Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Kia Cerato koup RSS

HONDA Выбор авто, сравнение и отзывы об автомобилях : HONDA Выбор и сравнение автомобилей. Архив.

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1276698»24-08-2011 07:36Kia Cerato koup
+0
Катерина, 205 грн. за корейца с двумя подушками безопасности? Это немножко много. Я б не купил. Тогда уже лучше Меган купе.
Все будет офигенно!:)
#1283758»11-09-2011 16:47Kia Cerato koup
+0
Катерина,
Я + моя 1/2  пішли на вихідних купувати авто - сівік 5Д на автоматі.
Додому приїхали на Kia Cerato koup 2011 :)
Мотивація:
1. новий дизайн кіа, крім того дизайн сівки зміниться в цьому-наступному році, а тому попердній вигляд 5Д буде вже "старим".
2. 6-ти ступка кіа АТ не гірша 5-ти АТ сівки.
3. тапка в пол ще не було, але на низах - сівік курить в сторонкі (але на високих ХХ думаю буде навпаки).
4. після посадки дружини в кіа, довелося приймати силу для виїмки її звідти через "Уууу яка класна!!!". До цього я думав у 5Д щодо НЛОінтер'єру конкурентів немає :)
#1283856»12-09-2011 09:23Kia Cerato koup
+0
Я жене такую купил
Пробега еще считай нет, но кое что сказать могу.
Общее ощущение качества салона конечно пониже чем в Аккорде,пассажирская сидушка чуть поскрипывает,стекла опускаются что падают,сперва аж испугался.После откидывания пас.сидушки спинка в исходное положение не возвращается.
Расход в режиме пенсионерваген по городу 11л, надеюсь после обкатки снизится
Подвеска чуть мягче чем аккорд,но низкопрофильная 17 резина все равно делает ее дубоватой, и на некрупных частых неровностях"гребенке" начинается сумбур с паническими нотками.
В общем средненький такой автомобиль,те кто говорит что корейци уже догнали японцев, явно перебарщивают
Негодяй муж бросил жену с двумя маленькими....сиськами!
И сказал директор ВАЗа"Езжайте ведра как-нибудь сами"
#1283902»12-09-2011 10:51Kia Cerato koup
+0
Lexa:Катерина, 205 грн. за корейца с двумя подушками безопасности? Это немножко много. Я б не купил. Тогда уже лучше Меган купе.

+1 полностью согласен что это много за корейца. За эти деньги можно гольф взять с 7 ст ДСГ
#1283903»12-09-2011 10:56Kia Cerato koup
+0
gomkv, Поездил я недавно на гольфе... Приятный двиг (1,4турбик). Машина погремушка (пробег был15-20 тыс.км.) и реально жесткая.

