Я забув пароль Зареєструватись

Новый порядок отчетности в ПФ RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#992982»01-02-2010 13:58Новый порядок отчетности в ПФ
+0
Уважаемые мафиози,
не разъяснит ли кто-нибудь из вас следующий вопрос - необходимо ли физ лицу предпринимателю (ФЛП) единоналожнику ( + без использования наемного труда ) сдавать отчетность за периоды 2010 года в ПФУ ежемесячно в соот с новым порядком отчетности (установлен постановлением правления Пенсионного фонда Украины от 05.11.2009 №26-1)или же можно сдавать раз в год как и прежде?

Спасибо!
#993009»01-02-2010 14:32Новый порядок отчетности в ПФ
+0
Solaris78, все тот же один раз в год.
II. Порядок формування та подання звіту щодо сум нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування до органів Пенсійного фонду

2.1. Страхувальники, крім осіб, зазначених в пунктах 2.2 - 2.4 цього розділу, формують та подають до органів Пенсійного фонду звіт не пізніше ніж через 20 календарних днів із дня закінчення базового звітного періоду.

Базовим звітним періодом для них є календарний місяць.

Звіт подається за формою згідно з додатком 4 до цього Порядку.

2.2. ФО - СПД, у тому числі ті, які обрали ОСО, самі за себе і за членів сім'ї, які беруть участь у провадженні підприємницької діяльності; особи, які забезпечують себе роботою самостійно - займаються адвокатською, нотаріальною, творчою та іншою діяльністю, пов'язаною з отриманням доходу безпосередньо від цієї діяльності, самі за себе формують та подають до органів Пенсійного фонду звіт один раз на рік до 1 квітня року, наступного за звітним періодом.

Базовим звітним періодом для них є календарний рік.

Звіт подається за формою згідно з додатком 5 до цього Порядку.
Секрет безопасного вождения: "Представьте, что права вы забыли дома..."

Форум : HONDA Право