді пиши "Пече! Просто зпопідстолу..." Ти від сміху плакав так, Шо аж текст не видко? Це вже: "Вбивпаскудонах! Ти пекельний дідько!" Всі приколи "непіццтул", Сто разів пробиті? Напиши: "То ти гуцул? Граєш на трембіті!" А якщо гидке воно, Наче ті кислички - "Криотиф" - пиши - "гімно! Афтара - допічки!" Хочеться послати нах, Чухаються руки? "Вчи москальську! Незарах! В Жидачів, тварюки!" Афтар збоченець і псих? Є у нас в народі Слово влучнеє для них: "Пісюнковий злодій". Щоб читати чийсь накат, Треба водки літр? Коментуй його: "Під кат! Забагацько літер!" Хай народ товстий роман В каментах малює, Ми ж напишемо: "Їблан. Ф сотні й не хвилює..." А щоб плюнути в мурло, Злістному одміну, Пишеш: "Встрель себе, мудло, З ходу та об стіну!" Там про тебе хтось створив Тему злу та люту? Напиши: "Опісюнів! Афтар, пий отруту!" Спілкування шось не йде, Наче всіх прибито? То спитай: "А цицьки де? Тему не розкрито!" Придовбається якщо Демагог кульгавий, Наша відповідь: "І що? Цьом тебе, плюгавий!" Щоб запалені мізки Вмить охолодити - "Ктулху фхтагн, хлопаки! Прошу не будити!" Якщо дурні гнуть "Під кат!" Щось смішне та нове - Кинь: "Писако, так тримать! Не труїть, панове." Якщо дівка дуже зла, Їй на всіх начхати: "Ти, доярко, із села? А з якої хати?" А якщо вона коли Скаже добре слово - То одразу похвали "Кицю, гламурово!" ...Всіх приколів ти допер, Можеш вийти в люди... Укрнет тебе тепер Поважати буде! "Хоч у тебе в голові Замість мозку - дуля! Абісцятись, дайте дві!" - Відповів синуля. Added after 1 minutes: Сашко, в мегамаркеті купував, там де періодично зустрічав тебе ![]() Там є звичайні недалеко від кас і спортивні гумові, в іншій залі, там де спортивне спорядження. Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
Ашан, Метро
sps, якщо терміново, аж очі не бачать - до сусідки ![]() Воспитан в приличной семье (с) |
Купую у IKEA. Дешеві та зручні.
![]() ![]() |
О! Актуальна тема, до речі!
Де купити такі, щоб не смерділи китайським незрозуміло чим? А то пахощі ніг перебиватимуть ![]() Живи сьогодні ;) |
Купую шкіряні капці десь по 100-150грн у однієї бабці на метро. Т.Шевченка, дуже гарні, майже справжня шкіра)))
|
а хто порадить шкіряні капці відносно занедорого?
за кордоном бачив за 50уо, але не вподобав, може хтось має на прикметі? дякую Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
sps, Саня, еле нашел. Но, что не сделаешь для хорошего человека
![]() Помнишь какие были у меня в прошлом году в буке? Не помнишь! вот такие, http://gemelli.kiev.ua/man01.html модель PITER. Я доволен. Удобные, очень теплые, постирать не проблема. Покупала жена в мега-маркете, мне и себе. Единственное, в этом году намного протерлась подошва, но им уже больше года, и она мягкая.Сверху ляпну латочку, и буду дальше радоваться ![]() Сашка, Саня, Александр!
--------------------------------------- o63-234-68-4o |
Адміни хіба вже не дають гараздові капці на повсякдень?
![]() Любитель прелюдий и прелюдов |
Джоні, бери пана СПС та рушайте вчити мову!
"гараздові" - немає такого. Bobbsta, а вони просто шкіряні чи з хутром? Бо я не хочу теплі ![]() Живи сьогодні ;) |
tarsan:Джоні, бери пана СПС та рушайте вчити мову!
"гараздові" - немає такого. Bobbsta, а вони просто шкіряні чи з хутром? Бо я не хочу теплі ![]() Не памороч мені мізки, хлопе! Гараздові - то є новє слово від СТБ, придуманє від слова гаразд і означає "хороші" Любитель прелюдий и прелюдов Редаговано: Джони (02-11-2012 18:00) |
"Паморочать" - це коли дубцем по голові, коли довго встати немає змоги потім
![]() Та й слово "хлопе" бажано вживати до своїх кріпаків або, максимум, підлеглих. Живи сьогодні ;) |
Спортмайстер на Петрівці рулить... там капці по 150 грн можна шкіряни знайти
Я не Tolstiy я ХУ..ЕЮ :)
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд... |
Джони, ну тогда "придумане"- правильно "вигадане"
![]() И "запаморочення" это обморок по-русски. Хотя для мізков это именно так и происходит ![]() Привет кстати Миколі Яновічу. З добрім рінком, так сказать ![]() |
сили витратиш пошук проводити капців багато.
я не забувати про місце та протистояти стороні темній навчу як. ![]() а взагалі можна дивитись в Marks&Spenser т а інших подібних місцях. там завжди щось буває: і шкіряне і не дуже ) из каждого правила есть исключения. даже из этого. |
Джони:
"гараздові" - немає такого. Bobbsta, а вони просто шкіряні чи з хутром? Бо я не хочу теплі ![]() Не памороч мені мізки, хлопе! Граздові - то є новє слово від СТБ, придуманє від слова гаразд і означає "хороші" Джони, як то кажуть, сідай хлопче, я і так бачу що ти не москаль. ![]() "Just because you are a character doesn't mean that you have character" (с). |
Vozza:
Джони:
"гараздові" - немає такого. Bobbsta, а вони просто шкіряні чи з хутром? Бо я не хочу теплі ![]() Не памороч мені мізки, хлопе! Граздові - то є новє слово від СТБ, придуманє від слова гаразд і означає "хороші" Джони, як то кажуть, сідай хлопче, я і так бачу що ти не москаль. ![]() Ще б пак, рік відпрацював в держструктурі і тримавсь на зв`язку з западенцями там і сприйняв западенський діалект , майже як свій рідний ![]() Любитель прелюдий и прелюдов Редаговано: Джони (02-11-2012 18:01) |
регочу-аж-сцяти-хочу (с)
![]() |