Желанья надо исполнять
Слава Украине!
Слава Украине!
З метою покращення володіння українською мовою пропоную весь день спілкуватися виключно українською. Така собі гра) український флеш моб на форумі)) Приєднуйтесь
![]() ![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
Краще б про горілку
![]() И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Горілочка з сальцем та часничком буде?
![]() Added after 47 seconds: Lexa1983:Краще б про горілку
![]() Конструктив ![]() ![]() Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
chief39, а помідорчики з огірочком не пройдуть?
![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps:chief39, а помідорчики з огірочком не пройдуть?
![]() Дуже хотілось б, але треба потерпіти хоча б до п’ятнадцятої години. Не знущайтесь!!! ![]() Added after 1 minutes: А помітно довше повідомлення пишуться, а гугл руліт ![]() И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Ленін. Одне тільки слово
А ми вже як буря-готово! Направим в один бік, напружим в другий І крешим, і крушим і рушим як стій Теж українська. Не тільки про горілку ![]() 050-150-ноль три-64 |
Згадав:
Як романтично пахне ковбаса і помідори густо зашарілись, і в пляшці, чиста ,мов роса, горілочка домашня зачаїлась! і ніжно сало зваблює кільцем, і хліб наставив загорілу спину, якщо ти млієш, коли бачиш це, ЧОМУ Ж ТИ, ГАД, НЕ ЛЮБИШ УКРАЇНУ? ![]() ![]() Added after 2 minutes: Оголошення: Шукаю супутницю життя! Вона мусить мати моторного човна, вміти копати хробаків і чистити рибу. Фотографія човна — обов’язкова! ![]() И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Любі друзі
![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
chief39:Горілочка з сальцем та часничком буде?
![]() Якщо ти млієш, слухаючі че, чому ж ти бл(a)ть не любиш Україну?! |
Заслали якось американці свого найшпиглівішого шпигуна в Україну. Іде він по українському полю замаскований далі нікуди -- вишита сорочка, червоні шаровари тощо, аж бачить старенький дідусь пшеницю жне. Шпигун йому вилитою українською:
-- Добридень, дідусю!!! Дідусь підводить голову і каже у відповідь: -- Здоровенький був, американський шпійоне! "Ну все. Капець мені!" -- думає шпигун -- "Викрили. Повертаюсь в Америку на допрацювання." ...Пройшло три роки. Знову іде наш знайомий шпигун по знайомому полю і зустрічає знайомого дідуся... ....і з ним трапляєтья знайома нам історія... Шпигун В ШОЦІ !!!... Знову Америка, знову допрацювання. ...Пройшло 10 років. Знову поле, знову зустріч з дідусем. Знову вилитою українською шпигун каже: "Добридень дідусю!", не менш вилитою чує у відповідь: "Здоровенький був, американський шпійоне!" Після чого шпигун офігевшим голосом питає: -- Дідусю, та який же я американський шпійон, коли я бравий УКРАЇНСЬКИЙ хлопець??? Дідусь у відповідь: -- Та який же ти бравий УКРАЇНСЬКИЙ хлопець, коли ти НЕГЕР ГУБАТИЙ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Added after 2 minutes: І ось це! Анекдот старий на реально так було (ну майже так): Москва, Киевский вокзал: - Внимание! Внимание! Поезд №40 Москва - Львов отправляется с девятого пути! Дорогие россияне! Берегите себя вдали от родины! А ви, клятi хохли, їдьте й не вертайтесь!!! Счастливого пути россияне! Брянск: - Внимание! Со второй платформы отправляется скорый поезд № 40 Москва - Львов! Россияне, одумайтесь пока не поздно! На территории Брянского вокзала работает гостиница, русским - одна ночь бесплатно! Хутор Михайловский: - Всех украинцев просят выйти из вагонов для таможенного досмотра! Руки на вагон! Лицом к составу! Ноги на ширине плеч! Декларация в зубах! Россияне, спокойной ночи. Конотоп: - Москалі! Речі з вікон! Гроші на стіл! Декларації в одне місце! Вітаємо українців на Батьківщині! Співвітчизники, списки того, що у вас відібрали на російській митниці - до начальника потягу! Зараз кацапи нам все відшкодують Київ: - Увага! Увага! Потяг № 40 Москва - Львів вирушає через дві хвилини. Прохання проводжаючим вийти з вагонів. Вагоны с русскими опаздывают на 8 часов. Щасливої дороги! Львів: - Увага! До третьої платформи прибув швидкий потяг № 40 Клята Московія - славетне місто Львів. Зустрічаючі, можете пройти до вагонів по містку. Москальський склад потягу на жаль, весь вийшов на 50-му кілометрі і зараз зі своїми клумаками насолоджується карпатськими краєвидами. Пасажири біля кас московського напрямку! Ви можете зачекати свого потягу на нарах у кімнаті міліції нашого вокзалу. ![]() И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 Редаговано: Lexa1983 (02-11-2012 11:39) |
DimaK:
chief39:Горілочка з сальцем та часничком буде?
