Я забув пароль Зареєструватись

Разрешительные документы на шлагбаум RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1031856»15-04-2010 12:11Разрешительные документы на шлагбаум
+0
Подскажите какие необходимы документы для установки шлагбаума в двор дома на Оболони,  г.Киев?
Последовательность действий для получения разрешительных документов?

Заранее спасибо)
#1119989»17-10-2010 19:49Разрешительные документы на шлагбаум
+0
+1. тоже интересно. соседний дом поставил себе лишь после того как отделились от ЖЭКа
Плохая примета - ехать ночью.... в багажнике... в лес
#1119997»17-10-2010 20:23Разрешительные документы на шлагбаум
+0
Джо, документы на землю есть какие-то? И кто у вас балансодержатель дома - собственное ОСББ или ЖЭК?
Воробьиная, кромешная, пронзительная, хищная, отчаянная стая голосит во мне
#1145440»03-12-2010 13:42Разрешительные документы на шлагбаум
+0
Можно примазатся к теме?
Если балансодержатель ЖЭК. то какие разрешения нужно иметь, куда идти?
лучше день потерять,потом за пять минут долететь.. (с)
#1145499»03-12-2010 15:24Разрешительные документы на шлагбаум
+0
Jordan, начни с коллективного письма (собрание жителей дома, что они (жители) хотят его ставить). Всегда найдется оппа, что будет против.

Added after 33 minutes:


****Законодавством прямо не передбачено порядок встановлення шлагбаумів на в'їзд до двору. Однак, відповідно до ст. 42 Земельного кодексу України:
1. Земельні ділянки, на яких розташовані багатоквартирні жилі будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території державної або комунальної власності, надаються в постійне користування підприємствам, установам і організаціям, які здійснюють управління цими будинками.

2. У разі приватизації громадянами багатоквартирного жилого будинку відповідна земельна ділянка може передаватися безоплатно у власність або надаватись у користування об'єднанню власників.

3. Порядок використання земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні жилі будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкові території, визначається співвласниками.

Таким чином, вважаємо, що обладнання шлагбаумом в'їзду до двору можливе у разі прийняття такого рішення мешканцями будинку (за умови погодження зі всіма мешканцями цього будинку) та отримання відповідних дозволів в управлінні комунального господарства, пожежній службі тощо.****

Про благоустрій - 15.2.11. Видача дозволів (ордерів) на порушення благоустрою у зв'язку з виконанням робіт по заміні вітрин, вікон, дверей; влаштування блокуючих пристроїв, шлагбаумів, штучних перешкод; влаштування декоративних огорож (висотою до 1,0 м); влаштуванню блокуючих пристроїв, шлагбаумів, штучних перешкод; встановленню кондиціонерів, супутникових антен, витяжок; влаштуванню дитячих майданчиків та спортивних майданчиків, майданчиків для відпочинку людей здійснюється виконавчими органами районних у м. Києві рад у порядку та на умовах, визначених розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
- "Здесь разворот есть?"
- "Есть! Но он платный!"

Форум : HONDA Право