Я забув пароль Зареєструватись

посоветуйте смартфон... RSS

HONDA Бытовуха : HONDA Мобилки, компьютеры, интернет и софт

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1446610»29-08-2012 11:51посоветуйте смартфон...
+0
В мене Sony Xperia Neo. Вибирав за розміром, щоб зручно в руці лежав. Батареї хватає на 2 дні, якщо не дуже активно користуватись. Вбудований софт не фонтан, але поставив з маркета те що сподобалось, тому питань по юзанню немає.
В Соні є те, чого немає у інших смартфонів - окрема кнопка для фотографій, як у фотоаппараті. Дуже зручно. Для мене це був аргумент. Ну і само собою у мене доцього були Sony Ericsson (і до сих пір є один, працює вже років з 5), тому вибір для мене був доволі простий.
Я брав телефон рік назад, дивився і HTC, i Samsung. По суті кругом Android, на нього можна поставити будь-який інтерфейс який тобі сподобається, тому меню, робочі столи і тд. річ другорядна. Рекомендую вибирати по ергономіці - як тобі буде кофмортно його тримати, де ти його будешь носити, скільки тримає батарея, наскільки гарний екран. Екрани у різних виробників можуть відрізнятись. Останній екран іФона навіть Самсунг не перебиває, тому є сенс подивитись на них в магазинах, і потім купити модель яку вибрав в Розетці :)

P.S. В Києві, на Петрівці є ларьок з телефонами з Китаю. Там можна взяти iPhone тіпа чи Nokia зі всіма наворотами, вбудованим телевізором, на 4 сімки за 100$ :) якщо не страшно :)
#1446661»29-08-2012 12:45посоветуйте смартфон...
+0
vadjezzz:
Kafka:Sultan, пользую HTC Incredible S второй год.
Меня вполне устраивал до прошлой недели, обновился Android до 4.0 все стало очень грустно. Тормозит шо капець. Не расклепал его только потому что не готов купить новый. В общем пью карвалол, жду новойверсии официального ПО. Тилипон официальный. Могу дать покрутить в руках, в обед) :)

не согласен, тоже incredible s. После обноы особенных тормозов не заметил, а вот батарея стала держать заряд лучше. К Гнусмасам отношусь с предубеждением, хотя многие очень хвалят SGS II. Apple... ну на любителя. Хотя вещь очень и очень стоящая. Посоветовал бы посмотреть обзоры на Mobileimho.ru


+1
Пользую HTC One V уже 3 месяца. Никаких тормозов. Прекрасная сборка. Алюминиевый корпус. Очень удобный в руке. За такие деньги, как по мне, лучший выбор.

Форум : HONDA Бытовуха : HONDA Мобилки, компьютеры, интернет и софт