Пы.Сы. Что люди находят в гольфах?
+38-О5О-872-О4-31 Олег Алымов
#1283914»12-09-2011 11:30Kia Cerato koup
+0
Тоже ездил на 6-гольфе 1.4.
Отличная машина - тихая, сбитая, динамичная...
Салон тоже, как по мне, гораздо приятнее, чем дубовые японо-корейские лунопарки...
#1283924»12-09-2011 11:46Kia Cerato koup
+0
Вот еще новинка от Хундая
http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=21135
лучше день потерять,потом за пять минут долететь.. (с)
#1284955»14-09-2011 13:07Kia Cerato koup
+0
Михайлович, Спасибо! Где-то так я размышляла. Но в моем случае менять ото, что есть на точно такую же только новую... как-то мне это странно :-)
achernof, я и не сравнивала Черато купе с Аккордом. Это не тот класс. С сивиком - да. Про стекла и седушки не скажу, не знаю. То, что пассажирская седушка не возвращается на место после того, как ее отодвинули,для меня скорее плюс, чем минус.Про расход тоже не скажу. А насчет "не мягкости", 5Д тоже жесткая штучка и каждая ямочка на дороге "всегда норовит найти позвоночник"Wink Тут же дело не в том, кто кого догнал - кореец и японец.:-)
Kawalot, вот кстати, гольф для меня точно "табуретка". Немецкий минимализм - это, наверное, здорово, но точно не мой вариант :-)
Evo VII, стала засматриваться на обновленную Санату... Не к добру? Wink
Be yourself, everyone else is taken... (с)
#1284980»14-09-2011 13:54Kia Cerato koup
+0
На цьому тижні у мене турне по центральним регіонам України на кіа, як приїду - відпишуся тут більш об'єктивно.
#1287654»20-09-2011 19:19Kia Cerato koup
+0
Михайлович, Спасибо! Было бы интересно послушать мнение :-)
Be yourself, everyone else is taken... (с)
#1287705»20-09-2011 22:14Kia Cerato koup
+0
Катерина, Саната - диван на колесиках. После Сивика и тем более хетча, явно не то. Ни как не забуду как у нас на обучении периодически с Сонаты выносили тела, которые решились сзади покататься - укачивало конкретно.
#1317540»21-11-2011 16:56Kia Cerato koup
+0
Михайлович,как прошло турне? :-)
Be yourself, everyone else is taken... (с)
#1317563»21-11-2011 17:56Kia Cerato koup
+0
І так, почну свій відгук про KIA Cerato Koup. Оскільки у моїй сім’ї є ще одне авто – Honda Civic 4D, буду час-від-часу їх порівнювати один до одного.
А почати свою лекцію ) )  потрібно із назви Wink – спочатку цю модель презентували у 2010 році як Kia Forte Koup із двохлітровим двигуном  і 5 ступеневою механічною КПП та  4-ох автоматичною КПП. Крім того, «За бугром» ця модель авто є із 2,4-літровим (173 к.с.) двигуном із 6-ти ступ. МКПП/5-ти ступ. АКПП, але в Україну поставляють лише із 1,6-літровим (124 к.с) та 2,0-літровим (156 к.с.) двигуном. Крім того, у «наших» комплектаціях ідуть лише дві подушки безпеки, а «там» їх до шести.
Через рік, у 2011 році, цьому авто інженери Кіа зробили рестайл – по екстер’єру та інтер’єру так, дрібниці: видозмінили задні фари; дзеркала; диски; кулісу кпп, АЛЕ основне у рестайлу  – це зміна 4-ох ступеневого автомату на 6-ти ступеневий. Я на просторах інету не шукав підтвердження, але чув що «старий автомат» дуже прожерливий і технічно не досконалий і тому, думаю, його швиденько замінили. Отже, якщо купувати Koup з автоматом, то раджу брати 2011 р. випуску.

