Я забув пароль Зареєструватись

Признание человека недееспособным RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1234299»19-05-2011 17:01Признание человека недееспособным
+0
Господа юристы подскажите, судом назначено проведение экспертизы на признание умершего человека недееспособным. Есть ОГРОМНЫЕ сомнения, что в заведении где будет это делаться, все пройдет честно. Возникает вопрос, можно ли имея на руках назначение на проведение экспертизы и копии всех документов обратиться куда то и получить независимую экспертизу и готовиться к аппеляции? Кто проводит такие экспертизы, можно ли обращаться в частном порядке, или как это все происходит? Заранее благодарю за ответы.
Если хочешь быть здоров - ешь один и в темноте.

8-050-384-05-71 Роман
#1234342»19-05-2011 19:29Re: Признание человека недееспособным
+0
RomaCha:Господа юристы подскажите, судом назначено проведение экспертизы на признание умершего человека недееспособным. Есть ОГРОМНЫЕ сомнения, что в заведении где будет это делаться, все пройдет честно. Возникает вопрос, можно ли имея на руках назначение на проведение экспертизы и копии всех документов обратиться куда то и получить независимую экспертизу и готовиться к аппеляции? Кто проводит такие экспертизы, можно ли обращаться в частном порядке, или как это все происходит? Заранее благодарю за ответы.

При призначенні експертзи в ухвалі зазначеється конкретна експертна установа і конктретні питання та інші там нюанси. Експертиза, яка буде проведена Вами без ухвали суду, до доказової бази навряд попаде, оскільки є СУДОВА експертиза. За результатми проведеної першої експертизи можна заявити клопотання про проведення додаткової експертизи. Клопотання повинно бути заявлене САМЕ Вами у якому Ви зазначте експертну установу яку Ви бажаєте і витрати покладіть на себе. І надайте доказ, що ця установа має право проводити таку експертизу (свідоцтво, ліцензія тощо). Суд, можливо, відмовить Вам у заявленому клопотанні за недоцільністю і необгрунтованістю. Однак, апеляція це може використати як не повне дослідження справи або однобічний розгляд і задоволить Ваше клопотання в апеляційному суді.
Якщо у Вас є зайві кошти, то можна провести експертизу без ухвали і висновок покласти в основу обгрунтування клопотання про необхідність призначення додаткової експертизи.
признание умершего человека недееспособным - мені це вже цікаво і підозріло))))))

Added after 5 minutes:

http://www.kniise.com.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=42&Itemid=63&lang=uk
тут роблять майже все)
#1234563»20-05-2011 10:27Признание человека недееспособным
+0
СВАРОГ, щиро дякую Вам за відповідь. Напевно так і зробимо, як Ви радите: звернемося в певну установу для отримання незалежної експертизи. Вже відвідали апеляційний суд, для консультації на майбутнє, де спеціалісти подивилися справу і сказали, що за законом апеляція буде задоволена з огляду на те, як приймається рішення і як беруться до уваги аргументи сторін.


Щодо цікавого та підозрілого, скажу більше: людина, в чій дієздатності є сумніви та призначається єкспертиза, за місяць до соєї смерті мала авто з ТО, була СПД та отримувала самостійно пенсію і т.д. Так що нам не стільки цікаво, скільки підозріло.
Если хочешь быть здоров - ешь один и в темноте.

8-050-384-05-71 Роман

Форум : HONDA Право