ТохичЬ:ТохичЬ:Видимо за 3 года Сергей поменял свой профиль и теперь работает исключительно с теми обьектами, где можно срубить побольше бабла. С тех пор как он мне пообещал заехать для оценки обьема работ прошел МЕСЯЦ! И это при том, что регулярно был в соседнем доме. На звонки не отвечает, сбрасывает и не перезванивает. Советую обращаться только тем людям, у кого есть крупные обьемы для Сергея, в противном случае - не теряйте свое время.
Ужасное отношение к клиентам. Позор!
Да, я немного погорячился) Прошу модераторов потереть мой пост. Поговорили лично и все обсудили/выяснили. Знаю Сергея давно, просто произошло непонимание.
Це, мабуть, від спеки херня всяка людям в голову лізе.
Чомусь інколи комусь прилазить гиденька думочка, що якщо я знаю людину, чи я знаю того, хто знає людину, чи просто ми в одному автоклюбі = все, тепер я можу вимагати підлаштовуватись під мене, вимагати чогось більшого, ніж може бути сприйнятним іншій стороні!
Але кожен, насамперед, повинен думати про себе, і бізнес Сергія - це ЙОГО бізнес, від нього залежить купа народу, так само, як і він від когось залежить в якихось питаннях.. Я вважаю несприйнятним таке ставлення - вимагати чогось від когось. Чи у вас був підписаний попередній Договір? Чи може передоплата була якась?
Ніхто нікому нічого не винний, не подобається шось - "підіть в інший гастроном", а не поливайте брудом..
Мені дуже сподобалося, як Сергій з командою поставилися до мого невеличкого замовлення, я чудово розумію, що якби не збіг обставин - вони б навряд чи взялись за таке. Але якби навіть не взялися, мені б і на думку не спало розказувати херню про них.
Живи сьогодні ;)