І так, похизувавшись своїми знаннями, переходжу відразу до справи, і почну я задом на перед :)
Моє згадуване «турне» передбачало поїздку до родичів і відвезення їм деяких меблів :) Так ось із цією задачею, скоріше справився я, а не Кіа – я не можу сказати, що багажник малий, але всунуть туди щось через багажник – Unreal! Високий поріг, дуже-дуже вузький отвір багажника  і петлі кришки заважають покласти щось громіздке. Це простіше зробити через салон і відкинуті задні сидіння ))) Але є інша сторона медалі – багажник відкривається як із салону, так і дистанційно брелоком.
Поклавши, а точніше впихнувши  речі, готуємося до від’їзду, а для цього спочатку потрібно.... сісти у салон! Думаєте «тю, ну той що», відповім «не скажіть гоп».  Справа у тім, що через величезні двері (до речі, які без  рамки – модно Wink ) посадка в авто дуже комфортна, залізти і вилізти із авто може навіть людина за 2 м із висотою, при цьому не згинаючи ноги, АЛЕ це якщо повністю відкрити двері!!! А тепер скажіть мені, у Києві ваше авто часто стоїть на парковці як стовп у полі, чи переважно завжди перебуває у тісній компанії із іншими автомобілями/стінами/заборами? Так ось, коли величезні двері цього авто потрібно притримувати і відкрити на половину, а то й менше, вилізти/залізти в авто вже практичніше через той же багажник ! Тут єдине що може допомогти, це відтягнути сидіння назад до упору і вже тоді спробувати зробити «евакуацію».
Переборовши всі незручності і зробивши посадку в салон, стає відразу комфортно: нормальний пластик, шкіра салону не дермонтинова, металеві накладки на педалях, комбінація червоного, чорного, металевого кольорів. Мені подобаються футуристичні салони, так ось у Koup він такий і є. Але це таке, на смак і колір всі фломастери різні, а отже (так і має бути) такий салон може не всім сподобатися, але що ВСІ!!! без виключення зацінять, так це ті дрібнички, які притаманні корейцям десь з 2005 року, і не ДАНО Хонді  - виходи USB, IPod, AUX... А ще дві розетки прикурювача – одне гніздо роздовбуєш зарядним, а іншим користуєшся за призначенням! Ну бля як зручно! От чому це не можна було зробити Сівіку, я до цих пір не розумію. Ну да ладно, поїхали!
Відкидаємо кнопочкою із брелока ключик, вставляємо в замок, заводимо, перемикаємо коробку в режим  D, в путь.
Починаючи їхати, перше що кожному «кинеться в очі» - це незручність пристібання паском безпеки і надмірна чутливість педалі гальм. Особливо доведеться деякий час попрактикуватися над методом одночасного швидкого і плавного гальмування. Також додам, що виворіт коліс дуже бідний, для розвороту на 180 градусів потрібно 4 стандартні дорожні смуги! Наступне - це жорсткість підвіски. Забігаючи на перед, скажу що перебувши Koup на зиму в 16-ті катки, жорсткість підвіски стала 1 в 1 із civic, але на рідних 17-тих кіа - табурет ще той! Після Кіа мені в Сівіку сиділося як в мерсі. Щодо манери поводження підвіски на нерівностях і в поворотах, то це авто мене порадувала. На відміну від Сівіка, на нерівностях зад Кіа не кидає, пробою пружин навіть навмисно не досягнеш, а в поворотах ніякого натяку на крен! Шо балід :)
Якщо я вже заговорив за болідність мого Купе, то відразу скажу, що авто має чудову динаміку на низах, миттєве реагування акселератора, в міру жорстке кермо, але спорткаром навіть не пахне. Якщо простішими словами сказати, то на квотері (402м) на автоматі Koup vs на механіці Сівік швидшим буде останній.
Можу додати «+» цьому авто за економічність. У місті, рідко споживання пального перевалює за 10 літрів, що для двох літрового авто із автоматичною коробкою є хорошим результатом. За містом мені вдалося знизити споживання пального до 6,4 л/ 100км, нижче ніяк. А так, при швидкості 110-130 км/год споживання буде ~ 8,0 л/100 км. Але тут Купе до Сівіка далеко, оскільки на своїй Хонді я можу зробити споживання пального нижче 5 л/100 км., а при 110-130 км/год споживання пального буде максимум 7 л на сотню км.
До речі, на такій швидкості в Кіа сидіти комфортно, оскільки перше що відчув, точніше не відчув, так це порив вітру від зустрічних фур, а ще не чути мотор і шум вітру, ну і за роботу підвіски, яка не пробиває, я вже згадував.

І так, брати чи не брати, ось у чому питання.
Особисто я, коли хочу дати вірний відгук про якусь річ, яку я маю/мав, чи якою користувався, а не так, як більшість «кожна жаба хвалить своє болото», ставлю собі таке питання: «А якщо повернути час назад, я б придбав те саме, чи щось інше?». То стосовно автомобіля KIA Cerato Koup відповім я так: це авто купувалося серцем моєї дружини, і їздити на цьому авто також їй, а передавати її відгук я не буду, бо вона у мене те саме жабеня, ще й з бурхливою фантазією  Laughing
Від себе додам, що із цінником 25500$ за новий KIA Cerato Koup в Україні переборщили. За бугром ця ціна складає 18000$.
#1319535»24-11-2011 21:32Kia Cerato koup
+0
Михайлович, Спасибо большое! Было интересно и полезно :-)
Be yourself, everyone else is taken... (с)
#1319564»25-11-2011 00:04Kia Cerato koup
+0
интересно было прочитать. спасибо
Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль
#1319568»25-11-2011 00:26Kia Cerato koup
+0
спасибо! отзыв жены упустим, а свой личный? купили бы теперь? Cool

Форум : HONDA Выбор авто, сравнение и отзывы об автомобилях : HONDA Выбор и сравнение автомобилей. Архив.