Добрий День Хонда МАФІЯ!!!
Прошу Вашої допомоги, в мене хонда аккорд СС75, 2.0
Під час їзди коли на тахометрі менше 1700 об/хв при натисканні на газ відчувається пауза у реагуванні, а тепер взагалі починає дьоргатися коли на газ натискаю, доти поки оберти не піднімуться вище 1700-1800.
Хонда Аккорд СС75, 2.0 (проблеми з динамікою) 
HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
|
свечи, провода, крышка трамблера, бегунок.
0636716042 |
а может сцепление пробуксовывает?
добрым словом и пистолетом можно сделать гораздо больше, чем просто добрым словом (с) |
Traxim:свечи, провода, крышка трамблера, бегунок.
Було в мене на попередній машині, що бігунок не контачив, кришка трамблера тріснута, дроти пробивали і свічки погані були... Але тоді на всіх обертах була проблема, а тут лише 1700-1800... а на решта обертах її динаміка присутня, швидкість легко набирає, лише треба минути точку 1700 обертів... Їду нині фільт топлива поміняти... може він забитий Added after 1 minutes: skirich:а может сцепление пробуксовывает?
Це мається на увазі диск зношений??? У хондах ніби проста, але цікава система щеплення... |
|
Ой точно так было, сначала катушка "дала дуба", а потом когда машина перестала дергаться при резком нажатии на газ (3000-4000 об.)тупо глохнуть начала коммутатор последовал за катушкой.
А все из-за проводов и свечей - нужно было менять при первых симптомах И вроде все достаточно п..дато, но всё равно какая-то х..ня!
(095)424-05-21 |
Змінив фільтр... коли зняли фільтр, то з нього витекла речовина темного коліру... хто зна, що бензина в собі має!!!
Після заміни фільтра відчулася різниця десь після 20 км... перестала смикатися, але орнітовно спаливши повний бак (дві дозаправки), після останньої дозапрвки появилося дьоргання... Може форсунки треба ще почистити??? заодно і свічки поміняю!!! |
Форум : HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))