Люди допоможіть розібратися.
Бо вже й зчепленя поміняв, ремені поміняв, в стабі все замінив, майже всі сайленти....і ще багато чого. Ну думаю вже буде майже новйо...
Ну хочеться позбавитися цього дефекту.
Краще Хонди може бути лише Хонда CIVIC VTi
Вирішив поміняти все що треба. Ззаду 10 тис. назад поміняв аморти, на днях поміняв всі сайленти крім ушастих і амортизаторних (по шість з кожного боку ззаду). Все одно є глухе гупання на нижчих швидкостях і на гострих стиках по типу часом пробиває. Є підозра, що можливо в ці морози аморти (Каяба Ексель Джей)могли підмерзти і пошкодилися, чи можливо скритий знос тих двох непоміняних сайлентів!
Люди допоможіть розібратися. Бо вже й зчепленя поміняв, ремені поміняв, в стабі все замінив, майже всі сайленти....і ще багато чого. Ну думаю вже буде майже новйо... Ну хочеться позбавитися цього дефекту. Краще Хонди може бути лише Хонда CIVIC VTi |
Вы не поменяли ушастые — может, это они и есть? Они свиду могут быть целые, а на самом деле могут быть оборванные.
3 дня назад я поменял все 16 сайлентов, ходовка — зверь. При том, что только ушастые брал неоригинальные (оригинал — 35 $ один блок). |
mendizabal, я для початку спробую поміняти місцями задні амортизатори - просто перекинути блоками. Тоді стане ясно чи це вони, чи сайлентблоки (бо в мене звук переважно з правого боку).
Краще Хонди може бути лише Хонда CIVIC VTi |