Лишение права управления транспортными средствами
HONDA Право
Когда изымаются права выдается Временное разрешение на право управления транспортным средством, так вот может кто то знает что оно с себя представляет? и что из документов с собой еще нужно возить кроме техпаспорта и его?
|
Salt_ua,
Додаток 17 до Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху ТЕХНІЧНИЙ ОПИС бланка тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами 1. Бланк тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами є бланком документів суворого обліку, надрукований з двох сторін (5 + 4 фарби). 2. На бланку тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами нанесена лінія перфорації на відстані 30 мм від верхнього краю. 3. Формат бланка - 135 х 75 мм. 4. Папір масою 200 г/м2 без оптичного відбілювача із захисними волокнами не менше як двох видів. 5. Нумерація єдина наскрізна, що складається з двох літер та шести цифр і є однаковою на талоні та корінці. 6. Друковані елементи захисту: 6.1. Ірисний (райдужний) друк. 6.2. Невидимі в денному світлі зображення. 6.3. Мікрошрифт. 6.4. Нерегулярна фонова комп'ютерна сітка. 7. Бланки комплектуються по 25 примірників і скріплюються скобою. относительно второй части вопроса было бы неплохо изучить ПДД: about44070.html Ой, всё |
Satirka:Salt_ua,
Додаток 17 до Інструкції з оформлення працівниками Державтоінспекції МВС матеріалів про адміністративні порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху ТЕХНІЧНИЙ ОПИС бланка тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами 1. Бланк тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами є бланком документів суворого обліку, надрукований з двох сторін (5 + 4 фарби). 2. На бланку тимчасового дозволу на право керування транспортними засобами нанесена лінія перфорації на відстані 30 мм від верхнього краю. 3. Формат бланка - 135 х 75 мм. 4. Папір масою 200 г/м2 без оптичного відбілювача із захисними волокнами не менше як двох видів. 5. Нумерація єдина наскрізна, що складається з двох літер та шести цифр і є однаковою на талоні та корінці. 6. Друковані елементи захисту: 6.1. Ірисний (райдужний) друк. 6.2. Невидимі в денному світлі зображення. 6.3. Мікрошрифт. 6.4. Нерегулярна фонова комп'ютерна сітка. 7. Бланки комплектуються по 25 примірників і скріплюються скобою. относительно второй части вопроса было бы неплохо изучить ПДД: about44070.html Спс за додаток! Допустим выдался мне этот бланк, я вожу с собой бланк, техпаспорт, и полис, вот я и спрашиваю может паспорт нужен или что то еще чтоб утвердить свою личность? |
Лучше всего паспорт, но лично я показывал любой документ с фоткой и фамилией, и все подходило!
80633046490 |
Salt_ua, хотя перечнем обязательных доков паспорт и не предусмотрен, но логика простая обыкновенная Вас не подвела - Вы таки должны будете показать, что ИванИваныч, на кого выписано временное разрешение - это именно Вы.
хотя при отличном знании норм закона можно и поцапаться с гаишником, но лично Вам я не рекомендую Added after 33 seconds: SergIS, почитайте правила ветки, прежде чем писать тут что-либо. Благодарствую. Ой, всё |
Форум : HONDA Право
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))