Civic EJ9 (1,4) масло на 1000 км. більше 1 л.
HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
Капремонт однозначно. Короко, що міняти і яка ціна деталів? На машині катається тесть, високи крутити не буде, багато не їздить, можна деталі бюджетного варіанту. Не димить....
|
Мотор не то место, куда ставят бюджетный вариант.
|
попробуй для начала вскрыть мотор а потом говорить о капиталке. у меня на ланцере расход тоже 600-700грамм на 1000 был,вскрыли мотор - кокс на поршнях,кокс везде,масло наверно лили до меня ТНК,попал на замену колец так как остальное было в норме. после обкатка и 20к пробега и расход 0л на 8000км. =))
|
Apollo:попробуй для начала вскрыть мотор а потом говорить о капиталке.
ну да, "капіталка" грубо сказано... |
шо ты там купив дядьку???? Читай шо я собі брав, а вже потім бум думати що є зараз. Може мастила треба лити погустіше? кольца рикен... вкладыши тайхо... поршня изуми...Но опять же скажу кто хвалит, а кому то все пофиг...и говорит только оригинал.
|
yuri:шо ты там купив дядьку???? Читай шо я собі брав, а вже потім бум думати що є зараз. Може мастила треба лити погустіше? кольца рикен... вкладыши тайхо... поршня изуми...Но опять же скажу кто хвалит, а кому то все пофиг...и говорит только оригинал.
масло мобіл 10в40. Те мені тестьові машинку зробити щоб масло не брало). він більше 3000 не крутить) |
СВАРОГ, справа в тому, що вартість робіт всеодно буде вища за вартість навіть оригінальних запчастин. Тобто, поставивши неоригінал ти заплатиш не 350 баксів за ремонт а 320 і з ризиком через 20-40 тик лізти в мотор ще раз за ті ж гроші.
І економити шукаючи максимально дешевого моториста теж не варто. Вартість робіт орієнтовно 150-250 баксів. Кільця порядка 60, вкладиши клапанів (верхні) - 20, сальники клапанів - 50. Вскривати мотор і дивитись Демократия — это договор о правилах между хорошо вооруженными джентльменами.
Бенджамин Франклин |
Dru, Этож какие такие "вкладиши клапанив", может шатунные вкладыши?
СВАРОГ, бюджет с нормальными зч примерно таков кольца - 45-50 прокладка 45-50 вкладиши - 20 сальника клапанов - 36-40 (оригинал) сальники р-вала, к-вала - по 10 прокладка поддона - 20 рекомендую сделать ремонт головки 0636716042 |
Traxim:Dru, Этож какие такие "вкладиши клапанив", может шатунные вкладыши?
СВАРОГ, бюджет с нормальными зч примерно таков кольца - 45-50 прокладка 45-50 вкладиши - 20 сальника клапанов - 36-40 (оригинал) сальники р-вала, к-вала - по 10 прокладка поддона - 20 рекомендую сделать ремонт головки Скільки робота? |
где-то 650-700 гривен головка и 1600-2000 все остальное.
0636716042 |
Traxim:Dru, Этож какие такие "вкладиши клапанив", может шатунные вкладыши?
Ага, именно) дилетант Демократия — это договор о правилах между хорошо вооруженными джентльменами.
Бенджамин Франклин |
Форум : HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))