![]() Якщо ти млієш, слухаючі че, чому ж ти бл(a)ть не любиш Україну?! Потрібно в рамочку і на стіну ![]() Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps:Хоч і володієш, а все рівно іноді використовуєш суржик.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Доречі, вчора стояли в пробці на Червоноармійській зі збіговиськом дипломатів з Бельгії, під кінець поїздки вони вже знали всі букви і вправно читали вивіски
![]() А нам ще завтра пити. Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
sps, плагіат
![]() Тому будемо підтримувати п`ятницю ![]() Воспитан в приличной семье (с) Редаговано: Gena-na (02-11-2012 13:17) |
Гарна ідея! Особисто мені дуже подобається.
До речі, а є серед мафіозі такі батьки, що вчать своїх дітей говорити українською? |
Bobbsta:Гарна ідея! Особисто мені дуже подобається.
хоть и не люблю сам ей говорить, но учу.До речі, а є серед мафіозі такі батьки, що вчать своїх дітей говорити українською? - "Здесь разворот есть?"
- "Есть! Но он платный!" |
Bobbsta:До речі, а є серед мафіозі такі батьки, що вчать своїх дітей говорити українською?
є We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) |
sps, вуйко, один день на тиждень тобі не допоможе
![]() Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
Перейшов на українську десь з півроку тому. Можу сказати, що був відверто приємно здивований тим, що Київ, насправді, ніфіга не російськомовне місто. Принаймні, не таке, яким воно здається російськомовним.
![]() п'ятниця ;)![]() We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) Редаговано: must@ng (02-11-2012 13:46) |
Gena-na:sps, плагіат
![]() Тому будемо підтримувати п`ятницю ![]() Генадій, правду скажу нічого про радіо не чув. Я досить давно спробував це в офісі, десь майже неділю витримали, потім повернулися до москалії) Так що ідея моя 100 відсотків. Желанья надо исполнять
Слава Украине! |
sps, так и запишемо, всі дивіденти також направляємо тобі, для підтримки та розвитку української мови
![]() пс...Геннадій українською також з двома Н ![]() Воспитан в приличной семье (с) |
До речі, а є серед мафіозі такі батьки, що вчать своїх дітей говорити українською? Мня ![]() Added after 35 seconds: Gena-na:sps, так и запишемо, всі дивіденти також направляємо тобі, для підтримки та розвитку української мови
![]() пс...Геннадій українською також з двома Н ![]() Ось воно що таке стирчить на аватарі ![]() Дві Н ![]() Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
Gena-na:пс...Геннадій українською також з двома Н
![]() Коли вже всі це вивчать... Бісить (с) Ваван ![]() |
До речі, а є серед мафіозі такі батьки, що вчать своїх дітей говорити українською? я тебе больше скажу - среди мафиози есть дети, которые заставляют говорить по украински родителей ![]() ЗЫ. переводчик есть? переведите! ![]() Ой, всё |
Більше того - серед мафіозі є діти, які змушують розмовляти українською батьків.
![]() Added after 51 seconds: Сат, я не знав, що ти не володієш. Чи це п'ятнична лінь? ![]() Живи сьогодні ;) |